Sütü az olan anneler....
Eczaneden viltamalt alın için, tavsiye ederim, iyi geliyor, çok şükür Allah'a sütüm arttı...
İki gündür içiyorum, berbat bir tat yaa, umarım işe yarar :120:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sütü az olan anneler....
Eczaneden viltamalt alın için, tavsiye ederim, iyi geliyor, çok şükür Allah'a sütüm arttı...
canım eşin nerden almış sorar mısın bi de hangi modelini kullanıyosun? internete sümer a.ş. de modeller var bana yazar mısın seninki hangisi?
bi arkadaşım swing modelini önerdi çok memnun kalmış.
rica etsem siteden bakıp bana söylermisin seninki hangisi..
sağol canımmmCanım benimki aşağıdakinden... Ümraniye'den almış eşim...
MİNİ ELEKTRİKLİ VE PİLLİ SÜT POMPASI
Hızlı ve etkili bir göğüs pompasıdır. Medela Mini Elektrilkli-Pilli süt pompası evde, iş yerinde, yolculukta yada evden uzaktayken süt sağmak için ideal bir çözümdür. Hem elektrikle hem de pille çalışabilir, küçük, hafif ve portatif olma özelliği ile elde taşanabilen ideal bir pompadır. Vakum seviyesi isteğe göre ayarlanabilir. Mini elektrikli-pilli süt pompası bugün piyasada bebeğin doğal emme ritminde çekim yapabilen tam otomatik tek süt pompasıdır. Sayfa Başına Dön
--------------------------------------------------------------------------------
slm kıslarr bana çizelge kim yapabilir acabaa??
benim de sağ sorunlu hep yara hep yara..
bepanthene sür keramos söylemişti
ben faydasını gördüm sol göğsüm düzeldi..
yara olanı bi süre verme ama dikkat et unutmasın memeyi
o arada sağ memeni
5-6 saat vermesen bile bayağı topluyo meme kendini
çok ağrılı seni anlıyorum
Allah yardımcımız olsun
geçecek diyolar 1 aylık olunca düzelirmiş
görces bakalım
bi de emzirme pozisyonuna dikkat etmek lasım
tüm kahverengi kısmı bebeğin ağzına yerleştirmek gerek
sadece ucu alırsa hem süt gelmez hem de yalancı emme yapar bebek
hem gazı olur hem de memeler yara olur
valla ben tüm bunları bilmeme rağmen yara oldu çünkü oğlumun ağzı minik ve tutamıyo
zar zor beceriyo yeni yenii
sağarak veriyodum dayanamıyodum kanıyodu.
Allah yardım etsin hepimize çok zormuş valla
Purrr Beren nasıl, kaç kilo doğdu fıstık, datlu mu çiykin mi
Beren tam cimcime
4140 gr doğdu, sarılık ve sütümün gelmemesi yüzünden zayıfladı, doğum kilosuna yaklaşıyor yavaş yavaş..
Çok çiykin morgül teysesi
Enem çiykin kısss
Benim oğlanda 4300 doğdu, maalesef sütümün geç gelmesiyle oğlum hastane çıkışında 3800'e kadar düşmüştü.... ama toparlandı yawrum Allah'a çok şükür
Tam Serkana yetecek şekilde ne zaman geldi sütün?
Ben yetmiyor diye düşünüyorum, ağzı sürekli meme arıyor :26:
Memede dururken de ilk başlarda aktif bi şekilde emiyor sonra ara ara emiyor :26:
benim de sağ sorunlu hep yara hep yara..
bepanthene sür keramos söylemişti
ben faydasını gördüm sol göğsüm düzeldi..
yara olanı bi süre verme ama dikkat et unutmasın memeyi
o arada sağ memeni
5-6 saat vermesen bile bayağı topluyo meme kendini
çok ağrılı seni anlıyorum
Allah yardımcımız olsun
geçecek diyolar 1 aylık olunca düzelirmiş
görces bakalım
bi de emzirme pozisyonuna dikkat etmek lasım
tüm kahverengi kısmı bebeğin ağzına yerleştirmek gerek
sadece ucu alırsa hem süt gelmez hem de yalancı emme yapar bebek
hem gazı olur hem de memeler yara olur
valla ben tüm bunları bilmeme rağmen yara oldu çünkü oğlumun ağzı minik ve tutamıyo
zar zor beceriyo yeni yenii
sağarak veriyodum dayanamıyodum kanıyodu.
Allah yardım etsin hepimize çok zormuş valla
emme leri reflex bizimkide aranıyoooo aranıooo dayıyorum memeyi her seferinde sonra böhhhh... kusup ortalığı batırıyor... bende kendimce dakika tutuyorum... uykuya dalınca dürtmüyorum sindirsin diye bekliyorum... gaz cıkarmak için 5 dk bekliyorum.gaz cıkarınca uyanıyor ağlıyorsa yine meme... ağlamıyorsa yok...Tam Serkana yetecek şekilde ne zaman geldi sütün?
Memede dururken de ilk başlarda aktif bi şekilde emiyor sonra ara ara emiyor :26:
Tam Serkana yetecek şekilde ne zaman geldi sütün?
benim de sütüm yetmiyor kanımca
arada mama veriyorum ben
doyduysa almıyor zaten
ama doymadıysa götürüyo mamayı
stil tea var kızlar
ben ondan kullanıyorum ama ne kadar faydalı anlayamadım
inşallah artar sütümüz yaaKızım verdimmi alıyor mamayı da, ama çoğunlukla kusuyo,
yine de ağız sürekli meme arıyor aç gibi..
Ayy ben humana, malt içeceği, ömrümde içmediğim kadar su, meyve suyu vs. içiyorum ama yok
Bu kadar sıvıya tüm sülaleme yetecek kadar süt üretmem lazım
aynen ben de canımmmKızım verdimmi alıyor mamayı da, ama çoğunlukla kusuyo,
yine de ağız sürekli meme arıyor aç gibi..
Ayy ben humana, malt içeceği, ömrümde içmediğim kadar su, meyve suyu vs. içiyorum ama yok
Bu kadar sıvıya tüm sülaleme yetecek kadar süt üretmem lazım
ben hep prima aldım başka bez kullanmadım. ama primanın da premium care kullanıyoduk.Kızlar ben bebeğim daha doğmadan 2 paket huggies,2 pakette canbebe almıştım.Şimdi prima kullanıyorum.Canbebeden ve huggies den de birer tane kullandım ama memnun kalmadım,paketleri de açmış bulundum.Ben şimdi o paketleri ne yapıcam
Hiç böyle bişi yaşayan var mı?
Tanıdık bi marketçi var.Açık bez satıyolar.Belki o prima ile değiş-tokuş eder.Teklif edicem :))
Gunaydin annisler
biz yine nobetteydik bu gece hala daha oyleyiz cok fena gazimiz oluyo ne yapacagimi sssirdim