2010 Kasım Anneleri

Merhaba Anneler, Anne Adayları

Kasım Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kasım Anneleri Facebook Grup

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

kasimanneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Kasım Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz. Yani facebook sayfasina girmeden oraya da ileti yollayabilirsiniz.

Aylara göre anne gruplarında yıllara göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Kasım Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

Canim benim bence hic tembel falan diye kafanı yorma 14_15 aya kadar normal kaldiki tay tay durmaya başlamış bir aya yürür ama ınan yurumesi daha zor kevser on aylıkken hazirliklara başladı 11aylikkende desteksiz yurumeye ama hamurundan ne onun ne benim popom yer gormuyo düştü dusecek diye yureegim ağzımda butun gun

Uu
zeynepcim yegenin icin cok uzuldum umarim Allahim onları ailesine bagislar.INFOx canim gittin dogum gununu kutluyorum birlikte nice mutlu yillar.BOnCuK canim benim sizinde evlilik yildonumunuz kutlu olsun ömür boyu esin ve cocuklarinla mutlu yasa keder nedir bilme canim. DUSUNMEMLAZIM cok TEBRIK ederim oturma iznini almışsın gözün aydın. PROP canim DEMIRIN dogum gunde kutlu olsun ailesiyle hep mutlu olsun insallah.DERYA cok haklisin bende resim cikarttiracagim zaman seçim yapamıyorum hepsi birbirinden guzel geliyor

kardesimle simdi konustum buseferde bebegin damaginin yarik oldugu anlasilmis özel biberonla beslenmesi gerekiyormus anca 1yasina gelince ameliyat olabilirmis dikkatli beslenmesse süt cigerlerine gidip zatürreye cevirebilirmis rabbimden umut kesilmez insallah daha iyi olur

selam kızlar ne var ne yok ??gül eskisi kadar sık uğramıyorsun sebebi anlaşıldı maşallah kevsere yürüyor demek bizimkide ufaktan başladı ama henüz yürüyor denilemez:)
zeyn geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin çok üzüldüm bebişinize
biz bugün evdeyiz kızımla babanne gezmeye gitti başbaşa kaldık akşam yiğenimin doğum günü hediye almaya çıkıcaz kızımla şuan uyuyor uyansın mamasını yesin öyle gidicez
kızlar buarada yemek yeme düzeniniz nasıl kaç saat arayla besliyorsunuz kuzuları ben 4 saat te bir yediriyorum ancak acıkıyor ozaman iştahlı yiyor çok mu bekliyorum sizce???

ay yavrum ya allah şifa versin, beterinden korusun.

selam anneler ve güzel talı bebişleri;
biz bugün doğum günümüzü kutladık. Ataberk artık 1 yaşında :))
doğum gününü dışarıda kutladık çok güzel geçti. keyifli oldu.
oğlum gelen misafiler çocuklardan geri kalmadı onlarla bereber tepindi durdu.
ataberk hafif grip gibi resimlerinde gözleri sulu olacak.

iyi akşamlar kızlar .nabersiniz bebekler nasıl.
zeynep çok geçmiş olsun ne zor annesi için .
derya meraba canım görüşemiyoruz eskisi gibi.ben de 3 saat aralıkla besliyorum genelde :)
ara uzun olunca daha bir iştahla yiyorlar evet.
bu gece saatler 1 saat geriye alınıyormuş .
diğer kızlar nerdeler neden girmiyorlar acaba .beş dakikaları bile yok demek kötü bişi olmasın da .
barays doğum gününüz kutlu olsun .nice nice senelere .öptüm oğluşunu kudurdu demek .
yabangülüm senden naber .kızın yürüyor mu .benim sıpa daha tutunup kalkma çabasında ama geçen tay durdu biraz bi de adım attı çok şaşırttı beni daha popoyu kaldırmıyor direk yürümek istiyor çok gayretli maşallah
gün boyu ablasıyla takılıyor onla oynuyorbazen itişip kalkıyorlar bazen de sarmaş dolaş oluyorlar .çok güzel bir duygu .KARDEŞLİK ...ikinciyi düşünenler imkanları varsa hemen doğursunlar bence arada yaş farkı az olunca iyi oluyor.paylaşacakları çok şey oluyor daha bebekken bile

Selam millet nasilsiniz? Bir yaşına giren bebisler yaş gününüz kutlu olsun. Oğlumda yarin bir yaşına girecek büyük bir parti yapmicam kendi aramızda kutlucaz.

