2010 Kasım Anneleri

biliyorum sen bir meleksin
bana yardım için gönderildin
zor günlerimde çıkageldin

yüzümü güldürdün başımı döndürdün
acımı dindirdin yolumdan çevirdin
eğlendirdin sakinleştirdin
ehlileştirdin ve daha bir sürü şey..

canım mısın sen benim misin
her şeyim misin sen
hoş geldin melek
sefalar getirdin

ya gelmeseydin yetişemeseydin
beni bulamasaydın ne yapardım
yarım kalırdım melek

seni sevmem için gönderildin
son demlerimde çıkageldin

yüzümü güldürdün başımı döndürdün
acımı dindirdin yolumdan çevirdin
eğlendirdin sakinleştirdin
ehlileştirdin ve daha bir sürü şey..

canım mısın sen benim misin
her şeyim misin sen
hoş geldin melek
sefalar getirdin

ya gelmeseydin yetişemeseydin
beni bulamasaydın ne yapardım
yarım kalırdım melek

bütün bebişlerin doğum gününü tekrar kutluyorum
ve bu parçayı tüm bebişlere ve annelerine armağan ediyorum.

Son düzenleme:

TUĞRA iyi ki doğdun,doğum günün kutlu olsun...

bennur doğum gününüz kutlu olsun.
öğretmen arkadaşlar,öğretmenler gününüz kutlu olsun.

bennur doğum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah.

tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

pericim teşekküre ederiz canım.

Son düzenleme:

doğum gününüz kutlu olsun melodi, oğlunla birlikte nice mutlu sağlıklı yıllara...

öğretmenler günün kutlu olsun, Sueda'ya da geçmiş olsun, senin sınav sürecini çok iyi hatırlıyorum ne mutlu muradına erdin
bende başta ablam ve teyzem olmak üzere bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım...

TUĞRA iyi ki doğdun,doğum günün kutlu olsun...

bennur doğum gününüz kutlu olsun.
öğretmen arkadaşlar,öğretmenler gününüz kutlu olsun.

teşekkürler canım

Melodi sağol canım, bebişlerimizin arası 1 gün, benimki daha yürümüyor, ilk dişimiz de yeni çıktı,konuşmada yok hala dede deyip duruyor olsun ne yapayım geçte olsa zamanı gelecek inşallah...Sağlık olsun tabi..
sende hiç kendini üzme erken kreşe verdim diye evde olunca da devamlı ilgilenemiyorsun zaten kızdığım bile oluyor bazen. Sen sonuçta onun için çalışıyorsun ama çalışmak çok zor tabi Allah yardımcın olsun,bende biraz daha erteleyip başlamak zorundayım bedelli askerlik için para lazım tabi

bennur benimkide henüz yürümüyor ama çok hevesli.
6 dişimiz var şimdilik, söylediği bir kaç kelime var.
üzülüyorum çünkü daha çok küçüktü kreşe bıraktığımda.
evde olunca uyumadığı zamanlarda ben hep onunla ilgileniyorum işler kalıyor.
evde olmasının en iyi tarafı ne yedi ne kadar yedi naptı herşeyi kendin bilip ilgileniyorsun.
beni en çok üzende sabah uykusundan uyandırmak zorunda olmamız.

selam güzel anneler.......

tüm öğretmen arkadaşlarım öğretmenler günümüz kutlu olsun ben çalışamadığım için biraz buruk tabi ama kızımlayım oyüzden çoook mutluyum

tuğra boncuk gözlü paşa doğumgünün kutlu olsun nice yaşlarını görürsünüz inşallah melodicim..
bennur sizinde doğumgününüz kutlu olsun mutlu yıllara inş

kızlar biz 2. azı dişide patlattık kaldı 2 hayırlısı olsun birden atak yaptı dişler köpek dişlerin olduğu yerlerde bembeyaz olmuş onlarda geliyor galiba

deryacım sağol canım.
akşama mini bir kutlama yapacağız, heyecan bastı beni.
dişleriniz patamış ne güzel.
benimde kuzum gece 2 de uyandı 3,30 kadar uyumadı. kucağımda salladım yok. sonra ağlayıp mızıldanmaya başladı.
neresi ağrıyor bilemedim. diş mi dedik ama kabaran bir şey yok.
dün banyo yaptı diye ayaklı body giydirdim. uyku tulumu giydi üzerine ince battaniyesini örttüm.
sıcaklık 22 dereceydi. ondan rahatsız mı oldu bilemedim.
yine yanımıza aldık kucağımda mızıldanırken uyuyakaldı.

