2010 Kasım Anneleri

canım çok geçmiş olsun.bişey olmaz işallah eltimin oğluda yemişti kakasını şimdi turp gibi.

zeynep cok gecmis olsun. ama doktorlar moral bozma konusunda cok acimasiz davraniyorlar, cok comertler bu yonden. her soyledikleri olacak diye birsey yok. bak ornek olarak biz variz.
allahim sifa versin, umudunuzu kaybetmeyin...

arkadaslar bilmiyorumki doktorlar fazla icacici birsey söylememisler genede takdir allahin beklemekten ve dua etmekten baska care yok simdide gelinle konustum zavallim birseyden haberi yok cok sanci cektim bebegide daha görmedim diyor duysa yikilacak offfff offffffffffffff

1 yaşını dolduran bebeklerin doğum gününü kutluyorum. tüm zorluklarına rağman iyiki hayatımızdalar. onlar yokken ne kadar boşmuş herşey. 1 yıldır herşey anlam kazandı. allah hepsine sağlık versin.

biz de doğum gününü dışarda bi pastanede yapıcaz. yaşpasta ve börek çörek herşeyi onlar yapıcak. biraz erken kutliycaz bayramda yapmaya karar verdik. aile fertleri birkaç da arkadaş. toplam 30 kişi falan. benim hem oğluma hem kendime kıyafet almam lazım. ne zaman çıkıp bakacaksam artık..

Allah sağlıcakla bebeğiailenize bağışlasın ,üzülme olumlu düşün,bunlarda gelip gecer inş. tatlı günler gelip unutturur.
sürekli içim sıkılıyor zati gzl şeylere ihtiyacım var.depremden bir gece önce bir rüya gördüm,etkisindeyken deprem oldu içim de sürekli sıkıntı,bebeğimi düşünüyrm ,nasıl korurum diye ,Rabbim hepimizi korusun,inş. hala hayatta kalanlar vardır,bakmıyrm haberlere falan çok ağlıyorum anne olunca tam sulu göz oldum.....

ne gzl gözünaydın o zmn canım.

Heyyyttt

yiğit 1 yaşında.......

iyi ki doğdun yiğit,benim de ablamın oğlu var mehmet yiğit onun kadar zeki bir öğrenci olursun sen de inş. adın gbi de yiğit

slm prop nbr?bakıyorum bir sen varsın,yeni eve taşındın sen de giremez oldun demi ,demir 28 ekim yani d.günü yarın mıydı ?bugün oldu saat farkıyla :)ben mi öyle anımsadım .deniz in 15 kasım bir hafta sonu küçük bir parti yapmayı istiyrm malum eş dost yok buralarda fazla (ev sahibi resmen dave et dedi,biz gençlerle aramızda yapcam diyrm kadın biz geliriz diyr yaa,başka bir davet veririm artık onlara )ama henüz hazırlık yok mali durum bayram derken gzl bişey olsun istyr insan hediye için biriktirdiğim paraları hasta olunca gitti olsun başta sağlık demi:) ooo kafa bir dünya uyumam lazım iyi geceler ...

Günaydın kızlar
ZEYNEP Rabbim hayırlısı ile bebeğin saglıgını versin inşallah umarım iyileşir Canim
Düşünmem lazım ; CANIM hayırlı olsun oturma iznin senin adına sevindim
İnfox yığıtin d.gununu kutluyorum iyi ki doğmuş küçük adam

zeynep canım okurken çok üzüldüm allah tez zamanda şifasını versin .anneciğinin kucağını boş bırakmasın.gelişmelerden bizi haberdar et .
düşünmemlazım hayırlı olsun oturma izniniz .
infox yiğit paşanın doğum günü kutlu olsun .
hasta bebelere geçmiş olsun .

8 yıl önce bu zamanlar nikah masasına oturmuştuk eşimle :)evet bugün evlilik yıldönümümüz hayatım seni çok seviyorum
bugün demirin de doğum günü olması lazım evet .demircim doğum gününüz kutlu olsun .anneciğinle daha nice uzuuuuuuuuuun senelere inşallah .
allah tüm bebeklere sağlık versin ,neşe versin ,akıllı bilgili vatanına milletine hayırlı çocuklar olurlar nşallah .hepsini öpüyorum

yiğit doğum günün kutlu olsun sağlıklı nice yaşlara inşalah.

bugün demir in doğum günü koca adamlar listesine girdi 2 bebişimiz daha.

düşünmem lazım hayırlı olsun canım.

zeyn rabbim evladını anne ve babasına bağışlasın inşallah. gelişmeler yaz.

krdln 2,5 gün tatilim yapabildiğim kadar iş yapıcam.
her yer savaş alanı gibi. uyku filan yok bana.

boncuk evlilik yıldönümün kutlu olsun nice senelere.

Heyyyttt

yiğit 1 yaşında.......

doğum günü kutlu olsun yiğitin allahım nice sağlıklı yıllar nasip etsin

canım sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun eşinle, bebişinle nice mutlu yıllara.

Zeynep çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah tez zamanda iyileşir bebek sağlığına kavuşur anneciğide görür yavrusunu

selam arkadaslar hayirli cumalar
simdi kardesimle telde konustum cok sükür bebek simdilik iyiymis solunum cihazindan cikarmislar kendi nefes alabiliyormus böbrekleride iyiymis cigerleride büyük ölcüde temizlenmis ama hala gözetim atinda düne göre cok daha iyiymis sükürler olsun rabbim bütün yavrulari esirgesin anne babalarina bagislasin
boncuk canim evlilik yildönümünüz kutlu olsun nice uzun mutlu senelere evlatlarinizla beraber
burcucum demirinde dogumgünü kutlu olsun rabbim saglikli uzun ömürler versin

selam anneler... iyiki doğdunuz Yiğit ve Demir...Bizde 10 kasımı bekliyoruz heyecanla kızım yürüme çalışmalarını hızlandırdı "yaşını karşılayacak" diyor anneannemiz...Öptüm kızlar

yigit ve demir dogum gununuz kutlu olsun rabbim saglikli huzurlu bir omur nasip etsin
boncuuuuk nice senelere kis agzinizin tadi hic bozulmasin emiii suprizler hediyeler hadi yine iyisin
bizim dogum gunumuz 11 kasim gun sayiyoruz elbisemiz hazir pastayada karar verdim oyle iste bimden ilk yasim resim cercevesi aldim cok seker icine yerlertirecegim resimlere karar veremiyorum hepsi cok guzel geliyor gozume

1 yaşına giren bebelere mutlu ve sağlıklı,uzuuun yaşlar diliyorum.Bizimkine 25 gün var daha.İnşallah herkes ve bebekler iyidir,öyle böyle derken geçiverdi zaman,1 sene oldu bile ya inanılmaz :)
Benim tembel kızım hala yürümüyor,anca taytay duruyor desteksiz.2 tanecik dişimiz var,dahada görünürde yok.Dedim ya tembeliz biraz :)

bon anniversaire demir ve yigit

boncuk size de coluk cocukla uzun, mutlu seneler !

gripin imran tay tay bile yapmiyor. sanirim benim pasam daha tembel :) vakti gelince hepsi olur allahin izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…