aymescim zeynep dis cikartiyordurda ondandir huysuzlugu bizdede aynisi oluyor uykusuzluk, bitmeyen ev isleri,yemek, es, diger cocuk bende cok bunaliyorum bazi zamanlar.. Tersine benimde esim bana kiziyor biraz sakin ol canini sikma diye ama elimde olan birsey degil bizde dogum sonrasi depresyona yenimi girdik nedir insallah en kisa zamanda hersey güllük gülistanlik olur
deryacık bizim oda ısımız 18-20 derece arasında, henüz bişey yakmıyorum. Sabahları giyinirken ve banyo yaparken fanı açıyorum. Uyku tulumu terletmiyor. Ben hasta olduğu için üzerine ince peluş battaniye örtüyorum. üstünü açtığı için ben tulumu bayadır giydiriyorum. Sürekli kalkıp kontrol edemiyorum.
Aymes kombi rahhattır eminim biz daha soba yakmıyoruz. Fanla idare diyoruz ama acil sobanın kurulması lazım. Geçen sene deli gibi elektrik ödedik.
Celis nerelerdesin bacım?
benimki yine balgamlı kusmaya başladı .tam geçti derken yine başladı çıldırmak üzereyim arkadaşlarağlamak istiyorum mübrek sanki vücudu özel balgam üretiyor
bişi sorucam bebeklerinizi gün içinde mi banyo yaptırıyorsunuz yoksa gece yatmadan evvel mi ...
biraz önce kustu yinebir de bir ton ağladı ben tırlattım iyce gel de bunalıma girme
benimki yine balgamlı kusmaya başladı .tam geçti derken yine başladı çıldırmak üzereyim arkadaşlarağlamak istiyorum mübrek sanki vücudu özel balgam üretiyor
bişi sorucam bebeklerinizi gün içinde mi banyo yaptırıyorsunuz yoksa gece yatmadan evvel mi ...
biraz önce kustu yinebir de bir ton ağladı ben tırlattım iyce gel de bunalıma girme
cok gecmis olsun canim.durumun da dogum gununu kutluyorum ailesiyle birlikte mutlu huzurlu yillar diliyorumSelam kızlar nasılsınız?
Bugün canım kızım Duru' nun hayatımıza girişinin 1. yılı. Bize hayatımızın en güzel 1 yılını yaşatan eşsiz mutluluklar ve heycanlar tattıran canım kızıma burdan da teşekkür edip tekrardan doğum gününü kutlamak istedim, onunla bütün yolculuğumuz burda geçti nede olsa...)
Artık herkes doğum günü kutlamalarına ya da hazırlıklarına başlamıştır herhalde...Bütün bebelerin doğum gününü kutluyorum...)
Biz henüz hazırlık yapmadık çünki muhtemelen büyük kutlamayı aralık ortası gibi yapacağız.
Benim hamişken diş etlerimde kanamalar başlamıştı, meğer bütün diş etlerimde iltihap oluşmuş. Şu an diş eti ameliyatlarım devam ediyor. Ancak onlar bitip ağzım tekrar normale döndüğü zaman kutlamayı yapabileceğiz maalesef. Bugün kendi aramızda bir pasta kestik, üçümüz başbaşa kutladık. Çok güzel geçti..
Bizde durumlar böyle kızlar, kendinize iyi bakın, bebelere de tabi....
Selam kızlar nasılsınız?
Bugün canım kızım Duru' nun hayatımıza girişinin 1. yılı. Bize hayatımızın en güzel 1 yılını yaşatan eşsiz mutluluklar ve heycanlar tattıran canım kızıma burdan da teşekkür edip tekrardan doğum gününü kutlamak istedim, onunla bütün yolculuğumuz burda geçti nede olsa...)
Artık herkes doğum günü kutlamalarına ya da hazırlıklarına başlamıştır herhalde...Bütün bebelerin doğum gününü kutluyorum...)
Biz henüz hazırlık yapmadık çünki muhtemelen büyük kutlamayı aralık ortası gibi yapacağız.
Benim hamişken diş etlerimde kanamalar başlamıştı, meğer bütün diş etlerimde iltihap oluşmuş. Şu an diş eti ameliyatlarım devam ediyor. Ancak onlar bitip ağzım tekrar normale döndüğü zaman kutlamayı yapabileceğiz maalesef. Bugün kendi aramızda bir pasta kestik, üçümüz başbaşa kutladık. Çok güzel geçti..
selam arkadaşlar bizde hastalar kervanına katılıyoruz dün akşam burnu akmaya başladı zeynep suyun gece baktım iyice yıkandı öksürükte başladı of of zaten çok huzursuzdu buaralar hastalıkta geldi ne yapsam acaba hafta sonuda doğum günümüz var böyle hasta hasta nasıl olucakki çok canım sıkıldı yine
iyi ki doğdun DuruSelam kızlar nasılsınız?