2010 Kasım Anneleri

valla o biraz zor,eşim hiç bir zaman değişmez artık öyle yaşamaya mecburuz..
bilmiyorum şimdilik ses yok.gerçi daha ev boşalmadı,yaza doğru anca boşalır sanırım.anneme ben ev buldum kızın kabul etmiyor,bi dahada bana ev bul çıkalı diyemez ya dedi.ama eminim gelir gider bulur beni o ev,uzaklaşmak istedikçe yakınlaşıyorum.
canım yeni şeyler öğreniyor bebişler,bunlar normal şeyler.mesela ağlayınca herşeyi yaptırabiliyorlar her zamanda koz olarak kullananıyorlar buda aynı şey.üzülme düzelir ergenlik evresi gibi bişey sanırım, hepimizde var daha neler görecez.

ben tırnağımızı keserken çıt yapacam diyorum.kesmeye başlıyorum kendisi uzatıyor tırnaklarını,sende öyle denesene hoşuna gider belki..

kendisi mi uaztıyor benimki çekiyor elini. bir tırnağı 2-3 seferde zor kesiyorum.
bugün sabah sakindi şükür sanırım o da bizim gerginliğimizden etkileniyor.
aman sakın kv. yakın olayım deme. boşver oturduğunuz yerde kalın aman diyim.

çok geçmiş olsun canım inşallah geçer bu hastalıklar artık bıraksın bebişlerimiz.

Ben genelde yatmadan evvel yıkıyorum hemn uyumuyo ama biraz takılıp sonra yatıyo

canım aslında yatmadan önce yıkamak riskli değilmi.gece üstünü açıp hasta olma ihtimalı daha yüksek.ben gündüz yıkıyorum saçı kurumuş oluyor.artık havalarda soğumaya başladı dikkat et.

ben uyku tulumu giydirdiğim için rahatım. zaten başka seçenekte yok ki?

canım benim evim doğalgazlı heryerin ısısı aynı vede yalıtımlı olduğu için 23 derece civarları fazla bile o yüzden çok etkilemez diye düşünüyorum açılması ama zaten hemen uyumuyo yıkandıktan sonra en az bi iki saat geçiyo uyutana kadar hiç öyle bi yatırışımda uyumadı daha ne yazıkki bu arada melisada diş varmı konuşamadık

bide arkadaşlar ne sorucam size bende kızıma doğum günü hediyesi almak istiyorum ama onun çok ilgisini çeken bişey olsun diyorum maulm oyuncakla falan çok oynayan bi kızım yok hani şu salıncaklar varya o tarz bişey alsammı acaba ne dersiniz yada sizin başka fikirleriniz olablirmi malum önümüz kış genelde evde olucak tabi çıkarız dışarı ama onun ilgisini çekicek bişeyler bulmam lazım

slm kızlar ay delircem valla sürekli erken gelen kocamm bu aralar geç geliyor işleri yoğunlaştı benim işim var ya ne zaman işim olsa böyle oluyor işim olmasa erkenden damlar eve havaların soğukluğundan iş yapamamktan bıktım bıktımmmm doğum günü için hiç bişey yapamadım bayramramda evdeyim diyor bayramda hangi birini yapacaksam şaşırdım artık hayat cidden çokmu sıkıcı çokmu zor benmi zorlaştırıyorum anlamadım gitti tek başına olmuyor işte hiçbişey halledemiyorum evimin halini görseniz beni yılın dağınığı ve pisi seçersiniz sürekli koşturmama lazım ortada hiç bişey yok debelenip duruyorum bu evin hali daralttı artık beni biraz düzen istiyorum yaaa bu hayalmi ((( erken ghelen bir koca yolunda giden bir hayat düzen işlerimi halledebilmek falan kaşım bıyığım orman oldu maymuna döndüm insanlıktan çıktım artık ve beyefendi yine geç gelecekmiş cerenle işlerimi hayatta halledemem katiyyen arabasında sakin sakin oturup beklemez onu kucağıma alır arabayı boş sürerim şöyle kötüsünden bir araba al diyorum şubatı bekle diyor :S ne söylesem bişeyleri bekliyoruz valla gına geldi hayır nasılsa kredi çekip alacaksın neyi bekliyoruz ben dahada delirip çıldırayım diyemi bekliyoruz şu hayattan hiç zevk almıyorum artık

sorun yok o zaman.diş var canım 6 tane şimdilik:)

cok gecmis olsun canim.durumun da dogum gununu kutluyorum ailesiyle birlikte mutlu huzurlu yillar diliyorum

iyiki dogdun duru mutlu yillar sana
nalancim sanada gecmis olsun arada ugra canim özletme kendini

nalan duru nun doğumgünü kutlu olsun. sağlıklı nice yaşlara.
sana da geçmiş olsun.

duru bebeğin doğum günü kutlu olsun .

iyi ki doğdun Duru
geçmiş olsun nalan cım.

Tebrikleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.

Bugün sağlık ocağında 1 yaş aşılarımızı olduk. Bu işi de atlattık Allahın izniyle.
P.tesi günü de hastanede kan alıp tahlil yapacaklar, demire, vitamine, şekere falan bakılacakmış. Umarım her şey yolundadır.
Bir sonraki aşımız 15. ayda su çiçeği aşısı.

Hepiniz kendinize iyi bakın, bebelere de tabi...)

