- 23 Şubat 2011
- 735
- 176
no panik :) bizmkide uyumaya direnen tayfadan :) uykusu gelince oraya buraay vuruyor kafayı düşüyor ama illaki uyumuyor
iyiki doğmuş imran kuzucuk......görmediğim bbeişler varsa nice mutlu yılları olsun hepsinin......
kevser de ne çekti yaa kuzucuğumgeçmiş olsun şekerpare...
aşı olacaklarada geçmiş olsun şimdiden.....
sekrpare ben de bu gun dra sordum. kendi kendine tekrar ediyor ama bilincli olarak soylemiyor normal mi dedim. normal dedi. su aylarda onemli olan o kelimeleri cikarmasi, tekrarlamasi dedi. bi de uyku konusunda konustuk.
icinde bulundugu donem anne babasini deneme donemi dedi. yani simdi ne yapiyorlarsa, uyumuyorlarsa kasitli bizi kizdirmak icin yapiyorlar yaa :)
kevsere nolmus kacirdim :s
ben kayseriliyim canım
yardımcı olabilirim belki nerden gelmiş iş teklifi
melodi cok tesekkur ederim canim gecmis olsun erkeklerin icin önlem olarak 6 ay boyunca antibiyotik içti koruyucu olarak ama oda pek ise yaramadı idrar derisi diye birsey var idrar bobrek kacabilirmis bu hafta ona bakilacak insallah arkadasinin tekrar etmez yazik cok çekiyor küçücük cocuk.bu arada masallah canim guzel uyuyor oglun seni ozlediginden dusunuyordum pazar günleri.bizde saglik odağındaki hemsire onüç aylıkken ozel aşılar var bilginiz olsun dedi doktoruyla herseyden bendedüsünmem lazım anestezi bantını eczaneye soralım. burda var mı bakalım?
bu aşıları koldan mı olacaklar?
bebelac mesaj göndermiş
hepatit A
kızamık-kızamıkçık-kabakulak aşılarını yaptırmayı unutmayın.
2 koldan yapılacak caba. aslında sağlık ocağınındaki hemşireyle konşmak lazım.
sherpare benimki kreşe gidiyor oradaki uyku düzenini sordum.
öğretmeni 2 sefer uyuduğunu söyledi.
sabah 6-6,30 arasında kalkıyor. saat 9-9,30 gibi sütünü içip uyuyormuş 30 dk. kadar.
öğlende 1-1,30 gibi uyuyup 3,30 gibi kalkıyormuş.
akşam alıp ev gitmem 7 yi buluyor.
7,30-8 arası uyuyor. eğer akşam banyo yaparsa 8 i biraz geçiyor.
pazar günleri de bir sefer uyuyor. 2-3 saat arası değişiyor.
ama geçen pazar koca gün sadece 40 dk. uyudu.
ayrıca kever inşallah hemencik iyileşir. yavrum perişan olmuştur.
neden oluyor bu enfeksiyonu birde kaç ay sürmüş.
önlem alınacak bir durum yada yapılması gereken bir şey var mı?
arkadaşımın yeni bebeği oldu kız oda.
bilgim olsun diye sordum. tedbir almak gerekirse söylerim arkadaşıma.
acil şifalar diliyorum kevsere.
deryacim. Birkac günden birsey olmaz sikma canini.cok tesekkur ederim gecmis olsun esilaya da ama bir iki güne ii olursa yapiyordu asilarini kevserin hem aşıları hem antibiotik igneleri biraraya geldi delik deşik oldu kuzum 9yerinden gösterip gösterip agliyor iyi değilse beklersin biraz yazik onadaselam kızlar biz bugün aşı olacaktık ama yapmadılar yine önceki gitmemizde tadilat yaptıkları için ertelediler aşıyı şimdide bu çocukta öksürük var bir muayene olsun öyle yapalım dr izin verirse dediler neyse aile hekimi kontrol etti çocuğu ciğerler temiz ilaçlık bir durum yok aşı olabilir dedi aşı odasına gittik hemşireler ısrarla yapmayalım hafttaya gelin çocukk kendini toparlasın dediler halbuki 2 gündürr hiç öksürük yoktu kızımda gayet iyiydi ama sabah kalktığında biraz balgamlı öksürdü gece uyurken burnu genzine akıyor oyüzden oluyordur dedi eşim diş çıkarırken nezle gibi oluyor burnu falan akıyor boy kilo kontrolu yapıldı aşı yapmadan yolladılar bizi sinir oldum ya şimdi hiç öksürük falan yok çocukta kahvaltısını yaptı uyudu kalktı oynuyor hasta değil yani öksürük yüzünden aşımızı olamadık geç kalıcaz diye endişe ediyorum nekadar vaktimiz var dedim 1 ay dediler kafam iyice karıştı sizce yaptırsamıydım bekliyim mi ne yapıyım ???
