2010 Kasım Anneleri

oğlumun gündüz uyku düzeni iyice değişti. gündüz 1 kere yatıyor ve 2-2,5 saat uyuyor. cumartesi 10,30 da yattı ve 12,30 da kalktı akşam 4 ü geçe yatırdım bir türlü uyumadı. bende kaldırdım ve 6,30 da tekrar yatırdım. yine hemen uymadı yarım saatten fazla beşiğini salladım. normalde beşiğinin baş tarafına yastık dayayıp tuğra yı oturtuyorum. sütünü içince hemen yatırıyorum ve uyuyor. bu sefer bir türlü uyumadı. cumartesi yattı saat 3 te uyandı ağlayarak su verdim yatırdım yine ağladı. kucağıma aldım salladım uyudu yatağına koydum uyandı ağladı. tekrar salladım yatırdım yine kalktı. kucağıma alır almaz uyuyakaldı. dedim iyice dalsın öyle yatırayım bu sefer ağlayarak uyandı ama nasıl ağlıyor gözlerinden yaş geliyor susmayınca babası aldı kucağına evde dolaştılar bir ara uyumuş yatağına koyunca yine uyanmış. salona gittiler ben yattım. sonra eşim geldi benimki uyumuş koy dedim yanımızda uyusun beraber yattık. sabah 5 şi geçiyordu. 6,30 da tekrar uyandı ağladı su verdim tekrar uyudu. sabah 9 da uyandım baktım babamız kalmış salonda yatıyor.
günde 2 sefer uyuyordu bu hafta 1 e düştü. tabi bende fazla iş yapamadım.
sabah kahvaltısını yapıyor, ardından ıhlamur içiyor yatarken sütünü içiyor. kalkınca yemek yiyor 1-2 aat sonra meyve yiyor. arada ben yemek yerken 1-2 lokma yiyor benimle. hala akşam yemek düzenimiz yok. kreşten eve gelene kadar saat 7 yi geçiyor ve hemen uyumak istiyor. nasıl düzen oturtucam bilmiyorum.

CANIM gecmis evlilik yıldönümünüzü kutluyorum. Allah ailenle beraber sağlıklı huzurlu yasamayı nasip etsin

dogum gününüzü kutluyorum iyi ki doğmuş tüm bebelerimiz

canım üsttede belirttim çok şükür korktuğum gibi olmadı güzeldi annesini üzmedi bu sefer kuzum inşallah alışıyodur artık kalabalığa ama gece berbattı resimleri ekliycem yanıma almayı unutmuşum fotoğraf makinamı yarın eklerim artık

zeynepsu nun doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı güzel yaşlar olsun inşallah.
canım benimkide cumartesi 3 te uyandı. sonrasını yazdım. yatakta birşey onu huzursuz etti. dua oku canım. birde yastığını çarşafını değiştir. benim aklıma gelmedi değiştirmek. daha önce yine aynı şey olmuştu çarşafını değiştirince uyudu. yatakta bir şey rahatsız ediyor ama ne olduğunu anlamıyorum. üzerini de değiştirebilirsin. kuzular konuşamadığı için anlamıyoruz.
dün gece banyo yaptırdım bebeyağı sürdüm. yatırdım hemen burun üstü dönüp kollarının üzerinde kalkıp bana bakıyor. bende beşiğini salladım ve dua okudum sonra uyuyakaldı.

bende uyku düzeninden müzdarip olanlardanım dediğin gibi önceden günde iki kere yatardı çok uyumazdı en fazla 40 dakka 1 saat arası ama yatardı en azından akşamda maamsını içerken 9,5-10 arası uyurdu şimdi gündüz bir kere yatıyo oda zorla gece ise anlatamam halini 2yi 3ü buluyo uyuması a saate kadar gözyaşıyla şapur şupur ağlıyo anlamadım gitti ne olduğunu eskiden hiç böyle yapmazdı çok huyları değişti dişlerden diye düşünüyoduk hatta burda arkadaşlarlada konuştuk ama bu kadar sürermi mahfoluyo yawrum bitkin düşüyo gözleri ufacık kalıyo uykusuzluktan ölüyo resmen ama kafasını yastığa koydurtmuyo çok üzülüyorum onun bu haline bende. Nasıl bu çocukların uyku düzenini oturtucaz bende bilmiyorum

sağol canım teşekkür ederiz. Benim hiç aklıma gelmedi yastığı çarşafı değiştirmek ama rahatsız eden bişeyler var diye aklıma geldi allahım bebişlerimizi korusun. Derdini anlatamıyo garipler ağlıyolar sadece bende biraz sinirli davranıyorum bazen sonra çok pişman oluyorum ama o an yapıyorum işte

canım yatağındaki süngeri varya onun altını üst tarafa getir bakalım. bende öyle yapacağım. birde kenar korumalarını yıkayacağım. zeynepsu nun sevdiği bir müzik filan yok mu? mesela benimki huysuzluk yapınca babamızın cep telefonunda şebnem ferah ın hoşçakal parçasını dinletiyoruz. birde rita hayword un bir parçası var videoda onu izliyor. acayip sakinleşiyor. mesela klasik müzik açabilirsin. hamileyken dinlediğin müzik varsa onu da dinletebilirsin. müzik sakinleştiriyor. birde sürekli evde mi duruyor. annen mümkünse hergün yada arada dışarı çıkarsın kapı önü bile olsa biraz hava alsın. sen bile iş dönüşünde biraz gezdirebilirsen olur. birde böyle dene bakalım.