Selam millet,herkes nasıl bakalım doğumgünleir yaklaşıyor planlar neler

kardelen kendini hiç üzme hatta ben bile üzmeyim. sen evde kendine pasaklı diyorsan ben kendime üzülmeyim. benim eşim pazarları bile çalışıyor. öğlene kadar evde bi süpürge tutuyor üstünkörü bide vileda öylesine. dip bucak pis kalıyor. oğlum uyuynca hangi birini yapayım şaşırıyorum. çamaşırlar leğende ütü bekliyor. yazlıkların bir kısmı hurçta diğerleri girecek. yıkanacak pikeler var duruyor. banyom pis mutfak dağınık. saldım gitti valla. yatişemiyorum oğlum uyanıkken 1 dk. yalnız kalmıyor pazarları.
şu 2,5 gün tatilde ne yapsam kardır diye işlere girişicem.
ceren uyuyunca işleri kısım kısım yapmaya çalış.
kalan kalsın boşver bizi beğenecek yok.
benimde eşim geç geliyor. tek başına neye yeteyim.

nalan
eşınızı olmuşsunuz geçmiş olsun!

aso naber kıs sesin soluğun çıkmıyor.

iyilik senden naber?Ya buraya pek girmiyorum artık.:Snasılsın

iyi olmaya çalışıyorum aso. evet ya niye gelmiyosun bakim. doğum yaptıktan sonra gurubumuz baya fire verdi. zamanımız yok demeyin valla ben doğum iznindeyken internet cafeye gidip giriyordum.
senin kuzu nasıl. resim koysana canım.

kızlar fıstıkları 1 yaşına girenler özellikle topiğe resim koyun.
kuzular 1 yaşındaki hallerini görelim ama dimi?
epey boşladınız yaw!

1 yaşına girenleri tebrik ediyor doğum günü hazırlıklarından bahsediyoruz ya zaman ne kadar hızlı Allah yavrularımıza uzun ve sağlıklı ömür versin melodi şu işlerden bahsetmişsin ya yani hiç tekrar yazmaya gerek yok :) kopyalayıp yapıştırmak geldi içimden benim evi anlatmışsın offf saldım gitti valla ne yapım doğum günü içinde bayramda hazırlancam ancak ceren 11 kasım doğumlu 13 kasım pazar kutlıcam allah izin verirse çok heyecanlıyım zamanın bu kadar hızlı olması bazen ürkütüyor insanı geçen 1 yılı hayal meyal hatırlıyorum ne günler geçti hele o hamileliğin zor süreçleri sıkıntılı bekleyişler falann ağlamaklı oluyorum

selam hanimlar
bende dogumgününü nasil yapacagima hala karar veremedim gözümde büyüyor valla

kizlar moralim cok bozuk simdi erkek kardesimle konustum esi hamileydi ikinci bebeklerini bekliyorlardi dünden beri sancisi baslamisti ikikez hastaneye gitmisler dogum yok deyip geri yollamislar öglen vakti gelinimiz fenalasmis gözlerim karariyor basim dönüyor demis acil hastaneye gitmisler doktor muayene etmiski bebek cikmaya calismis cikamayinca tesr dönmüs kakasini yapmis onu yemis suyuda icmis sezeryanla almislar bebegi simdi yogun bakimdaymis doktor herseye hazirlikli olun demis cigerlerine su gitmis akcigerleri havasiz kalmis böbregi etkilenmis kardesim esine birsey söylememis neyapicagimi bilmiyorum tabiki takdir allahin rabbim haklarinda hayirlisini versin simdi yanlarinda olmayi cok isterdim kardesim perisan ya bunlar nasil doktorlarki anlamiyorlar insan hayati bukadarmi ucuz eger biraz daha gec kalsalarmis bebegide anneyide kaybedeceklermis lütfen sizde dua edinde hersey yoluna girsin

canım çok geçmiş olsun.bişey olmaz işallah eltimin oğluda yemişti kakasını şimdi turp gibi.

zeynep cok gecmis olsun. ama doktorlar moral bozma konusunda cok acimasiz davraniyorlar, cok comertler bu yonden. her soyledikleri olacak diye birsey yok. bak ornek olarak biz variz.
allahim sifa versin, umudunuzu kaybetmeyin...

mutlu yillar duru :) annesine de gecmis olsun..

nesibe, benim esim haftada 1 gun tatil yapiyor, o da ogleden sonra. pazar gunu ogleden sonra calisiyor sabah evde. yani yarim gun yarim gun olmak uzere toplam 1 gun..
melodi ben de evdeyim, durumum nesibeden farksiz inan ki.. yani evde olsan da farketmeyecek.. biyigi birak epilasyon bile yapamiyorum. kocam gunde 12 saat calisiyor. cumartesi ogleden sonra ben evde kalmak istemiyorum buuttuuuuun bir haftanin bikkinligi oluyor. zaten haftalardir cikamadik hic,
imran dogru duzgun uyumuyor. nefret ediyor uykudan. onun uykusunda bayagi is cikar aslinda ama bey efendi yarim saati gecmeden alarm gibi agliyor..
artik hayata kustum sanki. cikip dolasayim diyorum useniyorum. burda turkiyedeki kadar cok alternatif yok zaten.
paff, herkesin durumu ayni iste..

kizlar bu arada, fransa oturumum yeni kanunlardan dolayi hâla 1 senelikti. 3 sene gecmeden 10 senelik oturumu alamiyordun. 3 senem doldu 4. oturum icin basvuruda bulunurken 10 senelik isteginde bulunduk. bazi sinavlardan gectim, belediye baskaniyla falan gorustum.
beni fransizca konusunda yeterince iyi bulmuslar. 10 se,nelik karti verdiler. dun karti almak icin kaymakamliktaydim. sevindik :) cunku 6-7 senedir burda yasayip da 10 senelik oturumu alamayanlar oldugu icin, biraz suphedeydim, acaba diyordum.. oyle iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…