2010 Kasım Anneleri

ASLI, HALENUR, SHERPARE teşekkür edriz teyzleri

EDISH rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. vardır bir hayır bunda da.

KRDLN kendini üzme bende pazar günleri evdeyim eşim yarım gün çalışıyor. 2 saat uyursa diğer zamanlarda birlikteyiz.
bende kendime hiç vakit ayıramıyorum ve 2. çocuk düşünmüyorum.

oğluşumda henüz yürümüyor ancak yürür zaten her çocuk farklı sağlıklı olsunlarda.

AYMES aşınız oldu demek, dr ne oluyormuş anlamadım.
kızlar nazlı olur zaten.

evet canım çok şükür oldu yok cenaze telaşı yok drun yokluğu derken en sonunda yaptırabildik. Sorma gecek etti benide dr hiçbişey soramadımda herşey verebilirmiyim artık ne yemeli ne yememmeli okadar ağlıyoduki kuzum odadan aniden çıkarmak zorunda kaldım

dün doğum günümüzü kutladık.
güzel geçti ama geç gelenler oldu erken kalkmak isteyenler oldu.
Ikramları sunmak gecikti tabi herkesin gelmesini beklerken.
Ikramdan sonra pasta kestik,
oğlum meslek seçiminde önce makas aldı. Ben modacı dişye koymuştum makası.
Kuaför, terzi dediler. Kuaförliğe allah korusun istemem dedim.
Kalem aldı sonra öğretmen dedik.
Allah hayırlısı ile güzel bir meslek seçmeyi nasip etsin.
Bu arada cumartesi kreşe götürdüm o gün ikramlarla ve evle uğraştım çok yoruldum,
dünde yorucu bir gündü, ikramlar yenmedi...
Bir daha evde doğum günü yapmam diyorum.

tekrardan doğum gününüz kutlu olsun canım, Allah hepimize tekrarını nasip etsin, ama gerçekten çok zor evde kutlamak, kış bebeği olduğu için dışarda kutlamakta zor ne yapacağız bilmiyorum bizimkide meslek seçiminde ilk önce steteskopu aldı, babası gibi doktor olacak dediler sonrada diş fırçasını aldı bakalım artık hayırlısı olsun...

diş fırçası hiç aklıma gelmemişti valla. reçete koydum dr. diye.
valla dışarda kutlasak bulaşık derdi yok. yorulmak yok. yer içer geçeriz.
valla bilmiyorum.

doğum gününüz kutlu olsun canım, bizimki de aynen öyle bana bağımlı ancak uyuyunca birşeyler yapabiliyorum malesef, işe başlayınca ne yapacak bilmiyorum

bizimki de hiç adım atmıyor, doğum günümüze ablamın görümcesinin oğlu da geldi bizden 20 gün küçük çocuk tıpış tıpış yürüyor maşallah

geçmiş olsun canım, bizimki de dr da çok ağlıyor yadırgıyor sanırım, maşallah kilosuda çok iyi, yürümeye de başlamış darısı başımıza inşallah

diş fırçası hiç aklıma gelmemişti valla. reçete koydum dr. diye.
valla dışarda kutlasak bulaşık derdi yok. yorulmak yok. yer içer geçeriz.
valla bilmiyorum.

gerçekten öyle aynı hesaba geliyor zaten, evde çok yorucu ama kışın olması kötü işte, yaz bebeği olsalardı açık hava bir yerde kutlardık, mis gibi... ben o gece evi toplayamadım zaten öylece bıraktım ertesi gün topladım

kış içinde kapalı sıcak yerler var. bakalım bende uygun bir yer bulursam öyle düşünüyorum seneye.
bulaşıklarım dağ gibi mutfakta bu akşam ellerimden öper :)

ben ogünün telaşından unuttum meslek seçtirmeyi çokda istiyodum aslında evde kendi aramızda yapsam ne olur faredermi :) Evde gerçekten zor oluyo bizimde 25-30 kişi olmuştu allahtan bulaşık makinleri var geröi onada hemen atamıyosunki yıkayıp durulamakta bi sürü zaman en mantıklısı dışarda kutlamak gerçekten

kızlar meraba size bişey sorcam okuyanlar kullananlardn acil cvp bekliyorumm kızımın beşiği var normalde ama ben bitanede park yatak alcam arada babamlarda kalıyorum porda kullanmak içinn kızım ikikez yataktn düştü korkuyomm bi üçüncüsü olmasın diyee babamlarada bi yatak alıp koycam park yatak düşünüyom kullanıp memnun kalanlar bana hangi marka önerir netten baktım ama kararsız kaldım yardımlarınızı bkliyorum

canım ben ceeni henüz odasına yatırmadım yanımda park ytakta yatıyor baby2 go benimki memnunum önce küçük diye beşiğine yatırmadım kıyamadım şimdide korkuluklardan tutunup kalkıyor düşer diye yatıramıyorum yani odayı boşuna hazırlamışım banada mobilya beşikte yatıranlar bir akıl versin ne yapcam ben düşecek diye yatıramıyorum bazen koyuyorum beşiğine başından ayrılamıyorum siz ne yapıyorsunuz boşamı aldım ben oda takımını

krdln ben beşik yatağında yatırıyorum. kenarını yükselttim. ayağa kalkıyor ama henüz boyu düşecek kadar uzamadı. allah korusun.
ben odasına babyfon koyuyorum gece sabaha kadar açık ağladığında ya da uyandığında gidip bakıyorum. ayağa kalktığında yanında oluyorum. çok pimpirik yapma güzelim. çocuklarımız allah emanet.

