ASLI, HALENUR, SHERPARE teşekkür edriz teyzleri
EDISH rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. vardır bir hayır bunda da.
KRDLN kendini üzme bende pazar günleri evdeyim eşim yarım gün çalışıyor. 2 saat uyursa diğer zamanlarda birlikteyiz.
bende kendime hiç vakit ayıramıyorum ve 2. çocuk düşünmüyorum.
oğluşumda henüz yürümüyor ancak yürür zaten her çocuk farklı sağlıklı olsunlarda.
AYMES aşınız oldu demek, dr ne oluyormuş anlamadım.
kızlar nazlı olur zaten.
dün doğum günümüzü kutladık.
güzel geçti ama geç gelenler oldu erken kalkmak isteyenler oldu.
Ikramları sunmak gecikti tabi herkesin gelmesini beklerken.
Ikramdan sonra pasta kestik,
oğlum meslek seçiminde önce makas aldı. Ben modacı dişye koymuştum makası.
Kuaför, terzi dediler. Kuaförliğe allah korusun istemem dedim.
Kalem aldı sonra öğretmen dedik.
Allah hayırlısı ile güzel bir meslek seçmeyi nasip etsin.
Bu arada cumartesi kreşe götürdüm o gün ikramlarla ve evle uğraştım çok yoruldum,
dünde yorucu bir gündü, ikramlar yenmedi...
Bir daha evde doğum günü yapmam diyorum.
tekrardan doğum gününüz kutlu olsun canım, Allah hepimize tekrarını nasip etsin, ama gerçekten çok zor evde kutlamak, kış bebeği olduğu için dışarda kutlamakta zor ne yapacağız bilmiyorumbizimkide meslek seçiminde ilk önce steteskopu aldı, babası gibi doktor olacak dediler sonrada diş fırçasını aldı bakalım artık hayırlısı olsun...
doğum gününüz kutlu olsun canım, bizimki de aynen öyle bana bağımlı ancak uyuyunca birşeyler yapabiliyorum malesef, işe başlayınca ne yapacak bilmiyorumselamm kızlar çoktandır yokum amanın hamile olanlar var hayırlı olsun :) bende bu aralar korunma yöntemine taktım yaaa eşim korunuyor ama çok tırsıyorum spiralden korkuyorum hap çok kilo aldırıyor iğneyi kimseden duymadım ne halt etsem ben başka çocuk istemiyorum uzun vadeli bir yöntem bulmam lazım biz cerenle yapışık ikiz gibiyiz yakamı hiç bırakmıyor sürekli dipdipeyiz iş güç yapamıyorm zor bela ona bir çorba yapıyorum akşamada zorla yemek geçen sinirden hem güldüm hep ağladım tezgahta ıspanak doğruyorum ceren bacaklarımın arasındao halde yemek yaptım bulaşık makinesini açıyorum içine giriyor ısırcam dötünü niye böyle bu çocuk bilmiyorum aslında ben anne bağımlısı olsun istemiyordum oldu babası gelince onları içerde bırakıp kaçıyorumda biraz kafa dinliyorum ama böyle yaşamıcam 2 yaşını bekliyorum kurslara falan gidicem bu hayat çok sıktı beni onada üzülüyorum akşama kadar sadece beni görüyor bazen sırf sıkıldığı için saatlerce ağlıyor haklı çocuk ben kazulet gibi doğru dürüst oyun oynamayı bile beceremiyorum 3 yaşına kadar idare etsinde yarım gün kreşe veririm sosyal bişiyler yaparız ama o yıllar nasıl geçer bilmiyorum çevreden görenler hemen sen buna kareş yap diyor kolay sanki bei 1 tanesi bitrdi iki tanesi öldürür doğum gününü kutladık güzel geçti hala yürümedi ama 4_5 adım atıyor gerisi yok onu çok takıyorum umarım yürür artık
bizimki de hiç adım atmıyor, doğum günümüze ablamın görümcesinin oğlu da geldi bizden 20 gün küçük çocuk tıpış tıpış yürüyor maşallahedish hayirli olsun. sag salim dunyaya gelsin insallh.. nesibe dogum gunuz kutlu olsun. bn de cok ama cok bunaldim senin gibi. 24 saat oglumlayim ne esim ne kv kimseden yardim yok. mubarek cocuk koco gun gecti anca 1 saat uydu o da zoraki. kendime vakit ayiramiyorum hic. ama cok sukur 1 sene gecti. aslinda zaan cok cabuk ilerliyor biz hizina yeyisemiyoruz.. o yuzden aslinda her dakika cok kiymetli. yasadigimiz ani bir daha yasamicaz, cocuklar da bir daha kuculmeyecekler :) boyle dusununce bi nebze insan motive oluyor :)
benim boregim tek bir adim dahi atmiyor. tay tay durmaya bile korkuyor :) niye telaslaniyorsun canini sIkiyorsun bosuna ?
