- 3 Nisan 2009
- 3.793
- 1
zeynep yegeninin iyi olmasina sevindim..
sagolasin canim............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zeynep yegeninin iyi olmasina sevindim..
1 yaşına giren bebelere mutlu ve sağlıklı,uzuuun yaşlar diliyorum.Bizimkine 25 gün var daha.İnşallah herkes ve bebekler iyidir,öyle böyle derken geçiverdi zaman,1 sene oldu bile ya inanılmaz :)
Benim tembel kızım hala yürümüyor,anca taytay duruyor desteksiz.2 tanecik dişimiz var,dahada görünürde yok.Dedim ya tembeliz biraz :)
kardesimle simdi konustum buseferde bebegin damaginin yarik oldugu anlasilmis özel biberonla beslenmesi gerekiyormus anca 1yasina gelince ameliyat olabilirmis dikkatli beslenmesse süt cigerlerine gidip zatürreye cevirebilirmis rabbimden umut kesilmez insallah daha iyi olur
selam anneler ve güzel talı bebişleri;
biz bugün doğum günümüzü kutladık. Ataberk artık 1 yaşında :))
doğum gününü dışarıda kutladık çok güzel geçti. keyifli oldu.
oğlum gelen misafiler çocuklardan geri kalmadı onlarla bereber tepindi durdu.
ataberk hafif grip gibi resimlerinde gözleri sulu olacak.
selam anneler ve güzel talı bebişleri;
biz bugün doğum günümüzü kutladık. Ataberk artık 1 yaşında :))
doğum gününü dışarıda kutladık çok güzel geçti. keyifli oldu.
oğlum gelen misafiler çocuklardan geri kalmadı onlarla bereber tepindi durdu.
ataberk hafif grip gibi resimlerinde gözleri sulu olacak.
Selam millet nasilsiniz? Bir yaşına giren bebisler yaş gününüz kutlu olsun. Oğlumda yarin bir yaşına girecek büyük bir parti yapmicam kendi aramızda kutlucaz.
iyi akşamlar kızlar .nabersiniz bebekler nasıl.
zeynep çok geçmiş olsun ne zor annesi için .
derya meraba canım görüşemiyoruz eskisi gibi.ben de 3 saat aralıkla besliyorum genelde :)
ara uzun olunca daha bir iştahla yiyorlar evet.
bu gece saatler 1 saat geriye alınıyormuş .
diğer kızlar nerdeler neden girmiyorlar acaba .beş dakikaları bile yok demek kötü bişi olmasın da .
barays doğum gününüz kutlu olsun .nice nice senelere .öptüm oğluşunu kudurdu demek .
yabangülüm senden naber .kızın yürüyor mu .benim sıpa daha tutunup kalkma çabasında ama geçen tay durdu biraz bi de adım attı çok şaşırttı beni daha popoyu kaldırmıyor direk yürümek istiyor çok gayretli maşallah
gün boyu ablasıyla takılıyor onla oynuyorbazen itişip kalkıyorlar bazen de sarmaş dolaş oluyorlar .çok güzel bir duygu .KARDEŞLİK ...ikinciyi düşünenler imkanları varsa hemen doğursunlar bence arada yaş farkı az olunca iyi oluyor.paylaşacakları çok şey oluyor daha bebekken bile