Hayırlısı olsun demekten başka ne gelir elden cnm. Allah saglikla tamamına erdirsin

Allah yardımcın olsun sana ve bebeişlerine uzun ömür versin
benimde günüm gecikti çok korkuyorum test yapmayaaaaaa Allahım olmayanlara nasip ett neolurrr ben istemiyorum henüz

hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin diyelim:))

ayyy ne diyeyim canım hayırlısı olsun üzme canını vardır bir hayır,bu eminim çoğumuzun kabusu,rabbim isteyene versin.
benm de bu son 2 aydır karnımda ağrı var,altınolukdan beri var orda mikrop mu kapdım acep?herkese iyi geceler deniz uyusa daha işlerim var,omuzlarım ağrıyorrrrrr[/QUOTE]

İyi dilekleriniz cok tşk arkadaşlar.Hala inanamıyorum .Ne yapacam nasıl yapacam bende bilmiyorum ama bir taraftanda ikiz anneleri ne yapsın diyorum Şu an ogluşumu taşımaktan düşük riskim var malesef dinlenemiyorumda.hala emziriyorum Bezini degiştirmek mide bulantısından dolayı sıkıntı olmaya başaldı.Ama herşeyin hayırlısı.İlki tüptü bu kendinden oldu hemde adetime dört gün kala aman dikkat diyorum.İlerde rahat ederim heralde

bizimde bugün asimiz vardi iki tane yapildi ben son zannediyordum ama iki tane daha varmis oda 10ocakta bitsede kurtulsak yavrum nasil agladi bacagida sis gibi elleyince agliyor insallah cabuk düzelir
melodicim hadi atlatmissin gözün aydin benim oglumda tepsiden altin bilezigi aldi kuyumcumu olucak ne

İyi dilekleriniz cok tşk arkadaşlar.Hala inanamıyorum .Ne yapacam nasıl yapacam bende bilmiyorum ama bir taraftanda ikiz anneleri ne yapsın diyorum Şu an ogluşumu taşımaktan düşük riskim var malesef dinlenemiyorumda.hala emziriyorum Bezini degiştirmek mide bulantısından dolayı sıkıntı olmaya başaldı.Ama herşeyin hayırlısı.İlki tüptü bu kendinden oldu hemde adetime dört gün kala aman dikkat diyorum.İlerde rahat ederim heralde[/QUOTE]

canim insallah sizin icin hayirli olur
bende hamileyken cocuk emzirilmez diye biliyorum istersen doktoruna bir danis ,mide bulantisida baslamis allah yardimcin olsun

canim insallah sizin icin hayirli olur
bende hamileyken cocuk emzirilmez diye biliyorum istersen doktoruna bir danis ,mide bulantisida baslamis allah yardimcin olsun[/QUOTE]

Evet tatlım doktorumda o sütten hayır gelmez artık dedi ama
daha seymen emeklemiyor bile sadece asker gibi sürünüyor:=)
Tam tembel teneke bizimkisi.Hiçte niyet yok yürümeye hemen bacakları topluyor
Koca gün kucagımda oldugu için oyalanmadıgından istiyor
İşallah kendi kendine tiksinir

günaydın kızlar!
kimsecikler yok ilk günaydın benden gelsin!
dün oğlumu dr. götürdük. muayne olurken resmen yapıştı bana.
babasında bile durmadı. bana sarıldı dr. amcası muayne etti. ama yatırınca başladı ağlamaya.
dr. antibiyotik balgam söktürücü şurup verdi.
diğer dr. vermemişti. 3 tene şurup içecek.
son günlerde sabah 5-5,30 gibi ağlayarak uyanıyor.
sabah 100 cc süt içti. kahvaltıda poğacağı kaşıkta ezip çay ile ıslattım.
onu verdim boğazına takıldı diye bütün içtiği sütü de kustu.
eşim dedi şurubunu verelim biraz süt içsin dedim.
gerek yok midesini bulandırma dedi. şurubu içiridim ama içim rahat etmedi.
kusunca midesindeki çıktı aç sayılmaz mı?
şurupların hepsi tok veriliyor.
birde kendime kızdım poğaça yemeseydi sütü çıkarmayacaktı diye.
eşimde bana kızdı herşeyde kendini suçlama dedi.
elimde değil napayım. kuzum bi iyileşemedi

Cnm ben kraft kullanıyorum mobilya beşik almadım cokta memnunum krafttan.

bende hala park yatakta yatırıyorum papetto diye bi marka kullanıyorum bende çok memnunum çok şükür şu ana kadar bi problem olmadı olmazda inşallah

günaydın canım geçmiş olsun tuğraya. Kendini suçlama herşeyde olacağı varmış oldu önüne geçemezsin herşeyin bende bazen zor bela yedirmeye çalışıyorum yapmadığım şaklabanlık kalmıyo son yudumu zorla tıkıyorum anında hepsini boşaltıyo sonra kendimi suçluyorum o son lokmayı vermeseydim kusmıycaktı diye ama oluyo işte onların iyiliği için veriyoruz ama bazen ters tepiyo işte. Bu arada o kussa bile mutlaka içinde kalır merak etme tamamen aç olmaz yani oyüzden aç karnına şurup verdim diye takılma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…