geçmiş olsun aymescim.
üzerini biraz daha kalın giydirsen olmaz mı? yada ayaklı tulumlardan giydireceksin mecburen.
örtünmüyorsa yapacak bir şey yok.
yada sadece onun oda sıcaklığı yüksek olacak 25 derece üzerinde.
aklıma bunlar geldi ama soğukta örtünmeden çok zor ya niye öyle alıştı acaba?
benimkine hem uyku tulumu giydiriyorum hem battaniye örtüyorum.
tek telde soba yakıyorum.
üzerini açıyor tabi uyurken görmüyorum.
en azından odası ılık oluyor. 20 derece civarı.
kızlarrrr yardım edin banaaaa kızım hiç bşy yemiyooo hiç bişey ama şunuda çok güzel yiyor dedğim hiç bişey yok ne kahvaltı ne meyve ne çorbaaaa hiç bşy yemiyoo sadece meme ve su artı kan ilacı kullanıyom çok kansızmış elimde tabak görüyoo ııhh memmem diyooo yatırıyo beni açıyo iki mememii bi onu bi diğerini ondan ona geçiyooo tabi doymadığndn bnm meme gn boyu açık geziyo kapanmıyo napcam yaaa gece süt veriyim dedimm almıyo ne suluğuyla ne biberonla nede bardakla içmiyooo kızlarrr bi akıl verin banaaa sütü nasıl sevdirecem ben en azından geceleri içiriyim tok tutsunn
aymes geçmiş olsun.
melodi sizin ev kombili değil mi canım anlamadım,uyku tulumu üstüne battaniye bir de az ısı da ısıtıcı yakıyorsun o çocuk bunalmıyor mu?ona rahmen odanızın sıcaklığı da düşükmüş.deniz de çoğunlukla örtmüyor hemen tepiniyor ve uyanıyor,uyku tulumu aldk terliyor,bunalıp tekrar uyanıyor,atlet ,k.çorap giydirdim sadece tulumla gene terledi.kalmış ki erkek bebekler sıcağı hiç sevmezler,4 tane erkek yeğenim var.maş. bir söz vardı sonunu hatırlayamadım;kızı kora bele ,erkeği.........neydi yaşlılar söylerdi hep yani kızı sıcağa erkeği serin yere yatırcakmışsın,tabii soğuk değil.bizim odalar 24 ten aşağı olmaz başta ben üşürüm
kızlarrrr yardım edin banaaaa kızım hiç bşy yemiyooo hiç bişey ama şunuda çok güzel yiyor dedğim hiç bişey yok ne kahvaltı ne meyve ne çorbaaaa hiç bşy yemiyoo sadece meme ve su artı kan ilacı kullanıyom çok kansızmış elimde tabak görüyoo ııhh memmem diyooo yatırıyo beni açıyo iki mememii bi onu bi diğerini ondan ona geçiyooo tabi doymadığndn bnm meme gn boyu açık geziyo kapanmıyo napcam yaaa gece süt veriyim dedimm almıyo ne suluğuyla ne biberonla nede bardakla içmiyooo kızlarrr bi akıl verin banaaa sütü nasıl sevdirecem ben en azından geceleri içiriyim tok tutsunn
benim oglumda üstünü örttürmüyor sabaha kadar o aciyor ben örtüyorum ama odanin ici genelde sicak oluyor o yüzden fazla üsümüyor
birde dün cok uykum vardi esime dedimki sen ömere bakta ben yarim saat uyuyayim tamam dedi uyandigimda sokkkkkkk ömerin saclar gitmis cocugumun saclari cok ince telli ve azdi hep kesicem diyordu ben kiyamiyordum uyamami firsat bilmis oglumu kel yapmis söylendim durdum ama ne fayda olan olmus artik oglumu keltos oglum diye seviyorum
bu arada bi hamile arkadaşımız varmış çok sevindim allah tammına erdirri sağlıkla kucağına alırsn inş.bende çok istiyom ikinci bebek aslında ama ayaklarımdn rahatsızım ve kilolarım hal var cesaretm yokk kilo verirsem inş düşünüyommm kızımada kıyamıyom gerçi
Sagol canım iyi dileklerin için.İşallah kısmetse temmuz annesi olcam :=)ben dogumdan sonra dokuz ayda
24 kilo verdim ama bu sefer kararlıyım fazla kilo almıyacagım.bence bekle daha erken cok zor oluyor.
geçmiş olsun aymescim.
üzerini biraz daha kalın giydirsen olmaz mı? yada ayaklı tulumlardan giydireceksin mecburen.
örtünmüyorsa yapacak bir şey yok.
yada sadece onun oda sıcaklığı yüksek olacak 25 derece üzerinde.
aklıma bunlar geldi ama soğukta örtünmeden çok zor ya niye öyle alıştı acaba?
benimkine hem uyku tulumu giydiriyorum hem battaniye örtüyorum.
tek telde soba yakıyorum.
üzerini açıyor tabi uyurken görmüyorum.
en azından odası ılık oluyor. 20 derece civarı.
aymes geçmiş olsun.
melodi sizin ev kombili değil mi canım anlamadım,uyku tulumu üstüne battaniye bir de az ısı da ısıtıcı yakıyorsun o çocuk bunalmıyor mu?ona rahmen odanızın sıcaklığı da düşükmüş.deniz de çoğunlukla örtmüyor hemen tepiniyor ve uyanıyor,uyku tulumu aldk terliyor,bunalıp tekrar uyanıyor,atlet ,k.çorap giydirdim sadece tulumla gene terledi.kalmış ki erkek bebekler sıcağı hiç sevmezler,4 tane erkek yeğenim var.maş. bir söz vardı sonunu hatırlayamadım;kızı kora bele ,erkeği.........neydi yaşlılar söylerdi hep yani kızı sıcağa erkeği serin yere yatırcakmışsın,tabii soğuk değil.bizim odalar 24 ten aşağı olmaz başta ben üşürüm