8 yıl önce bu zamanlar nikah masasına oturmuştuk eşimle :)evet bugün evlilik yıldönümümüzhayatım seni çok seviyorum
bugün demirin de doğum günü olması lazım evet .demircim doğum gününüz kutlu olsun .anneciğinle daha nice uzuuuuuuuuuun senelere inşallah .
allah tüm bebeklere sağlık versin ,neşe versin ,akıllı bilgili vatanına milletine hayırlı çocuklar olurlar nşallah .hepsini öpüyorum
selam kizlar dogum gunu telasi saris topici. pasam bugun 1 yasinda pastasini yaptim evi balonla susledim, simdi uyuyor kalktimi kesecez pastasini eltimin cocuklari gelcek onlarla kutlucak oglum ilk yas gununu. iyiki dogmus pasam nice seneler goruruz ins.
günaydın kızlar!
Ataberk ve hazal'ın bebişinin doğum günleri kutlu olsun sağlıklı nice senelere.
Aymes aşağıda görüm seni doğum günü nasıl geçti?
Bizimkine daha çok var. 24 kasımı bekliyorum heyecanla.
Düşünmem lazım aldığın bodynin fotosunu koyarmısın? Benim aldığım ayaklı body bende 18-24 aylık aldım ama ayakboyu çok uzun kaldı. Ayakları resmen sarkıyor.
Külotlu çorabıda 3 yaş aldım sıkmasın diye. üzerine de havlu çorap giyiyor.
Zeyn geçmiş olsun yeğenine rabbim en kısa zamanda daha iyi olmasını nasip etsin.
günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar herkese doğum günü olan tüm bebişlerin doğum günleri kutlu olsun uzun,sağlıklı güzel bi ömür geçirirler inşallah. Bizde hafta sonu doğum günümüzü kutladık allaha çok şükür güzel geçti beklediğim kadar mızmızlanmadı zeynep su ama gecesi berbattı 3 ekadar sürekli ağladı uyumadı zon zamanlarda hergece böyle neden anlamıyorum uykusu var gözlerinden belli ama yastığa başını koydurtmuyo bi koysa uyuycak zaten ama korkuyo sanki yatmaktan ne yapıcağımı şaşırdım inanınki.
oğlumun gündüz uyku düzeni iyice değişti. gündüz 1 kere yatıyor ve 2-2,5 saat uyuyor. cumartesi 10,30 da yattı ve 12,30 da kalktı akşam 4 ü geçe yatırdım bir türlü uyumadı. bende kaldırdım ve 6,30 da tekrar yatırdım. yine hemen uymadı yarım saatten fazla beşiğini salladım. normalde beşiğinin baş tarafına yastık dayayıp tuğra yı oturtuyorum. sütünü içince hemen yatırıyorum ve uyuyor. bu sefer bir türlü uyumadı. cumartesi yattı saat 3 te uyandı ağlayarak su verdim yatırdım yine ağladı. kucağıma aldım salladım uyudu yatağına koydum uyandı ağladı. tekrar salladım yatırdım yine kalktı. kucağıma alır almaz uyuyakaldı. dedim iyice dalsın öyle yatırayım bu sefer ağlayarak uyandı ama nasıl ağlıyor gözlerinden yaş geliyor susmayınca babası aldı kucağına evde dolaştılar bir ara uyumuş yatağına koyunca yine uyanmış. salona gittiler ben yattım. sonra eşim geldi benimki uyumuş koy dedim yanımızda uyusun beraber yattık. sabah 5 şi geçiyordu. 6,30 da tekrar uyandı ağladı su verdim tekrar uyudu. sabah 9 da uyandım baktım babamız kalmış salonda yatıyor.
günde 2 sefer uyuyordu bu hafta 1 e düştü. tabi bende fazla iş yapamadım.
sabah kahvaltısını yapıyor, ardından ıhlamur içiyor yatarken sütünü içiyor. kalkınca yemek yiyor 1-2 aat sonra meyve yiyor. arada ben yemek yerken 1-2 lokma yiyor benimle. hala akşam yemek düzenimiz yok. kreşten eve gelene kadar saat 7 yi geçiyor ve hemen uyumak istiyor. nasıl düzen oturtucam bilmiyorum.
zeynepsu nun doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı güzel yaşlar olsun inşallah.
canım benimkide cumartesi 3 te uyandı. sonrasını yazdım. yatakta birşey onu huzursuz etti. dua oku canım. birde yastığını çarşafını değiştir. benim aklıma gelmedi değiştirmek. daha önce yine aynı şey olmuştu çarşafını değiştirince uyudu. yatakta bir şey rahatsız ediyor ama ne olduğunu anlamıyorum. üzerini de değiştirebilirsin. kuzular konuşamadığı için anlamıyoruz.
dün gece banyo yaptırdım bebeyağı sürdüm. yatırdım hemen burun üstü dönüp kollarının üzerinde kalkıp bana bakıyor. bende beşiğini salladım ve dua okudum sonra uyuyakaldı.
Çok çok çok geçmiş olsun çok üzüldümkizlar moralim cok bozuk simdi erkek kardesimle konustum esi hamileydi ikinci bebeklerini bekliyorlardi dünden beri sancisi baslamisti ikikez hastaneye gitmisler dogum yok deyip geri yollamislar öglen vakti gelinimiz fenalasmis gözlerim karariyor basim dönüyor demis acil hastaneye gitmisler doktor muayene etmiski bebek cikmaya calismis cikamayinca tesr dönmüs kakasini yapmis onu yemis suyuda icmis sezeryanla almislar bebegi simdi yogun bakimdaymis doktor herseye hazirlikli olun demis cigerlerine su gitmis akcigerleri havasiz kalmis böbregi etkilenmis kardesim esine birsey söylememis neyapicagimi bilmiyorum tabiki takdir allahin rabbim haklarinda hayirlisini versin simdi yanlarinda olmayi cok isterdim kardesim perisan ya bunlar nasil doktorlarki anlamiyorlar insan hayati bukadarmi ucuz eger biraz daha gec kalsalarmis bebegide anneyide kaybedeceklermis lütfen sizde dua edinde hersey yoluna girsin
Çok çok çok geçmiş olsun çok üzüldümŞuan sağlık durumları nasıl?
selam burcu naber nasıl geçti doğumgününüz?
düşünmemlazım body çok güzelmiş. yazın aldığım şortlu body nin uzun kollusu. buda iyi fikir bakayım burda var mı?