zeyn
boncuk
brc
dusunmemlazım
linden
teşekkür ederiz teyzeleri.
inşallah canım hepsi hayırlı evlat olurlar... iyi o zaman oğlan anneleri olarak kız bulma sıkıntımız olmazsekerpare kevser icin cok uzuldum. insallah duzelir, allah sifa vrsin.
ali erdem ve tugra iyi ki dogdunuz! annenize iyi evlat olun, hic uzmeyin..
biz de bu gun bbk mevludundeydik. bu sene cok bebek olmus, bir suru yeni dogmus bbk vardi. hepsi de kiz :) haftzya da diger bebegin mevludu varmis.
doğum gününüz kutlu olsun, kasım annelerinin doğum günü hazırlıklarına yazdık...slm kızlarrr nasılsınz epeydr yoktum geçmişi okuyamadım 1 yaş olan bebeklerimize nice sağlıklı mutlu yıllar allah hayırlı ömürler verdin inş benim kızımda 1 yaş oldu ama daha d.günü yapmadın yapanlarınz varsa mönü yü ve fikirleri alcammmm
sağol canım, teşekkür ederiz...Melodi, benhur ve ebrar 10 canim bebeklerinizinn dogum gunu kutlu olsun. Asi onlarda gecmis olsun
all bizden de o kadar canım,deniz in de hiç yemekle arası yok,ne mama ne yemek herşeyden minicik,o yüzden zayıf,o yüzden boyu da uzamamış,şimdi dr. değiştirelim diyoruz bulduğum dr.a eşim uzak diyor ne yapcaz bakalım,üsküdar,ümraniye,kadıköy civarı iyi dr. aranıyor
Hamileyim
Şoktayım
Hemde 6+2
Nasıl farketmedim bende bilmiyorum
Ne yapacam ben şimdi
Hamileyim
Şoktayım
Hemde 6+2
Ne yapacam ben şimdi
Hamileyim
Şoktayım
Hemde 6+2
Ne yapacam ben şimdi
hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin diyelim:))Hamileyim
Şoktayım
Hemde 6+2
Ne yapacam ben şimdi
ben ümraniyede pedimer diye bı yer var orda 2 dr. var ıkısıde cok ıyı bence bı dene ıstersen.ben oraya goturuyorum.ama ıstah ıcın bıse yapamıyolar..tahlıl yaptı bıse cıkmayınca (Allah a sukur) zamana bırakalım dedı.sadece balık yagı verdı sabahları ac karnına ıcırıyorum ıste..
Hamileyim
Şoktayım
Hemde 6+2
Ne yapacam ben şimdi