• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Cidden eskitebilirim, bayıldım :66::66:
Kızım da çok sevecek eminim :69::69:

Görüntüler de gayet net:
Eki Görüntüle 219330 Eki Görüntüle 219331 Eki Görüntüle 219332
ayyy bu ne ben de istiyorum yahuuuu
Betylena ; tebrik ederim hayırlı olsun bebişin sağlıkla mutlulukla büyüsün işallah:46:

ben de dün doktora gittim ama kafam karıştı cok moralim bozuldu hala kendime gelemedim.bebişimiz 2 kilo civarında boyu 41 cm olmuş sanırım forumdaki en küçük bebek benimkisi nese artık kilosunu sorun etmiyorum ama doktorum hem alttan hemde üstten kontrol etti akciğer gelişmii için yapılan iğnelerden yapmaya başlıycaz dedi.aslında erken dogum riski olanlarda yapılıyormuş öle bi risk mi var dedim hayır ben tüm hastalarıma yaptırıyorum istisnasız, ama sende biraz erken başlıycaz dedi. haftada bir kez 2 doz şeklinde 3 hafta iğne olcaz.ilkini hemen yaptılar zaten orda.gelişimi birazcık geri ama dogum tarihini değiştirmez dedi.benm mide sorunu nedeniyle beslenme sorunum oldugu için birazcık geri kalmış dünya kadar şey ye dedi yediğim herşeyi iki katına cıkartıcam ilaçları da ve 10 gün sonra tekrar gidicem anlamadım neden bu kadar erken tekrar gel dedi.döne döne sordum bişe mi var risk mi gördünüz die yok dio acaba korkmıyım die mi öle dedi?doktoruma güveniyorum ama bide iğneyle ilgili bişeler okudum nette kafam daha da karıştı.habire kendimi telkin ediyorum:53: bu iğneden olan var mı içimizde daha önce hiç okumadım acaba ben mi kaçırdım ya da bilgisi olan?
ege korkma canm zararı yok iğnenin..
Kızlar ben doğum haberlerini okuyunca kalktım çantamı hazırladım walla bu gidişle daha erken erken diye diye hiç hazırlamayacaktım sanırım:1:

sen de pek rahat davranmışsın tırsınca fırladın dimi hemeen:1:

arkadaşlar bugün dr. gittim biliyosunuz son 2 gündür çok zorluyodu oğlum beni.
pozisyonu aynı baş geliş suyu normal nst de ağrı çıkmadı. inat etti çocukum gece 2 den sonra durdu ağrılarım. 2360 gram olmuş ve şuan için erken doğum söz konusu değilmiş. yorgunluktan olabilirmiş ağrılarım. hareketleri normalmiş. işe gitmek zor geliyo artık.

erken degıl canım uzulme oyle bısey olursada ama sen nıye dogurca dıye dusunuyosun kı anlamadım:26:

ya ne bilim doktor oyle soyleyince psikolojik olarak etkilendim bide kendimide acayip hissediyorum bebek iyice seyime baski yapti 2 3 gundur hafif sancilarim oluyor ondan panikledim

gem teyze bizimde dogum tarihimiz kesinlesti listeye ekleyin kizimida.20 agustos da sezeryanla gelicek kizim.adi elis naz olucak ,istanbuldayz bizde. tombis bi kiz olcak sanrm simdiden 2130 gr minnosum:):8:

Serapcim seckincim hayirli olsun detaylari cok merak ediyorum umarim sagliklar yerindedir

Ogluslar erkenci az olan kizlardan ses seda yok tembel olcak kizlarimiz galiba :))))

Bizim bugun yatagimiz geldi kuruldu uyku setinide serdim harika oldu uyku setini yikamayi dusunmuyorum havalandirsam yeter mi yikayinca icindeki elyaflar felan dagilir diye dusunuyorum
bide su sinek olayi var burda cok sinek oluyo bebisi onlardan nasil korucaz yaaa fikri olan var mi

