canım çok geçmiş olsun.bişey olmaz işallah eltimin oğluda yemişti kakasını şimdi turp gibi.
zeynep cok gecmis olsun. ama doktorlar moral bozma konusunda cok acimasiz davraniyorlar, cok comertler bu yonden. her soyledikleri olacak diye birsey yok. bak ornek olarak biz variz.
allahim sifa versin, umudunuzu kaybetmeyin...
Heyyyttt
yiğit 1 yaşında.......
kizlar moralim cok bozuk simdi erkek kardesimle konustum esi hamileydi ikinci bebeklerini bekliyorlardi dünden beri sancisi baslamisti ikikez hastaneye gitmisler dogum yok deyip geri yollamislar öglen vakti gelinimiz fenalasmis gözlerim karariyor basim dönüyor demis acil hastaneye gitmisler doktor muayene etmiski bebek cikmaya calismis cikamayinca tesr dönmüs kakasini yapmis onu yemis suyuda icmis sezeryanla almislar bebegi simdi yogun bakimdaymis doktor herseye hazirlikli olun demis cigerlerine su gitmis akcigerleri havasiz kalmis böbregi etkilenmis kardesim esine birsey söylememis neyapicagimi bilmiyorum tabiki takdir allahin rabbim haklarinda hayirlisini versin simdi yanlarinda olmayi cok isterdim kardesim perisan ya bunlar nasil doktorlarki anlamiyorlar insan hayati bukadarmi ucuz eger biraz daha gec kalsalarmis bebegide anneyide kaybedeceklermis lütfen sizde dua edinde hersey yoluna girsin
ne gzl gözünaydın o zmn canım.kizlar bu arada, fransa oturumum yeni kanunlardan dolayi hâla 1 senelikti. 3 sene gecmeden 10 senelik oturumu alamiyordun. 3 senem doldu 4. oturum icin basvuruda bulunurken 10 senelik isteginde bulunduk. bazi sinavlardan gectim, belediye baskaniyla falan gorustum.
beni fransizca konusunda yeterince iyi bulmuslar. 10 se,nelik karti verdiler. dun karti almak icin kaymakamliktaydim. sevindik :) cunku 6-7 senedir burda yasayip da 10 senelik oturumu alamayanlar oldugu icin, biraz suphedeydim, acaba diyordum.. oyle iste
Heyyyttt
yiğit 1 yaşında.......
Heyyyttt
yiğit 1 yaşında.......
Heyyyttt
yiğit 1 yaşında.......
8 yıl önce bu zamanlar nikah masasına oturmuştuk eşimle :)evet bugün evlilik yıldönümümüzhayatım seni çok seviyorum
bugün demirin de doğum günü olması lazım evet .demircim doğum gününüz kutlu olsun .anneciğinle daha nice uzuuuuuuuuuun senelere inşallah .
allah tüm bebeklere sağlık versin ,neşe versin ,akıllı bilgili vatanına milletine hayırlı çocuklar olurlar nşallah .hepsini öpüyorum