• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

hanımlar göğsümde şişlik ve morarma var. emzirsemde geçmiyor. canın bişi mi çekti diolar, ama aklıma bişi de gelmiyor çektiyse de... bir fikri olan var mı, nasıl geçer ne olabilir bu şişlik?

ben hep prima aldım başka bez kullanmadım. ama primanın da premium care kullanıyoduk.
indirimde diye 1 paket normal prima aldık ama pişik oldu yavrum
paket yarım kaldı
tekrar premium care döndük

Ay ne acayip,aynı markanın bi üst modeline ya da bi alt modeline geçiyosun..o da pişik yapıyo..Ne hassas popoları var yavrularımızın :(

ahaha bu arada dün bez değişirken babamız poposunu sıkıştırıyodu kızımızın.
"Bir avuç popo oyyy" diye.. Sonra o bir avuç kaka oldu :52::52::52: ahaha şokkkk :27::27:

doktor son çare. çünkü böyle bir durumdaki kadının göğsünü yarıp o şişliğe müdahale etmişlerdi. okuyup tırsmıştım başıma gelmesinden fazla korkmuşum sanırım.

sona bırakma canım.kötü şeyler getirme aklına.bazen süt kesilmesi falan oluyomuş.süt sıkışıyomuş kanalda.öyle
bişeydir belki ne bileyim.ılık suyla yıkamayı denedin mi?

cnm hala tam yetmiyor, akşam 1 öğün mama veriyoruz, yoksa kıpkırmızı oluyor ağlamaktan doymuyor yawrum :((( ama vitamalt baya artırdı...
morgüller canım saol bende vitamalt kullandım 2-3 gündür etkisi oldu gibi
Kızım verdimmi alıyor mamayı da, ama çoğunlukla kusuyo,
yine de ağız sürekli meme arıyor aç gibi..

Ayy ben humana, malt içeceği, ömrümde içmediğim kadar su, meyve suyu vs. içiyorum ama yok :19:
Bu kadar sıvıya tüm sülaleme yetecek kadar süt üretmem lazım :37::37:
pur cum canım eğer kilo artışı iyi ise bazen bebişler sürekli aranırmış bende bebem doymuyo diye akşamları ya da çok ağlayınca 1 biberon mama veriyordum dünki kontrolde dr sütün fazla gelmese de bebeğe yaramış 2 saat olmadan kesinlikle emzirme emme güdüsü fazla yalancı meme ver dedi ama bebem yalancı memeyi almamakta ısrar ediyo
doktor son çare. çünkü böyle bir durumdaki kadının göğsünü yarıp o şişliğe müdahale etmişlerdi. okuyup tırsmıştım başıma gelmesinden fazla korkmuşum sanırım.

canım ihmal etme hemen dr a göster bence bu arada sen sormuştun dimi elektrikli pompayı unnado da bugün kampanya var 25 ağustosa kadar medela pompalar indirimde bi bak istersen

agrılarım yuzunden bayadır gıremedım nete lısteye baktımda coook eksık var bıldıklerımı ekledım ama herkes kendısındekı eksıklerı ozelden yollarsa lıstemızı duzeltıyım ısterım :74::74:

meraba. aynıymış günümüz sizinle. bu topiği sürekli takip ediyodum doğumu bekleyen olmamasıyla ilgili espriler yapan bütün arkadaşlar doğurdu şimdi bebeklerle ilgili sorunları konuşuyolar biz beklemedeyiz. beklemek zormuş hakkaten 1 aydır izinliyim boş boş bişi yapmadan duruyorum.rüya görüp arayanlara soranlara cevap vermekte cabası. hiçbi belirti yok üstelik karnım inmeden ve belim bile ağrımadan birden gelirmi bu kız acep..

Al benden de o kadar hiçbir belirti yok doğuracağıma dair. Oğluşum gelmemekte kararlı nasıl olacak hiç bilmiyorum. Sezaryen olmasın diye dualar ediyorum gerçekten kabusum oldu.İnşallah oğlum en yakın zaman da gelir de rahatlarım :43:

Son düzenleme:

Rica ederim canımm...

Kıslarrrr, komik anılar oluşmaya başladı mı ???

