2010 Kasım Anneleri

zeyn
boncuk
brc
dusunmemlazım
linden

teşekkür ederiz teyzeleri. :KK16:

slm kızlarrr nasılsınz epeydr yoktum geçmişi okuyamadım 1 yaş olan bebeklerimize nice sağlıklı mutlu yıllar allah hayırlı ömürler verdin inş benim kızımda 1 yaş oldu ama daha d.günü yapmadın yapanlarınz varsa mönü yü ve fikirleri alcammmm

Melodi, benhur ve ebrar 10 canim bebeklerinizinn dogum gunu kutlu olsun. Asi onlarda gecmis olsun

Son düzenleme:
sekerpare kevser icin cok uzuldum. insallah duzelir, allah sifa vrsin.

ali erdem ve tugra iyi ki dogdunuz! annenize iyi evlat olun, hic uzmeyin..

biz de bu gun bbk mevludundeydik. bu sene cok bebek olmus, bir suru yeni dogmus bbk vardi. hepsi de kiz :) haftzya da diger bebegin mevludu varmis.
inşallah canım hepsi hayırlı evlat olurlar... iyi o zaman oğlan anneleri olarak kız bulma sıkıntımız olmaz:KK53:

slm kızlarrr nasılsınz epeydr yoktum geçmişi okuyamadım 1 yaş olan bebeklerimize nice sağlıklı mutlu yıllar allah hayırlı ömürler verdin inş benim kızımda 1 yaş oldu ama daha d.günü yapmadın yapanlarınz varsa mönü yü ve fikirleri alcammmm
doğum gününüz kutlu olsun, kasım annelerinin doğum günü hazırlıklarına yazdık...
Melodi, benhur ve ebrar 10 canim bebeklerinizinn dogum gunu kutlu olsun. Asi onlarda gecmis olsun
sağol canım, teşekkür ederiz...

haftasonu kimsecikler yok,biz de gezdik ailecek hava da iyiydi,c&a dan bişeyler de aldık,yemek yedik geldik,uykum var ama deniz dışarda babasının sıcak kollarında uyuduğu için yatamıyorum,gecen hafta d.gün kutlamamız vardı üstüne bir hafta geçdi bile neyse herkese iyi haftasonları

buarada ebrar ve bugün doğum günü olanları kutlamayı unutmayayım,nice yıllara bebişler....

all bizden de o kadar canım,deniz in de hiç yemekle arası yok,ne mama ne yemek herşeyden minicik,o yüzden zayıf,o yüzden boyu da uzamamış,şimdi dr. değiştirelim diyoruz bulduğum dr.a eşim uzak diyor ne yapcaz bakalım,üsküdar,ümraniye,kadıköy civarı iyi dr. aranıyor:KK52:

ben ümraniyede pedimer diye bı yer var orda 2 dr. var ıkısıde cok ıyı bence bı dene ıstersen.ben oraya goturuyorum.ama ıstah ıcın bıse yapamıyolar..tahlıl yaptı bıse cıkmayınca (Allah a sukur) zamana bırakalım dedı.sadece balık yagı verdı sabahları ac karnına ıcırıyorum ıste..

Dogumgunu Gecen yavrularımızın ilk yasını kutluyorum iyi ki doğdular sağlıklı mutlu huzurlu upuzun yıllar diliyorum
Melodi tuğranın dogumgununu ayrıca kutluyorum Rabbim size bağışlasin maşallah

Hamileyim
Şoktayım
Hemde 6+2
Nasıl farketmedim bende bilmiyorum
Ne yapacam ben şimdi

Allah yardımcın olsun sana ve bebeişlerine uzun ömür versin
benimde günüm gecikti çok korkuyorum test yapmayaaaaaa Allahım olmayanlara nasip ett neolurrr ben istemiyorum henüz

woooooww epeydir giremedim...şok haber çıktı karşıma...edish hayırlısı olsun hakkınızda.....

bende bir kaç gündür giremedim...yiğit yine düştü...:KK43: birde hasta şuan bende hastayım....alerjiside geçmedi hala...denemelerimiz fiyasko ile sonuçlanıyor :KK43: neyseki çok şiddetli reaksiyon verimiyor bunada şükür..

doğum günü geçen bebişleri kokluyorum mis gibi.....annelerinide öpüyorum...nice yılları olsun kuzuşların...:KK71:

günümüzü kutlayan arkadaşlarada sevgiler....bende meslektaşlarımı kutluyorum....dün gece de öğretmen arkadaşlarla kutlamaya gittik bir yerlere....iyi geldi :) uzuuun çok uzuuuun zaman olmuştu :)

ben ümraniyede pedimer diye bı yer var orda 2 dr. var ıkısıde cok ıyı bence bı dene ıstersen.ben oraya goturuyorum.ama ıstah ıcın bıse yapamıyolar..tahlıl yaptı bıse cıkmayınca (Allah a sukur) zamana bırakalım dedı.sadece balık yagı verdı sabahları ac karnına ıcırıyorum ıste..