minik kevsere geçmiş olsun diyorum kıyamam ben ona bizim uyku düzenimiz hiç yok zaten ayağımda sallayarak uyutuyorum saatler sürüyor uykuya dalması çoğu zaman yatağına yatıramadan uyanıyor(
düşünmemlazım anestezi bandı süper bişeymiş araştırmak lazım inşallah vardır
ınfox babalar anneler kadar umursamıyor herşeyi rahat davranıyorlar ne var çocukbakmakta oynat uyut yedir kolay geliyor adamlara hiç anlamazlar halimizden şekerim
deryacim. Birkac günden birsey olmaz sikma canini.cok tesekkur ederim gecmis olsun esilaya da ama bir iki güne ii olursa yapiyordu asilarini kevserin hem aşıları hem antibiotik igneleri biraraya geldi delik deşik oldu kuzum 9yerinden gösterip gösterip agliyor iyi değilse beklersin biraz yazik onadaselam kızlar biz bugün aşı olacaktık ama yapmadılar yine önceki gitmemizde tadilat yaptıkları için ertelediler aşıyı şimdide bu çocukta öksürük var bir muayene olsun öyle yapalım dr izin verirse dediler neyse aile hekimi kontrol etti çocuğu ciğerler temiz ilaçlık bir durum yok aşı olabilir dedi aşı odasına gittik hemşireler ısrarla yapmayalım hafttaya gelin çocukk kendini toparlasın dediler halbuki 2 gündürr hiç öksürük yoktu kızımda gayet iyiydi ama sabah kalktığında biraz balgamlı öksürdü gece uyurken burnu genzine akıyor oyüzden oluyordur dedi eşim diş çıkarırken nezle gibi oluyor burnu falan akıyor boy kilo kontrolu yapıldı aşı yapmadan yolladılar bizi sinir oldum ya şimdi hiç öksürük falan yok çocukta kahvaltısını yaptı uyudu kalktı oynuyor hasta değil yani öksürük yüzünden aşımızı olamadık geç kalıcaz diye endişe ediyorum nekadar vaktimiz var dedim 1 ay dediler kafam iyice karıştı sizce yaptırsamıydım bekliyim mi ne yapıyım ???
minik kevsere geçmiş olsun diyorum kıyamam ben ona bizim uyku düzenimiz hiç yok zaten ayağımda sallayarak uyutuyorum saatler sürüyor uykuya dalması çoğu zaman yatağına yatıramadan uyanıyor(
düşünmemlazım anestezi bandı süper bişeymiş araştırmak lazım inşallah vardır
ınfox babalar anneler kadar umursamıyor herşeyi rahat davranıyorlar ne var çocukbakmakta oynat uyut yedir kolay geliyor adamlara hiç anlamazlar halimizden şekerim
Merhabalar, bizimde bugün doğum günümüzdü, arkadaşlarımızla küçük bir parti yaptık büyüğünü haftasonu yapıcaz inşallah. Çok yoruldum, bütün gün mutfakta olduğum için oğlumla da doğru düzgün ilgilenemedim. O da gelen herkese ağladı sonradan alıştı.
Bizim ilk dişimizde 2 gün önce çıktı, diş buğdayı da yapayım dedim ama facebook a resim eklerken nohutları yaktım mecburen vazgeçtim tabi( İnternetten kurabiyefırınıma diş kurabiyesi ısmarladım inşallah vaktinde gelir... 1 yaşında çıkan dişe diş buğdayı mı yapılır diyordum ama büyük konuşmamak lazımmış :)) Meslek seçimini de yapmak istiyorum ama bizimki kesin bıçağa gider :))
infox sen diyordun ikisini bir arada yaparsın diye dediğine geldik işte...
dogum gününüz kutlu olsun canim ........
rabbim saglikli hayirli uzun ömürler versin yavruna .............