Benim oğlum sıçıp batırıyor her yeri, daha dün ağzıma burnuma işedi tuzlu tuzlu :9:

Kendi yatağımda çiş oldu ama ne hikmetse oğluma zerre çiş gelmedi :9::9::9:

Bir de kaka yapacağı zaman öyle masumlaşıyor ki, gözler büyüyor, keşke hep böyle olsa diye gülümseyerek izliyorum, ardından booooorrttttt diye bi ses :60::60::60:

Kaka olayımız bitiyor, ıngaaa ıngaaaa devreye giriyor, masumluktan eser kalmıyor :27:

Son düzenleme:

pur cum canım eğer kilo artışı iyi ise bazen bebişler sürekli aranırmış bende bebem doymuyo diye akşamları ya da çok ağlayınca 1 biberon mama veriyordum dünki kontrolde dr sütün fazla gelmese de bebeğe yaramış 2 saat olmadan kesinlikle emzirme emme güdüsü fazla yalancı meme ver dedi ama bebem yalancı memeyi almamakta ısrar ediyo

canım ihmal etme hemen dr a göster bence bu arada sen sormuştun dimi elektrikli pompayı unnado da bugün kampanya var 25 ağustosa kadar medela pompalar indirimde bi bak istersen

P.tesi kontrol edicez kilo artışını, görcez aç mı tok mu :26: İnş. bizim de iyi çıkar..

Al benden de o kadar hiçbir belirti yok doğuracağıma dair. Oğluşum gelmemekte kararlı nasıl olacak hiç bilmiyorum. Sezaryen olmasın diye dualar ediyorum gerçekten kabusum oldu.İnşallah oğlum en yakın zaman da gelir de rahatlarım :43:

Sezercik olmayalım diye direten bizler 41i gördük canım :52:
Bişeyi çok istemiceksin ben bunu anladım :37::37:

Rica ederim canımm...

Benim oğlum sıçıp batırıyor her yeri, daha dün ağzıma burnuma işedi tuzlu tuzlu :9:

Bir de kaka yapacağı zaman öyle masumlaşıyor ki, gözler büyüyor, keşke hep böyle olsa diye gülümseyerek izliyorum, ardından booooorrttttt diye bi ses :60::60::60:

Kaka olayımız bitiyor, ıngaaa ıngaaaa devreye giriyor, masumluktan eser kalmıyor :27:

Kız çocukları çok edepli oluyor çiş fıydırma konusunda :12::12:

P.tesi kontrol edicez kilo artışını, görcez aç mı tok mu :26: İnş. bizim de iyi çıkar..

Sezercik olmayalım diye direten bizler 41i gördük canım :52:
Bişeyi çok istemiceksin ben bunu anladım :37::37:

Kız çocukları çok edepli oluyor çiş fıydırma konusunda :12::12:

Valla haklısın canım sezercikten korksam da benim sonum da öyle görünüyor inşallah gerek kalmaz da normal doğururum :34:

Cnm bende kullanıyorum, sorun tam olarak nedir?

Kolay, pratik kullanışlı makina...
Ama sütün yeterliyse emzirmeni tavsiye ederim... emzirmek çok güzel bir duygu...

şuan sütüm fazla geliyor göğsümde şişlik oluşuyor. ancak makine sağarak indirebildi şişi. çalışmaya başlayınca da sağmak için istiyorum. zaten emziriyorum fazlası için gerek. emiş gücünün ii olması gerekiyor. sen memnun musun? güzel çekiyor mu? çok acı veriyor mu?

bu arada karemos sen facedeki grupta var mısın? çok merak ettim, dün gece emzirirken aklıma geldi. bepanthen ortaklığımızdan :)

olmammııı??? ben kendimi gösteririm sana:)

Rica ederim canımm...

olmaz mı her gün bi olay:)))
ama ben ilk vukuatında foto cektim heryer çiş beneği idi:)

şuan sütüm fazla geliyor göğsümde şişlik oluşuyor. ancak makine sağarak indirebildi şişi. çalışmaya başlayınca da sağmak için istiyorum. zaten emziriyorum fazlası için gerek. emiş gücünün ii olması gerekiyor. sen memnun musun? güzel çekiyor mu? çok acı veriyor mu?

Öncelikle maşallah diyeyim:nazar:

Öneririm güsel makine, bende acıma olmadı...

olmaz mı her gün bi olay:)))
ama ben ilk vukuatında foto cektim heryer çiş beneği idi:)

bende çektim, hem de bok püsürük her yer :)))):9::9::9::9::9::9:

Back