• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

bebişini kucaklarına alan arkadaşlarım topiğiniz ve bebekleriniz hayırlı olsun

güle güle mutlulukla büyütün bebeklerinizii

medela mini elektrikli aldım. swing için paraya kıyamadım. inş.. işimi görür de pişman olmam.

Saol canım teşekkürler :71:

Amin inşallah cümlemizin bebekleri mutlulukla büyür :69:

Önceden hapşuran insanlara çok yaşayın derdim...

Şimdi oğlum hapşuruyor, önce çok yaşa diyorum, sonra hep güzel günler gör oğlum diyorum :69: bal oğlum benim seni çooookkkk seviyorum :69:

Son düzenleme:
medela mini elektrikli aldım. swing için paraya kıyamadım. inş.. işimi görür de pişman olmam.

cok seslı calısıyo onun dısında memnunum bende..hasttanede medelanın su kocamanlarıyla sagmıslardı onlar cok gusel yaa wooşş woşşş cıkıo sut :37:

kıralanıyomus onlar cantalı kocamanlar almıssın artık hayrını gor ınsallaaahhhhhhhhhhhh sutunle kal

eee sağdığınız sütü ne yapıyorsunuz???
bizimki emsede bazen gögsüm boşalmıyor sağmak istiyorum.ama napcam???
dolaba buzluğa vb. koysam bi sonrakı acıkmasında versem gögsüm yine dolar
meme versem buzluktaki boşa gider...

akmasın diye gögüslerimi sıkıştırmıyorum... sütyen takmıyorum...yan yatmıyorum...

akmasın diye gögüslerimi sıkıştırmıyorum... sütyen takmıyorum...yan yatmıyorum...
ben deepfreeze atıyorum bırgun ıhtıyc duyarsak dıye ınsallah duymayız..azcık bısı sagarsam cıcegın dıbıne dokuyorum gogusum rahatlasın dıye yanı saklanmıcak kadar az oluyo bazen...
sutyen takmassam akıo benımkıler delı gıbı takıyorum ben artık

buldumcuk 5 şu tickerını değiştr :D kaan halen doğmamış görünüyo :1::1::1:
:60::60::60:buldumcuk 5 :60::60::60:

amıııııııınnnnnnnnn hepımız ınsallaahh mutlu mutlu bebeklerımız olsun :69:

Son düzenleme:
Saol canım teşekkürler :71:

Amin inşallah cümlemizin bebekleri mutlulukla büyür :69:

Önceden hapşuran insanlara çok yaşayın derdim...

Şimdi oğlum hapşuruyor, önce çok yaşa diyorum, sonra hep güzel günler gör oğlum diyorum :69: bal oğlum benim seni çooookkkk seviyorum :69:

maş... cnm amin sağol

hiçbişi söleme bence bu topic açılalı ay oldu ... biz topicte yenilikler beklerken sen gidip başka topiklerde mhabbet ediyordun ... kal gelmişti artık ...

nekadar kinci bir insanmışsın sen tebrik ederim senii

topiklerde sohbet edip etmememde seni neden ilgilendiriyo anlamışd değilim

buraya hayırlı olsun demeye geldim ortalığı karıştırmaya değil ama arkamdan manevralar çeviren sen i TEBRİK EDİYORUM

çok teşekkür ederiz baby03 :66:

;)

teşekkür ederiz sen de güle güle büyüt yavrunu

amin CANIMCIM sağolasın

ben deepfreeze atıyorum bırgun ıhtıyc duyarsak dıye ınsallah duymayız..azcık bısı sagarsam cıcegın dıbıne dokuyorum gogusum rahatlasın dıye yanı saklanmıcak kadar az oluyo bazen...

amin gemcim

herkese merhaba,
girip ne bir şey okuyabiliyorum,ne de yazmaya izin veriyo zilli,sürekli gaz sancısı çekiyo ne yapacağımı şaşırdım valla...Anne olmak çok zormuş gerçekten havlu atmak üzereyim... :74::74::74:

cok seslı calısıyo onun dısında memnunum bende..hasttanede medelanın su kocamanlarıyla sagmıslardı onlar cok gusel yaa wooşş woşşş cıkıo sut :37:

kıralanıyomus onlar cantalı kocamanlar almıssın artık hayrını gor ınsallaaahhhhhhhhhhhh sutunle kal
ben iş yerine de taşıyabilmek istiyorum. hastanede sağdırdı göğüsümü gerçekten şahane makineler. kiralamayı düşündük ama sonra nasılsa iş yerinde sağmak için lazım nie kiralayım daha ufak biişi alırız dedik. daha gelmedi bugün bekliyorum ama sanırım gelmez. şu el pompasından kurtulmak istiyorum.

ben buzluğa koyuyorum canım. çalıştığımda sütlerim bebeğime lazım olacak. şimdi bile sütüm yetmedi mi çıkarıp içiriyorum? ilk günden itibaren sağıyorum. sağarak sütümü getirmiştim zaten.

gevşek sütyen olayına göğüslerim iltihaplandığından gittiğim doktor sıkı sütyen giymelisin dedi. nedenlerini soramayacak kadar canım yanıyordu.

canım çok saol sanırım çizelgemi yapıcaksın,27 temmuzda doğum yaptım cnm,arabalı ticker istiyorum eğer mümkünse cnm...

benimde 27 temmuz doğum tarihimiz 26 günlük oldu bebişlerimiz gaz sancınız oluyor mu tek anne sütün yetiyor mu melisax benim yetmiyor süt ve mama veriyoruz mecburen

çiçeğin dibimi???
nedenki???

Back