Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gozunuz aydın saglıcakla buyusun ınsallaah
al aynı muhabbet ıstee..bıde benı kaburgalarım ve sırtım baya hasar aldı dogumda normal dogum yaptım sankı pespese alt acmak aglıyorum her defasında agrıdan
ya ben su cıtcıtlı bodylerı gıydırırken cok zorlanıyorummmmmm..annem hıc bısı yapamıo zaten hersey bana kaldı becerıksızım ben sanırım cok uzuluyorum
ama beklenmedık bır hareketle tırnaklarını kestım tospamın
yarın ılk kontrol umarım sarılık cıkmaz cok korkuyorum hafıf sarı gıbı geldı bana bugun yuzu ama bukadar emzırmeye olmasın lutfeen
sarılık olmayan varmı aramızda
Offf bu cocuk bakmak ne zor sey yaaa odum kopuyor herseyden kussa bile gpanik oluyorum birsey olcak diye aklim cikiyor cok emse bi dert emmese bi dert bu aksam her emzirmemin ardindan kaka yapti 3 defa pespese sonra cisini yapoyo ve her defasinda belinden veya bacagindan cikiyo gobegi islaniyor offf bu cocugu buyutene kadar kafayi yerim ben herhalde herseye cok takiliyorum
yarın ılk kontrol umarım sarılık cıkmaz cok korkuyorum hafıf sarı gıbı geldı bana bugun yuzu ama bukadar emzırmeye olmasın lutfeen
sarılık olmayan varmı aramızda
bende de aynı valla... kojam kızıyor,bi sakin ol diye...
bence bilgisizlik ve tecrübesizlik...
hamileyken herseyi gebelik orgdan takip edebiliyorduk
aynı mantıkla calışan tüm bilgileri barındıran bi bebek sitesi var mı acep???
bu arada her bebek bezi her bebeğe olmuyor.
komşum da prima ile başladı. sırtına kadar çıkıyor kakası derdi. molfix e gecti rahatladı.
bezi doğru bağlamakta önemli. kojamcım primanın paçalarındaki fırfırlarını özenle dışa cıkarır. ben bağlasamda gelir kontrol eder.
göbek kısmını iki hafta katlayarak bağladık biz...dışa doğru iki parmak eninde katladık...
Ayy benim kocada cok sakin ben dun aksam sinir krizi geciriyordum nerdeyse o sakin sakin halletti herseyi
benim ki altini cok cabuk kirletiyo daha emzirirken pirttttttt kakasini yapio emziriom uyuyo altini degisiom uyanio sonra yine emzir deliriyorum ya 3 kez pespese kaka yaparmi bunlar yaaaa
annem yanımda ama bebekle ılgılı bısey yapamıyor benden korkak yemek utu sadece dolayısıyla acemı anne ve cocugu basbasaCanım yardımcı olacak biri yok mu yanında :26:
Hemen hemen her bebek sarılık oluyor, benim fındık kurdumda da hafif oldu, ama emzirdikçe geçiyor merak etmeyin...
evet Ataalp sarılık olmadı şükür
Offf bu cocuk bakmak ne zor sey yaaa odum kopuyor herseyden kussa bile gpanik oluyorum birsey olcak diye aklim cikiyor cok emse bi dert emmese bi dert bu aksam her emzirmemin ardindan kaka yapti 3 defa pespese sonra cisini yapoyo ve her defasinda belinden veya bacagindan cikiyo gobegi islaniyor offf bu cocugu buyutene kadar kafayi yerim ben herhalde herseye cok takiliyorum
Sütü az olan anneler....
Eczaneden viltamalt alın için, tavsiye ederim, iyi geliyor, çok şükür Allah'a sütüm arttı...
aktardan alınan lavanta bardak boyutuna göre ( çay bardağına 1 çay kaşığı gibi) kaynamış suya eklenir 8-10 dk demletilir yudum yudum içilir.Nasıl yapıcaz canım ? tarif eder misin?
aynı şeyleri yaşıyoruz valla.. bizde bigün bi açtık bez değiştirces fıskıye gibi yağmurladı heryeri bakakaldım :))tam şoku atlatmaya uğraşırkenCnm sağlık belirtsi :)))
Takılma çok fazla, sakin ol annesin sen :)))
Ben de bir gün özene bezene banyo yaptırdım, taraftar takımını giydirdim, kontrole götürcem oğlumu, ne yapsa beğenirsin :)))
Son dakka golü attı, pırttttttttttttttt, bi baktım ki, bok sırtından çıkmış, herşey, altındaki battaniye bile batmış
Tam acele acele üsütünü değiştiriyorum, bir de yüzüme işmez mi
Dedim ki bak Serkan seni evire çevire döverim Masum masum bakıyo yüzüme anasının sarı danası
kızlar emzirmekle başımız dertte
göğüs ucum yok alamıyo
ilk başlarda alıyodu snki
ama hastanede fototerapi sırasında biberonla sağıp verdik unutmuş bebişim
şimdi silikon uçsuz hiç almıyo
silikonla da alttan akıtıyo yarısı ona yarısı kıyafete gidiyo
sarılık tam geçmedi beslenemicek diye korkuyorum
sağıp veriyorum
bu seferde buna alışıcak hiç almıcak
off napcam ben kızlar yaa
tavsiyesi olanlar varmı
aktardan alınan lavanta bardak boyutuna göre ( çay bardağına 1 çay kaşığı gibi) kaynamış suya eklenir 8-10 dk demletilir yudum yudum içilir.
Kızlar sarılıkla ilgili yaşadıklarınızı yazar mısınız lütfeeenn çıldırıcam .. siz neler yaptınız? sarılık değerleri kaç vs...
annem yanımda ama bebekle ılgılı bısey yapamıyor benden korkak yemek utu sadece dolayısıyla acemı anne ve cocugu basbasa
yarın kontrolumuz umarım cıkmaz bısey :18:
çok sukur bızde yarın ogrenıces ne durumdayız
bety senın tayın nereye cıktı
benimkinin ilk 3 gün değeri 16 çıktı ben yarım saatte bir emzirdim. bol bol emzirmeniz gerekiyor. siz emzirdikçe o kakasını yapıcak kakayla birlikte vücüdundan sarılığı atacak temizlicek vücüdunu.yarım saatte 20dk da bir emzirin ben uykusunda bıle dayıyodum memeyı azın cok şukur 3. gün den sonra düştü değeri. Sadece emzirin.
Bizim hiç o kadar çıkmadı değerler..en son 14.7 idi..
Bi de bişi sorucam.Siz ne kadar sürede bez değiştiriyosunuz? Ben her değiştiğimde bir miktar kaka yapmış oluyo.Kakanın miktarı önemli mi?Bazen çok yapıyo..Bazen az..Ama hiç bezden taşmadı mesela..
annem yanımda ama bebekle ılgılı bısey yapamıyor benden korkak yemek utu sadece dolayısıyla acemı anne ve cocugu basbasa
yarın kontrolumuz umarım cıkmaz bısey :18:
canım annem hep diyor ki bebeği koruyan ALLAH, sen elinden geleni yapabilirsin..Çok üstüne düşersen hem üzülür yıpranırsın hem de bebeğini keyifle büyütemezsin..Panik olma tadını çıkar anne olmanın, bende bazen strese giriyorum ama hemen toparlanıyorum, bu bebişi ben büyütücem, delikanlı olacak oğlum bugünler geçecek..Ve bir gün bugünleri de özleyeceğiz :))