2010 Kasım Anneleri

uyku sorunu neyseki sadece bizde yokmus :)
gecesi gunduzu farkstmiyor, nefret ediyor resmen uykudan. uykuya dalma yani dalamama yonundenbana vekardeslerimecwkmis. onu anliyorum da, uyuduktan 10-15 dk sonra aglayarak uyanmAsini anlayamiyorum. gece de oyle. agrisi var desemher allahingunu bi yeri agarmiyordur heralde. bilmiyorum yani..
imran da cok donuyor. kafasini sokuyor kenar koseye nefes alabiliyor mu diye bakiyoruz. surekli yuz ustu yatiyor ve dyrdugu yerdecdurmuyor

Son düzenleme:

geçmiş olsun kuzuya kıyamam nasıl canı yanıyordur. diş jeli kullandın mı biraz rahatlatıyor belki faydası olur. doğumgününüz kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yaşlara.

kaç aşı birden olacak bu kuzucuklar?

geçmiş olsun kuzuya. su çiçeği için bir şey söylemedi sağlık ocağı. bizimde cuma aşımız var.

yarin hayatimin gunesinin dogum gunu..
allah'tan gelen en kiymetli hediyem tam 1 senedir evimizi aydinlatiyor.. sukurler olsun.. anne olmayi nasib ettigi, bana dunyanin en muhtesem bebegini gonderdigi icin allahima sukurler olsun..

doğum günü kutlu olsun kuzunun. sağlıklı mutlu nice yaşlara...

Selam arkadaşlar nasınız..bizde aşıya perşembe gideceğiz,ne oluyorsa arada bi ağlama krizi geliyor bizimkisine.bi yerimi ağrıyor diyorum,sonra bakıyorum oynuyor benimle:)dişten sanırım:44:

evet ince yatıyor ama kesinlikle örttürmüyor üstünü ben örtüyorum o anında dönüp altına alıyo battaniyeyi hatta bazen dolanıyo ağlıyo hemen bütün gece köşe kapmaca oynuyoruz resmen yatakta tuğra gibi kafasını sokmadığı yer kalmıyo :9 evet canım bencede özlüyo uyumak istememesinin nedeni o ama bi sürü iş oluyo evde gündüz işteyim biliyosun yetişemeyince sinirleniyorum işte doğru değil ama oluyo uyumadan otursa oynasa razıyım ama hep kucakta olsun istiyo ve sürekl ağlıyo buda geriyo uykusuda çok oluyo gözleri küçücük kalıyo ama uyumıycam diye diretiyo işte. Bide bişey çok hoşuma gitti annem bi haftadır dikkat ediyorum diyo hava kararonca saat 7ye doğru dolanıyo odalarda anne diye bakınıyo sürekli zil çalıncada benden önce kapıya koşuyo anne diye diyo çok sevindim bu duruma hatırlarsanız beni istemiyo anneme çok bağlandı diye üzülüyodum böyle anlatınca annem çok duygulandım geçendede eşim benden önce gitmişti eve yarım saat sonra gittim ben yarım saat ağlamış wcye bile baktı diyo eş,im anne anne diye dolanmış hep ben ondan çnce evde oluyorumya çaçok belledi herhalde o önce gidince beni aramış hep yawrum benim

bu kasım bebişlerinin hepsi aynı anlaşılan bende çok üzülüyodum bi zeynep su böyle diye uyumuyo sürekli ağlıyo diye moralim bozluyodu ama baksana çoğunluğu böyle uyumayı kesinlikle reddediyo hep oturmak istiyo ama uykusu var diyede ağlıyo sürekli anlamadım gitti ne yapıcağız bu bebişleri :)

doğum gününüz kutlu olsun buarada nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah

Selam arkadaşlar nasınız..bizde aşıya perşembe gideceğiz,ne oluyorsa arada bi ağlama krizi geliyor bizimkisine.bi yerimi ağrıyor diyorum,sonra bakıyorum oynuyor benimle:)dişten sanırım:44:

selam canım çok şükür biz iyiyiz demek aşı zamanı geldi çok korkuyorum ben aşıdan valla saatlerce ağlıyo yawrum içim gidiyo o an ama onların sağlığı içinde bu şart allah yardımcınız olsun

bak sana demiştik seni arar diye. naz yapıyor kuzucuk.
demek kapıya gidiyor zil çalınca.
ben akşamları aldığım için beraber eve giriyoruz.
aşıyı pazardan sonra mı yaptırsam acaba?
ateş filan yapar diye korkuyorum.
doğum günü yapıcam pazar günü.
güzl geçsin istiyorum...