Oğluşumu emzirdim bende yatıcam malım gece nöbeti var :) Çok güzel bişi ilk anne olacaklar yaaa dakikalarca bakmak istiyor insan, muhteşem bi duygu.Sütüm yavaş yavaş gelmeye başlıyo, size süt arttırıcı bi çay tarifi vericem onu yapın onu içtikten sonra çoğalmaya başladı bebeğinde gazını çıkartmaya yardımcı oluyor yarın sabah yazarım, size de lazım olacak..Doğumu dert etmeyin allah gücünü veriyor ama hazırlıklarınızı tamamlayın erkek çocuğu olmasına rağmen 2hafta erken geldi benimki sezeryanı bile beklemedi :) Son günler zor günler ayrıca sabırlı olun..Benim gibi doğumdan çıkıp bebeğinizi görünce bir çoğunuz ağlayacaksınız....Sağlıklı olsun bebişler en büyük mutluluk o

Oğluşumu emzirdim bende yatıcam malım gece nöbeti var :) Çok güzel bişi ilk anne olacaklar yaaa dakikalarca bakmak istiyor insan, muhteşem bi duygu.Sütüm yavaş yavaş gelmeye başlıyo, size süt arttırıcı bi çay tarifi vericem onu yapın onu içtikten sonra çoğalmaya başladı bebeğinde gazını çıkartmaya yardımcı oluyor yarın sabah yazarım, size de lazım olacak..Doğumu dert etmeyin allah gücünü veriyor ama hazırlıklarınızı tamamlayın erkek çocuğu olmasına rağmen 2hafta erken geldi benimki sezeryanı bile beklemedi :) Son günler zor günler ayrıca sabırlı olun..Benim gibi doğumdan çıkıp bebeğinizi görünce bir çoğunuz ağlayacaksınız....Sağlıklı olsun bebişler en büyük mutluluk o

Ayyyyyy ne güselllll yaaaa:16:

TurkuazM yıkayabilirsin canım, hiçbişeyyy olmuyor.... kısa devre, 30 derece bebe deterjanıyla yıka, biter bitmez hemen as, mis gibi oluyorrr:16:

Seçkiiinn hayırlı olsun :52::52::52::66::66::66:
Detayları heyecanla bekliyoruzz :46::46:

bende doğum belirtisi yok kiii amaaaa :)
ctesi kontrole giderken foto mak tlf sarj aleti vb herbişi alcam...
belki oğlumun sezercik olası gelir:)

Bak gemin teysesinin de hiç belirtisi olmamış, hastaneye gidince bi ıkınmış çıkmış bebe :52::52:

ayyy bu ne ben de istiyorum yahuuuu

Canım işte linki
http://www.e-........../isikli_ve_sesli_yatak_oyuncaklari/tomy/tomy_yildizli_ruyalar/TOM-4822

Projektör şeklinde tavana dönen resimler yansıtıyor aynı zamanda ninni çalıyor :69::69:

Link çıkmamış..
Tomy Yıldızlı Rüyalar diye aratırsan daha iyi olacak sanırsam..

uyku setinide serdim harika oldu uyku setini yikamayi dusunmuyorum havalandirsam yeter mi yikayinca icindeki elyaflar felan dagilir diye dusunuyorum
bide su sinek olayi var burda cok sinek oluyo bebisi onlardan nasil korucaz yaaa fikri olan var mi

Güle güle kullanın canım..

Ben de yatağı cibinlikli aldım sinek yüzünden, başka kimyasal bişi kullanmadan korumak zor :50:

Ayy içim pır pır etti okudukça :69:
Müsait olduğunda doğum hikayeni de paylaşırsan çok seviniriz :16::16:

Son düzenleme:
Bugün bahsetmiştim komşum doğurdu diye hatırlarsanız..