18 aya kadar yurumemesi ve konusmamasi normaldir ..
geçmiş olsun canım, bizimki de dr da çok ağlıyor yadırgıyor sanırım, maşallah kilosuda çok iyi, yürümeye de başlamışselam arkadaşlar bizde cumartesi günü aşılarımızı olduk kıyameti kopardı kuzum anlatamam size nasıl ağlıyo doktorda fazla şımartmışınız bı kızı dedi ağlayınca kucağıma alıcaktım izin vermedi napıyım ağlasın diye bırakıcakmıydım sinir etti beni birde dün farkettim aşıdan sonra aşı olan yerde şişlik vardı sizdede oldumu böyle bi durum. Kızım 10 kilo 75,5 cm olmuşmaşallah yawruma. Bizim kız iyice ayaklandı artık hiç durmak istemiyo kendi kendinede kalkmaya başladı kimsenin yardımına ihtiyacım yok rahat bırakın beni der gibi dolanıp duruyo çok şeker gözüküyo ama paytak paytak yürürken
diş fırçası hiç aklıma gelmemişti valla. reçete koydum dr. diye.
valla dışarda kutlasak bulaşık derdi yok. yorulmak yok. yer içer geçeriz.
valla bilmiyorum.
dün doğum günümüzü kutladık.
güzel geçti ama geç gelenler oldu erken kalkmak isteyenler oldu.
Ikramları sunmak gecikti tabi herkesin gelmesini beklerken.
Ikramdan sonra pasta kestik,
oğlum meslek seçiminde önce makas aldı. Ben modacı dişye koymuştum makası.
Kuaför, terzi dediler. Kuaförliğe allah korusun istemem dedim.
Kalem aldı sonra öğretmen dedik.
Allah hayırlısı ile güzel bir meslek seçmeyi nasip etsin.
Bu arada cumartesi kreşe götürdüm o gün ikramlarla ve evle uğraştım çok yoruldum,
dünde yorucu bir gündü, ikramlar yenmedi...
Bir daha evde doğum günü yapmam diyorum.
kızlar meraba size bişey sorcam okuyanlar kullananlardn acil cvp bekliyorumm kızımın beşiği var normalde ama ben bitanede park yatak alcam arada babamlarda kalıyorum porda kullanmak içinn kızım ikikez yataktn düştü korkuyomm bi üçüncüsü olmasın diyee babamlarada bi yatak alıp koycam park yatak düşünüyom kullanıp memnun kalanlar bana hangi marka önerir netten baktım ama kararsız kaldım yardımlarınızı bkliyorum
Hayırlısı olsun demekten başka ne gelir elden cnm. Allah saglikla tamamına erdirsin
Allah yardımcın olsun sana ve bebeişlerine uzun ömür versin
benimde günüm gecikti çok korkuyorum test yapmayaaaaaa Allahım olmayanlara nasip ett neolurrr ben istemiyorum henüz
hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin diyelim:))
ayyy ne diyeyim canım hayırlısı olsun üzme canını vardır bir hayır,bu eminim çoğumuzun kabusu,rabbim isteyene versin.
benm de bu son 2 aydır karnımda ağrı var,altınolukdan beri var orda mikrop mu kapdım acep?herkese iyi geceler deniz uyusa daha işlerim var,omuzlarım ağrıyorrrrrr
kızlar meraba size bişey sorcam okuyanlar kullananlardn acil cvp bekliyorumm kızımın beşiği var normalde ama ben bitanede park yatak alcam arada babamlarda kalıyorum porda kullanmak içinn kızım ikikez yataktn düştü korkuyomm bi üçüncüsü olmasın diyee babamlarada bi yatak alıp koycam park yatak düşünüyom kullanıp memnun kalanlar bana hangi marka önerir netten baktım ama kararsız kaldım yardımlarınızı bkliyorum
günaydın kızlar!
kimsecikler yok ilk günaydın benden gelsin!
dün oğlumu dr. götürdük. muayne olurken resmen yapıştı bana.
babasında bile durmadı. bana sarıldı dr. amcası muayne etti. ama yatırınca başladı ağlamaya.
dr. antibiyotik balgam söktürücü şurup verdi.
diğer dr. vermemişti. 3 tene şurup içecek.
son günlerde sabah 5-5,30 gibi ağlayarak uyanıyor.
sabah 100 cc süt içti. kahvaltıda poğacağı kaşıkta ezip çay ile ıslattım.
onu verdim boğazına takıldı diye bütün içtiği sütü de kustu.
eşim dedi şurubunu verelim biraz süt içsin dedim.
gerek yok midesini bulandırma dedi. şurubu içiridim ama içim rahat etmedi.
kusunca midesindeki çıktı aç sayılmaz mı?
şurupların hepsi tok veriliyor.
birde kendime kızdım poğaça yemeseydi sütü çıkarmayacaktı diye.
eşimde bana kızdı herşeyde kendini suçlama dedi.
elimde değil napayım. kuzum bi iyileşemedi