slm kızlar nasılsınız?
kızlar aramızda kayserili ya da orda yaşayan var mıydı?eşime iş teklifi varda ,bilgi edincekdim.
buarada kaçırdığım doğum günleri varsa kusura bakmayın,nice yıllara.....:)

1. AYMES başınız sagolsun canim ALLAH geride kalanlara sabır versin
  2. KUBRA IMRANIN dogum gunu kutlu olsun ve bahadir giremedim dogum gunu gecen butun bebekleri kutluyorum
  3. KIZLAR hasta bebeklere cok gecmis olsun. LINDEN kevser tam 8 aydir surekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor simdi de iğneleri devam ediyor insallah hemen gecer ve tekrar etmez gecmis olsun biz artik uyumayı unuttuk gece 20 defaya yakin kalkiyoruzuyuyoruz sersem gibiyim uc gun sonra voiding(iseme filmi) ultrason tahlil birsuru sey yapılacak dua edin de artik iyilessin kizim kac aydir mahvoldu
  4. bu arada kevser de geveze bebeklerden yirmiye yakin kelime ses falan cikariyor (masallah ) tekrar etmek lazım cabuk kavriyorlar herseyi ama her bebek farklı olur kimi gec konusur kimi gec yürür hiçbiri birbirini tutmuyor allah sağlık what versin de diger hersey dakika olur tum kuzucuklara masallah hepsini cok opuyorum

ben kayseriliyim canım
yardımcı olabilirim belki nerden gelmiş iş teklifi

no panik :) bizmkide uyumaya direnen tayfadan :) uykusu gelince oraya buraay vuruyor kafayı düşüyor ama illaki uyumuyor

iyiki doğmuş imran kuzucuk......görmediğim bbeişler varsa nice mutlu yılları olsun hepsinin......

kevser de ne çekti yaa kuzucuğum geçmiş olsun şekerpare...

aşı olacaklarada geçmiş olsun şimdiden.....

tesekkur ederiz teyzeleri :) iyi ki dogmus yavru kuzum...

bu arada asisi olan bebekler icin eczaneden anestezi banti almanizi kesinlikle tavsiye ederim. biz asidan 1 saat once yapistirdik. asi olurken biraz agladi ama oyle hastaneyi ayaga kaldiracak kadar cani yanmadi.

lindencim size de geçmiş olsun....anestezi bandı da neymiş...bilemedim...:S

bu arada yiğite babası bakıyor 3gün o bakacak.....anlasın halimi dimi ama...

sekrpare ben de bu gun dra sordum. kendi kendine tekrar ediyor ama bilincli olarak soylemiyor normal mi dedim. normal dedi. su aylarda onemli olan o kelimeleri cikarmasi, tekrarlamasi dedi. bi de uyku konusunda konustuk.
icinde bulundugu donem anne babasini deneme donemi dedi. yani simdi ne yapiyorlarsa, uyumuyorlarsa kasitli bizi kizdirmak icin yapiyorlar yaa :)

kevsere nolmus kacirdim :s

ben de dr receteye yazdiginda duydum :)
burda oyle siyleniyor igne yapilacak tere onceden yapistirinca o bolgeyi uyusturdugu icin aci hossetmiyor. yetiskinler de l
kullanabiliyormus bebeklere ozgu bisey degil. yaziyor zaten. bence bi sorun cok hosuma giti benim.

hmm güzel bişey..burda varmıki acep....

demek bizi deniyorlar he....ozaman korktuğum başıma geldi...biz ne istiyorsa onu yapmaya başladık bile...

:)) benim bi cicegim var. ona asilip duruyor. yaprak koparsa gene iyi. kopmazsa saksiyi deviriyor. kiziyorum ya elleyince, bi yandan eliyle cicege dokunuyor bi yandan piakin piskin siritarak gozlerimin icine bakiyor :) essoglu nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…