diştendir canım hiç şüphen olmasıın bir kaçgüne kabarıp patlıyolar ben uzman oldum artık
4 te kalkıp 7 ye kadar oturuuyoruz bazen hep dişlerden kaynaklanıyor
esila gece beslenmesini reddetmeye başladı buaralar su içirip ayağımda sallıyorum emmek istemiyor artık
sabaha karşı 5 30 6 gibi acıkıyor zaten sütüm azaldı baya bebelac 1 yaş sütü veriyorum onu içip uyuyor inşallah böyle devam eder
ayakta sallamak çok zor uyutmakta çok zorlanıyorum

melodicim dogum gününüz kutlu olsun
rabbim hayirli saglikli uzun ömürler versin

off cok kotu bunalımdayım...bu cocuk benı oldurcek gercekten.sabahtan berı hıc bıse yemıyooo.sabah 8 de zar zor bı kac kasık kahvaltısından yedı sonra oglen tek lokma yedıremedım 3 te yarım muz yedı okadar yemıyo yemıyo bu asıdan sonra zaten az olan ıstahımız tamamen kapanmıs bulunuyo ne yapcam bılmıyorum.tahlıl falan yapıldı temız hersey Allaha sukur nıye yemıyo bu cocuk bılmıyorum ya patlıycam artık

merabalar kızlar
tuğra bebeğin doğum günü kutlu olsun .daha nice nice doğum günlerine sağlıkla mutlulukla
öğretmen arkadaşların da öğretmenler günü kutlu olsun
hasta olan bebeklere acil şifalar diliyorum .iştahsız bebeklere de kocaman iştahlar diliyorum ...yalnız bu kocaman iştah nasıl oluyo birden aklıma geldi yazdım siz anlayın artık görüşürüz

all bizden de o kadar canım,deniz in de hiç yemekle arası yok,ne mama ne yemek herşeyden minicik,o yüzden zayıf,o yüzden boyu da uzamamış,şimdi dr. değiştirelim diyoruz bulduğum dr.a eşim uzak diyor ne yapcaz bakalım,üsküdar,ümraniye,kadıköy civarı iyi dr. aranıyor

tuğra bebek doğum günün kutlu olsun. seni çok seven bir annen var çok şanslısın:)

diğer bütün bebeklerin de doğum günlerini kutluyorum.

hilal hatırlıyorum geçen seneki halini. sınavın ertelenişini falan. ama bak işte herşey yoluna girmiş.

tüm öğretmen arkadaşlarım öğretmenler günümüz kutlu olsun. bi dolu mesaj geldi eski öğrencilerimden. ne güzel bir meslek seçtiğimi bir kere daha anladım.

bizimki 1 yaşına girdi hala bana çok küçük geliyor, kreşe vermeye hiçbir zaman kıyamıyorsun yani, gözünde hiç büyümüyor hatta bebek büyüdükçe daha da zorlaşıyor, biz şimdi yapışık ikiz gibiyiz, ben nereye o oraya bizimkinin pek iştahı yok ona yemek yedirmek tam bir işkence, hiçbir şey yemediğinde bende kahroluyorum ama nafile evet canım sabah uyandırmak gerçekten çok zor ama çalışan anneler mecbur işte, başka çare yok çocuklar küçücük yaşta alışıyorlar ben ne kadar rahat büyümüşüm diye düşünüyorum bazen

sağol canım seninde öğretmenler günün kutlu olsun...

benimki de çok iştahsız babaannesi kemik torbası diyor oda biraz abartıyor gerçi ama ben yemek yedirmekten çok bunalıyorum bazen yemezsen yeme deyip tası tabağı toplayıp götürüyorum ama yine acıkmıyor bende anlamadım valla...
geçen gün birisi yazmıştı kahvaltı etmedi sadece yumurta yedirebildim diye valla ben kahvaltıda 1 yumurtayı yedirdiğim zaman şükrediyorum

sağol canım, senin de öğretmenler günün kutlu olsun... kasım annelerinin yarısı öğretmen sanırım

kızlar bu arada partiistanbul sitesinden oğlumun doğum günü için 1 temalı peçete, bardak, tabak, şapka sipariş etmiştim istanbul içi 1 günde gelmesi gereken kargo tam 4 gün sonra geldi. malzemeler küçük partiye yetişmedi tabi İlgililere duyurulur

sekerpare kevser icin cok uzuldum. insallah duzelir, allah sifa vrsin.

ali erdem ve tugra iyi ki dogdunuz! annenize iyi evlat olun, hic uzmeyin..

biz de bu gun bbk mevludundeydik. bu sene cok bebek olmus, bir suru yeni dogmus bbk vardi. hepsi de kiz :) haftzya da diger bebegin mevludu varmis.

linden cok gecmolsun.. keske gic hastalanmasalar

geçmiş olsun kuzuya. su çiçeği için bir şey söylemedi sağlık ocağı. bizimde cuma aşımız var.

sağolun kızlar
shekerpare, inşallah son bulur da kızın da rahatlar, yavrum ne acıyordur canı. altını banyoda ılık suyla temizliyorsun hep dimi?
yarın bizim doğum günümüzz
doğum gününüz kutlu olsun...

:) çok güzel yazmışsın melodi, tuğranın sağlıklı ıutlu upuzun bir ömrü olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…