sağolun kızlar melodicim oda ısısı baya iyi aslında kapıyıda kapatıyorum mecburen hanım efendi üşemesin diye beşiğide peteğin yanında 25 derece civarlarıdır sanırım bu akşam dereceyi koyuyımda bi deniyim bakalım 2 kat pijama giydiriyorum artık ama üstü tek kat tulumda giymiyoki bi denedim arkadaşta vardı boşuna almıyım dedim giymez diye aynen öyle oldu çekiştirip duruyo onu çıkart diye çok felaket benim bu kız ya öldürüyo gece beni üşemesin yeterki ben gece sürekli kalkmaya razıyım ama rada içim geçiyo başında bekleyememki hep
yok anacım yokk ne muzu muz veriyom sanki ekşi gibi suratını buruşturuyoo ama eline limon alıncaaa maşallahhh çok gzl kemiriyooo bebelacı bi deniyim bakıyım inş içer bide mandalina kabuğu yiyo soyup kendisini veriyom atıyoo snra kndi soyulmamış alıp kemiriyoooo bide ben maden suyu içerken ona saldırıyo içmesn diye verdm bi yudum çıldırıyo ver diye durum bndan ibaret bide biberonlarınz nasıl meme kısımları onların numarası varmı
hic sorma canim keltos oldu oglum esime kizdim ama elden gelen birsey yok olan olduanam ömer keltoş mu oldu? benimkininde saçları uzun eşimde bende kestirmek istemiyoruz.
bana sormadan böyle bişey yapsa eve almam herhalde.
neyse yine uzar nasıl olsa.
canim yanlis alinti yapmisim ondan demek hic disiniz cikmadi hayirlisi yakinda cikar insallahselam kızlar
bayadır girmiyorum. kızım uyuyorken bi bakayım dedim.
hamile arkadaş varmış hayırlı olsun cnm . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
zeyn sen hamılesın sandım ilk okuyunca alıntı yapmışsın meğer
dişi çıkmayan bebiş varmıı
benim kızımın hiçç dişi yok.. patlatamadı daha.. son günlerde geceleri ağlayarak uyanıyor.
yürümüyor. tutunarak sıralıyor o kadar.
bazen bende çok bunalıyorum
zeynep kizmadin mi kocanaesim benden habersiz boyle birsey yapsa kiyamet kopar heralde. zaten o da istemiyor kesince bana cok tuhaf gelir diyor bazen.
ama uzerimizde yogun basski var. herkes sorup duruyor kesmicenmi diye. babannesi de laf sokuyor ona gidince kaynimin kizinin tokalarindan takicakmis
imranin saclarinin uzunlugu yikaninca ortaya cikiyor. bayagi uzamis harbiden :) ama yaza kadar boyle kalir kalmasina da iyice gozlerine dogru dokulmeye basladi. saclari duz olsaydi coktan kesmis olurduk.
melodi senin esin kuafor degil mi? ben erkek cocuklarinda uzun saca bayilirim. kulak ve onlerden keser arkadan uzar, babasi guzel bir model verebilir hem saclari uzun olur hem de onu rahatsiz etmez :)
zeynep kizmadin mi kocanaesim benden habersiz boyle birsey yapsa kiyamet kopar heralde. zaten o da istemiyor kesince bana cok tuhaf gelir diyor bazen.
ama uzerimizde yogun basski var. herkes sorup duruyor kesmicenmi diye. babannesi de laf sokuyor ona gidince kaynimin kizinin tokalarindan takicakmis
imranin saclarinin uzunlugu yikaninca ortaya cikiyor. bayagi uzamis harbiden :) ama yaza kadar boyle kalir kalmasina da iyice gozlerine dogru dokulmeye basladi. saclari duz olsaydi coktan kesmis olurduk.
melodi senin esin kuafor degil mi? ben erkek cocuklarinda uzun saca bayilirim. kulak ve onlerden keser arkadan uzar, babasi guzel bir model verebilir hem saclari uzun olur hem de onu rahatsiz etmez :)
selam kızlar
naber nasılsınız günlerdir giremiyorum yaaa hiç fırsatım olmuyor inanın ...iki çocukla zor oluyor .ama szleri takip etmeye çalışıyorum :)
kızım çok fena oldu başetmesi zorlaştı ..iki adım atıp düşüyor şimdilik yakında tam yürümeye başlar
ama tam yürümeden de yapacağını yapıyor ..kazalar oluyo bugün sehpaya kaşını çarpttı mesela
çok da aksi oluyo bazen istediği olmayınca kendini yere atıp bir yerlere vuruyo(
ben hiç oralı olmuyorum tabi iyce abartmasın diye sonra sakinleşiyo
sizlerden naber sizinkiler de sinirli mi?
düşünmemlazım ben devam sütünü iki yaşına kadar vericem ...anne sütü benimki de almıyor şu an çünkü
hadi kızlar ben kaçtım kendinize cici bakın hepinizi öpüyorum sizleri çok seviyorummm
sağolun kızlar melodicim oda ısısı baya iyi aslında kapıyıda kapatıyorum mecburen hanım efendi üşemesin diye beşiğide peteğin yanında 25 derece civarlarıdır sanırım bu akşam dereceyi koyuyımda bi deniyim bakalım 2 kat pijama giydiriyorum artık ama üstü tek kat tulumda giymiyoki bi denedim arkadaşta vardı boşuna almıyım dedim giymez diye aynen öyle oldu çekiştirip duruyo onu çıkart diye çok felaket benim bu kız ya öldürüyo gece beni üşemesin yeterki ben gece sürekli kalkmaya razıyım ama rada içim geçiyo başında bekleyememki hep
kızlar yazmıştınız sanırım ama atladım ben 1 yaş kontrollerinde bebişlerin boyu kilosu kaçtı bizim kız75 cm 10 kilo olmuşdoktor boyu ilk 50 nin içinde kilosuda 25in dedi kilo önde gidiyomuş ben kısa boyluyum 150 cm hep kızım uzun olsun istedim dr geçen aylarda boyu anneye benziycek galiba demişti bu sefer anneyi geçicek boyda dedi çok sevindim çok uzun olmasını beklemyorum ama inş. 165 falan olur kızım :)