Akşam üstü eve geldiler gittik hemen :9:
Ayy bebişş çok küçüüük, bana vermeye kalktılar kaçtım valla :18::18: Kızımı nasıl tutcam bilmiyorum :18::18:

ama onda yıkıyolar amac o zaten en son cıkarıp duru su dokuyolar :44:
ben yıne kuvet alırım o kesın zaten babası alsın tummysini

canım kılo ve boyu normalkı yanı onu dert etme ıgne hakkında bı bılgım yok erken dogumlarda yapıldıgını bılıorum sadece benım rıskım varken bahsetmıstı drum..mesela benım dr da 34 haftaya kadar progestan ıcırdı bana her hastasına verıomus senınkıde ıgne yapıormus dr una guvenıyorsan dert edecegın bısı yok ...bızde kımse olmadı sanırım ıgneden
bebek her sekılde beslenıyor benımde cok ıstahım yoktu bak sımdı tosun olabılır dıye sezeryan olma ıhtımalım var ..Allahım hepsını saglıklı bebısler olarak dunyaya getırmemıze ızın versın

bende ole yaptım anasının oyuncaklarıyla buyusun ama bı tane donence al yıne cımrılık yapma :27::27:

aaa bendede var o belım sol kasıgıma vuruo sıyatıkmı oluyormus o :26:

ya benı dun arkadasım aradı dogurmadın dımı dıye herkes erken doguruo duyuyorum dıdı tırstım bende :18:

temmuz ortasında hepımız anne olcaz ole gıderse :53:

bakalım ona da sıra gelecek elbet :9:

Yaaaa çocuk odasını bende boyatmak ıstıyorum bakalım kocayı kandırabılcekmıyımmmm

muhteşem oldu ya :1: vala biz koceyle bozuştuk konuşmuyoz :19:

Kızlar ben doğum haberlerini okuyunca kalktım çantamı hazırladım walla bu gidişle daha erken erken diye diye hiç hazırlamayacaktım sanırım:1:

bn daha geceliklerimi yıkmadım bile sanki hep hamiş kalcam :12:

keramos 3. de gitti kaldı 1:60:

korkutma kızı :1:

gem teyze bizimde dogum tarihimiz kesinlesti listeye ekleyin kizimida.20 agustos da sezeryanla gelicek kizim.adi elis naz olucak ,istanbuldayz bizde. tombis bi kiz olcak sanrm simdiden 2130 gr minnosum:):8:

huheyyytttt burda en son bn doğurcaktım iyiki geldin sedeph benden sora doğurcak biri :17:

Ayy bebişş çok küçüüük, bana vermeye kalktılar kaçtım valla :18::18: Kızımı nasıl tutcam bilmiyorum :18::18:

hahah kendinin olunca değişik olur :69:mutfak robotu gibi düşün pur teyse başkasınınkini kullanırken çekiniris hatta beceremeyebilirz :60::60::60::60::60::60::60:

"harika benzetme :33::33::33::33:"

evvettt dün odamıs boyandı sabaha dek de boya kokusu gitmiş bileeee:33::33::33:

şimdi dolap bekliyorus sipariş verildi 15 gün sora dolapta geliyo :77:

anneannemizde dün bi dolu hastane çıkışı zıbın kıyafet elbise vs almış :81::81:

banyo termometresi ve emzik aldım bende :76:

bebek şekerleri , lohusa tacı , park yatağımız ,yastığımız yorganımız nevresimimiz,battaniyemizde var :51:

haa dün annemle yatak sormaya gittik şu içine , adam satmadı bize yatak ya :52: tutturdu kemik gelişimi için en iyisi yün yün yaptırın die neyse youn araştırmayla bizde yün yapmaya karar verdik :86:

böle şeler işte :69:

Seçkiiinn hayırlı olsun :52::52::52::66::66::66:
Detayları heyecanla bekliyoruzz :46::46:
Bak gemin teysesinin de hiç belirtisi olmamış, hastaneye gidince bi ıkınmış çıkmış bebe :52::52:
Canım işte linki
http://www.e-........../isikli_ve_sesli_yatak_oyuncaklari/tomy/tomy_yildizli_ruyalar/TOM-4822
Projektör şeklinde tavana dönen resimler yansıtıyor aynı zamanda ninni çalıyor :69::69:
Link çıkmamış..
Tomy Yıldızlı Rüyalar diye aratırsan daha iyi olacak sanırsam..
Güle güle kullanın canım..
Ben de yatağı cibinlikli aldım sinek yüzünden, başka kimyasal bişi kullanmadan korumak zor :50:
Ayy içim pır pır etti okudukça :69:
Müsait olduğunda doğum hikayeni de paylaşırsan çok seviniriz :16::16:

canım işallahhhhh !!!
benimde hamilelik rahat geçti die doğum kolay olacak gibi hissediyorum
işallah tek ıkınmayla bitiverir:27:

evvettt dün odamıs boyandı sabaha dek de boya kokusu gitmiş bileeee:33::33::33:
şimdi dolap bekliyorus sipariş verildi 15 gün sora dolapta geliyo :77:
anneannemizde dün bi dolu hastane çıkışı zıbın kıyafet elbise vs almış :81::81:
banyo termometresi ve emzik aldım bende :76:
bebek şekerleri , lohusa tacı , park yatağımız ,yastığımız yorganımız nevresimimiz,battaniyemizde var :51:
haa dün annemle yatak sormaya gittik şu içine , adam satmadı bize yatak ya :52: tutturdu kemik gelişimi için en iyisi yün yün yaptırın die neyse youn araştırmayla bizde yün yapmaya karar verdik :86:
böle şeler işte :69:

maşallahhh:nazar:
bi açıldın tam oldu yani:46:

gözlemlerime göre;
kimse bebemi benden ii tutamaz bi yerine bişey olur psikolojisiyle kimseye vermek istemezmiş anneler:69:

Serapcim seckincim hayirli olsun detaylari cok merak ediyorum umarim sagliklar yerindedir

Ogluslar erkenci az olan kizlardan ses seda yok tembel olcak kizlarimiz galiba :))))

Bizim bugun yatagimiz geldi kuruldu uyku setinide serdim harika oldu uyku setini yikamayi dusunmuyorum havalandirsam yeter mi yikayinca icindeki elyaflar felan dagilir diye dusunuyorum

canım sinek olayı benim de korkulu rüyam:
1- yatağımızın cibinliği var
2- sineklikli inder aldım: gün içinde salonda piknikte vb. uyurken örtmek için. satıcı tam adını bilmiyor bende fotosunu ekliyorum.
3-taşınacağım için sineklik yaptırmayacağım. yeni keşif: salon penceresinin dışına sinek ilacı sıkıyorum. pencereyi kapatıyorum kokusu içeri girmiyor. bi iki dakika sonra pencereyi acıyorum. tül üstünde ama. sineklere ilaç koktuğu için içeri girmiyorlar. aynı şekilde balkon kapımın dışına da sinek ilacı sıkıyorum. bi hafta denedim. içerde sinek sivri yakarca benzeri minnak sinekler yoktu. acaba ilaçtan mı yoksa dışarda sinek mi yok dedim. dün sıkmadım. kojam gece 2 sivri öldürdü salon lambasının sıcağından ölen 5-10 sinek türevi masanın üstündeydi bu sabah.
demek işe yarıyooooo:52:
$DSC01019.jpg $DSC01020.jpg

huhaaa bastım gaza :10::10::10::10:

ama daha da çok iş var yıka ütüle dolapta taaaaaaaaaa 15 gün sora gelcek :31:

canım yıkamakta problem yok ama ütü işini tek başına yapacaksan kolay gelsin.
minnak minnak herşey. sıcak...
ütü yaparken benden de ütünün buharı kadar buhar çıkıyor:52:

yaaaaa:69: sanki oğlum hep içimde kalacak gibi sanki hemen çıkacak gibi:37:

çay tarifini merakla bekliyorum...

gaz için önerisi olan varsa yazsın, komsumun kızı çok sancı çekiyor...

Back