Saol canım bizim dr.da test yapdı 2 ay falan oluyr şükür sonuçlar iyi fakat kilo almıyor,bu son aylarda boy alması da durmuş
aşıya gidince öğrendim ona kafam daha fazla takıldı,bayramdı,d.gnüydü yorgunlukdu derken günler geçiyor ay şöyle doyasıya verdiklerimizi yese sağlıklı olsun da kiloyu takmıyorum ama yedirmeye çalışımak bütün gün her açıdan bezdiriyor:KK43:
Hamileyim
Şoktayım
Hemde 6+2
Nasıl farketmedim bende bilmiyorum
Ne yapacam ben şimdi

ayyy ne diyeyim canım hayırlısı olsun üzme canını vardır bir hayır,bu eminim çoğumuzun kabusu,rabbim isteyene versin.
benm de bu son 2 aydır karnımda ağrı var,altınolukdan beri var orda mikrop mu kapdım acep?herkese iyi geceler deniz uyusa daha işlerim var,omuzlarım ağrıyorrrrrr

selamm kızlar çoktandır yokum amanın hamile olanlar var hayırlı olsun :) bende bu aralar korunma yöntemine taktım yaaa eşim korunuyor ama çok tırsıyorum spiralden korkuyorum hap çok kilo aldırıyor iğneyi kimseden duymadım ne halt etsem ben başka çocuk istemiyorum uzun vadeli bir yöntem bulmam lazım biz cerenle yapışık ikiz gibiyiz yakamı hiç bırakmıyor sürekli dipdipeyiz iş güç yapamıyorm zor bela ona bir çorba yapıyorum akşamada zorla yemek geçen sinirden hem güldüm hep ağladım tezgahta ıspanak doğruyorum ceren bacaklarımın arasında :KK70: o halde yemek yaptım bulaşık makinesini açıyorum içine giriyor ısırcam dötünü :KK43: niye böyle bu çocuk bilmiyorum aslında ben anne bağımlısı olsun istemiyordum oldu babası gelince onları içerde bırakıp kaçıyorumda biraz kafa dinliyorum ama böyle yaşamıcam 2 yaşını bekliyorum kurslara falan gidicem bu hayat çok sıktı beni onada üzülüyorum akşama kadar sadece beni görüyor bazen sırf sıkıldığı için saatlerce ağlıyor haklı çocuk ben kazulet gibi doğru dürüst oyun oynamayı bile beceremiyorum 3 yaşına kadar idare etsinde yarım gün kreşe veririm sosyal bişiyler yaparız ama o yıllar nasıl geçer bilmiyorum çevreden görenler hemen sen buna kareş yap diyor kolay sanki bei 1 tanesi bitrdi iki tanesi öldürür doğum gününü kutladık güzel geçti hala yürümedi ama 4_5 adım atıyor gerisi yok onu çok takıyorum umarım yürür artık

kardelencim dogum gününüz kutlu olsun:KK16:
cerenin yürümedigine fazla takilma kizlar biraz tembel oluyor benim kizimda 14aylikken yürümüstü :KK37:eninde sonunda yürüycek nasil olsa ozamanda hizina yetisemiyceksin:KK55:

edish hayirli olsun. sag salim dunyaya gelsin insallh.. nesibe dogum gunuz kutlu olsun. bn de cok ama cok bunaldim senin gibi. 24 saat oglumlayim ne esim ne kv kimseden yardim yok. mubarek cocuk koco gun gecti anca 1 saat uydu o da zoraki. kendime vakit ayiramiyorum hic. ama cok sukur 1 sene gecti. aslinda zaan cok cabuk ilerliyor biz hizina yeyisemiyoruz.. o yuzden aslinda her dakika cok kiymetli. yasadigimiz ani bir daha yasamicaz, cocuklar da bir daha kuculmeyecekler :) boyle dusununce bi nebze insan motive oluyor :)
benim boregim tek bir adim dahi atmiyor. tay tay durmaya bile korkuyor :) niye telaslaniyorsun canini sIkiyorsun bosuna ?
18 aya kadar yurumemesi ve konusmamasi normaldir ..

selam arkadaşlar bizde cumartesi günü aşılarımızı olduk kıyameti kopardı kuzum anlatamam size nasıl ağlıyo doktorda fazla şımartmışınız bı kızı dedi ağlayınca kucağıma alıcaktım izin vermedi napıyım ağlasın diye bırakıcakmıydım sinir etti beni birde dün farkettim aşıdan sonra aşı olan yerde şişlik vardı sizdede oldumu böyle bi durum. Kızım 10 kilo 75,5 cm olmuş:nazar: maşallah yawruma. Bizim kız iyice ayaklandı artık hiç durmak istemiyo kendi kendinede kalkmaya başladı kimsenin yardımına ihtiyacım yok rahat bırakın beni der gibi dolanıp duruyo çok şeker gözüküyo ama paytak paytak yürürken

X