Dogum gunun kutlu olsun ataberk annesi gecmis olsun kuzuna

Selam millet nasilsiniz? Bir yaşına giren bebisler yaş gününüz kutlu olsun. Oğlumda yarin bir yaşına girecek büyük bir parti yapmicam kendi aramızda kutlucaz.

doğumgünüz kutlu olsunnn....

iyilik canım sende ne haber.ben 2.yi 1 yıl sonra düşünüyorum ama eşim bakamayız diye korkuyor.bende korkuyorum çünkü melisa 7 yıl sonra oldu,yine zor olur diye olsun istiyorum hemen.melisaya gelince biz yürümek istiyoruz ama cesaretimiz yok:)bundan 1 ay önce kadar 10-15 adım gidiyordu bırakınca şimdi korkuyor.aslında kardeşim düşürdü ondan sonra korktubiz tay duruyoruz hoşuna gidiyor bide durunca herkese bakıyor tek tek. ben ayakta durabiliyorum diyor bakarak,aferin yada maşallah diyince dahada bi seviniyor.

dogumgunu bebelerine mutlu seneler..

zeynep tekrar gecmis olsun, allah sifa versin insallah...
asagida gordum seni msn e niye gelmiyorsun?

dun alisverise gittik. ogluma kis icin birseyler aldim.
gecen kulotlu coraplardan konusuyorduk. super sahane birsey buldum. bi body, ayaklarina kadar. ama ayaksiz. tayt ya da kulotlu corap yerine omuzdan ayak bileklerine kadar isitacak birsey. 23 ay icin aldim, rahat rahat giyer...
sapka ve atki aldik. c&a da cok guzel yelekli bir takim var. onu gordugum gibi kaptim. bayram geliyor :)

selam kizlar dogum gunu telasi saris topici. pasam bugun 1 yasinda pastasini yaptim evi balonla susledim, simdi uyuyor kalktimi kesecez pastasini eltimin cocuklari gelcek onlarla kutlucak oglum ilk yas gununu. iyiki dogmus pasam nice seneler goruruz ins.

günümüzü kutlayan annişlere teşekkür ederiz...malum hazırlıklardan giremedim.....dün kutladık doğum günümüzü...resimleri diğer topiğe koyarım......bugunude atlattık hayırlısı ile......

aklımda kalanlar...

birdaha ki sefere

doğum gününü evde yapmayacağım...

süsleme olarak balon kullanmayacağım......(şiştim çoccukların evde balonla oynamasından.. )

dogumgünü olan bebislerin ilk yaslarini kutluyorum rabbim saglikli uzun ömürler versin
kübracim msnye girmeye vaktim olmuyor buraya bile anca vakit bulabiliyorum

günaydın kızlar!
ataberk ve hazal'ın bebişinin doğum günleri kutlu olsun sağlıklı nice senelere.

aymes aşağıda görüm seni doğum günü nasıl geçti?

bizimkine daha çok var. 24 kasımı bekliyorum heyecanla.

düşünmem lazım aldığın bodynin fotosunu koyarmısın? benim aldığım ayaklı body bende 18-24 aylık aldım ama ayakboyu çok uzun kaldı. ayakları resmen sarkıyor.
külotlu çorabıda 3 yaş aldım sıkmasın diye. üzerine de havlu çorap giyiyor.

zeyn geçmiş olsun yeğenine rabbim en kısa zamanda daha iyi olmasını nasip etsin.

günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar herkese doğum günü olan tüm bebişlerin doğum günleri kutlu olsun uzun,sağlıklı güzel bi ömür geçirirler inşallah. Bizde hafta sonu doğum günümüzü kutladık allaha çok şükür güzel geçti beklediğim kadar mızmızlanmadı zeynep su ama gecesi berbattı 3 ekadar sürekli ağladı uyumadı zon zamanlarda hergece böyle neden anlamıyorum uykusu var gözlerinden belli ama yastığa başını koydurtmuyo bi koysa uyuycak zaten ama korkuyo sanki yatmaktan ne yapıcağımı şaşırdım inanınki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…