Çok çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm Şuan sağlık durumları nasıl?

herkese merabalar.doğum günü kutlanan tüm bebeklerin yeni yaşları hayırlı olsun .sağlıklı uzun ömürler inşallah ...
biz de çok şükür iyiyiz.dün gece kayınbiraderim evlendi amerikada .amerikalı biriyle evlendi .gece onu izledik canlı canlı internet üzerinden .çok sevindik .tabi onun yanında olmadığımız için biraz buruktu .kayınvalidem de ağladı durdu ne de olsa evladı ...
mutlu olurlar inşallah bir ömür .
benim kız da tüm gün kuduruk beş dakika durmuyor potansiyel yaramaz oldu çıktı .gözler bir bakıyor etrafa en ince ayrıntıyı kestiriyor maşallah cin gibi ...her gün yeni biş öğreniyor .dün mesela müzik dinliyodum hareketli .bi de baktım bizimki kıvırtıyor büyük insan gibi .poposu çok tatlıydı eller de havada
tempo tutuyor ...sonra bi güzel yedim afiyetle kızımı ...ayyy bazen parçalamk istiyorum öpmek koklamak yetmiyor az geliyor ....bazen de tekrar içime sokasım geliyor.kimse görmesin sevmesin bir tek ben seveyim istiyorum deli miyim neyim :)))

selam kızlar beş gündür annemdeydim giremedim o yüzden,doğum günleri geçmiş olan bebişlerin doğum günlerini kutluyorum,Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.çooooooooook işim var malum bayram üstü fazla giremicem öpüldünüz kendinize iyi bakın

Çok çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm Şuan sağlık durumları nasıl?

sagol asocum.....
bebegimizin son durumu dün itabariyle hayati tehlikeyi atlatmis ama solunum yetersizligi hala devam ediyormus onu düzeltmeden hastaneden cikamiycakmis kardesim urfada yasiyor ordaki doktorlar bebegin diger n tedavisi burada bizi asar demisler istanbul yada ankarada fakülte hastanesine gitmeleri gerekiyormus üzücü olan annesini ememiycekmis bir sene boyunca özel yapilmis biberonla dikkatlice beslenmesi lazimmis rabbimden ümit kesilmez insallah hayirlisiyla sagligina kavusur minigim

selamın aleyküm, nassınız bakalım..
zeyn çok geçmiş olsun, hemen iyileşip annesinin babasının kucagını doldursun işallah

Son düzenleme:
selam burcu naber nasıl geçti doğumgününüz?

düşünmemlazım body çok güzelmiş. yazın aldığım şortlu body nin uzun kollusu. buda iyi fikir bakayım burda var mı?

ruyamda evimize hirsiz girmisti. o kadar korktum ki anlatamam. ruyalar gercekten farksiz oluyor :s
geldi bilegimdeki kunyemi güya beni uyandirmadan cikarmaya calisti. ben tabi uyaniktim uyuyormus gibi davrandim. o kadar korkmusum ki uyaninca kalbim fena carpiyordu...
sonra kocise sarildim

nolsun koşturmaca, telaş işte.. fena degıldı dogum gunumuz, gectı gıttı cok sukur bu telaşımız

selam burcu naber nasıl geçti doğumgününüz?

düşünmemlazım body çok güzelmiş. yazın aldığım şortlu body nin uzun kollusu. buda iyi fikir bakayım burda var mı?

ben de cok sevdim.. insalah bulursun.. senin aldigin nasildi?
ha bak c&a da ayaksiz kulotlu coraplar da vardi..

zeyn çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyleşir .annesi daha fazla beklemez yavrusunu .
burcu hoşgeldin doğum gününüz gayet iyi görünüyor :))sen de baya zayıflamışsın özel bir sırrın varsa bana söyle azcık :))
kübra body güzelmiş bacak kısmı olmayan çıtçıtlılardan kullanıyorum .alt için de kilotlu çorap .bak ayaksız olanları a varmış ben de bir bakayım .
kızımı kaç gündür banyo yaptırmıyordum üşütcek diye ...baktım bugün hava açtı güneş de alabildiğine içerde hemen yıkadım bi güzel .bebe yağıyla da masaj yaptım uyuyo .yastık yorgan yüzlerini de değiştirdim .siz kaç günde bir değiştiriyosunuz.
akşama yemeğim de var .bugün hayret pek bi işim yok nasılsa .

alçakgönüllülük yapayım dedim, harika muhteşem geçti fln yazmayım dedim
sırrım Demir, her eve lazım, süper kilo verdiriyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…