2010 Kasım Anneleri

İyiki doğdun KAYRA...Nice mutlu yıllara inşallah...Bende Sueda'yı doktora götürdüm boy 72 kilo 9600 boyu kısa dedi doktoru vitamin başladı. vitaminin adı VİTAGİL kullanan var mı?? Kan ilacınıda SANTAFER diye bişey verdi...Bebelac kullanma aptamil veya HİPP kullan mama olarak dedi...

Bende son sürat çalışmaya devam ediyorum...Allah'a şükür ki kızıma annem bakıyorda gözüm arkada kalmıyor...Hasta bebişkere çoook geçmiş olsun doktor bu yılki grip virüsü çok tehlikeli düşmeyen ateş yapıyor çok iyi koruyun bebeği dedi...Gerçi ben okulda hergün yüzlerce öğrenciyle biraradayım ne kadar koruyabilirimki bana geçen hastalık direkt kızıma geçer...Allah korusun meleklerimizi...öptüm kuzuları ve sizleri.

SIZE=2][/SIZE]İyiki doğdun KAYRA...Nice mutlu yıllara inşallah...Bende Sueda'yı doktora götürdüm boy 72 kilo 9600 boyu kısa dedi doktoru vitamin başladı. vitaminin adı VİTAGİL kullanan var mı?? Kan ilacınıda SANTAFER diye bişey verdi...Bebelac kullanma aptamil veya HİPP kullan mama olarak dedi...

Bende son sürat çalışmaya devam ediyorum...Allah'a şükür ki kızıma annem bakıyorda gözüm arkada kalmıyor...Hasta bebişkere çoook geçmiş olsun doktor bu yılki grip virüsü çok tehlikeli düşmeyen ateş yapıyor çok iyi koruyun bebeği dedi...Gerçi ben okulda hergün yüzlerce öğrenciyle biraradayım ne kadar koruyabilirimki bana geçen hastalık direkt kızıma geçer...Allah korusun meleklerimizi...öptüm kuzuları ve sizleri.

kızlar oğlum tutunurken ellerini bırakmaya başladı. yürümesi ne kadar daha zaman alır acaba? çok hevesli yürümek istiyor kuzum benim.

sezen gözlerim doldu. doğum gününüz kutlu olsun. allah evlatlarımıza sağlıklı uzun ömürler versin. hayat onlarla anlam kazandı. iyiki doğurmuşuz:)

hadi gözün aydın canım. benim de eltim "benim oğlum" diye seviyor. sinir oluyorum. nerden senin oğlun oluyor dicem bigün.

maşallah canım. hiç de az sayılmaz kilosu. benimki de artık yavaş kilo alıyor. hareketlendiler ondan herhalde.

Allah uzun saglıklı bır omur versın ınsallah.annesıyle babasıyla mutlu huzurlu seneler gecırmesını nasıp etsın bebegıne..

teşekkür ederim canımm zorlu süreç bizdede başlamış oldu böylelikle :)

Hasta olan bebeklere tekrardan çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

Kızlar bugün evlilik yıldönümümüz tam tamına 10 yıldır evliyim kocamla

evlilik yıldönümünüz kutlu ve mutlu olsun cnm.
---
benım kızımda daha cesaret edemıyor yürümek için. ben elimi bırakınca ağlıcak gıbı yapıyor bana tutunmaya çalışıyor acelemiz yok zamanı gelınce o da olur Allahın izniyle

boyu kısa mı dedi dr. delirmiş mi? bana kısa gelmedi doğrusu. her çocuğun boyu anne yada babasına benziyor. peki kansızlığı mı var kan ilacı verdi. benim dr. ne kan ilacı nede demir ilacı vermedi. bu vitamın ilacını duymadım. bişz multitabs kullanıyoruz. bebelac niye kullanma dedi? ben bebelac ile büyüttüm oğlumu gayet iyi. ayrıca mamaların içeriklerini karşılaştırdık aptamil,bebelac ve hero baby aynı hiç bir fark yok. yine de sen bilirsin tabi.
ben hiç koruyamam benimki kreşe gidiyor. kapmaması imkansız. allaha emanet kuzularımız. iyiki annen bakıyor en azından hasta olursan bir süre uzak durursun.

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice on senelere bebişinizle beraber.
bişey sorucam senin ilk bebeğin mi?

herkese günaydın
naber kızlar nasılsınız bugün .
bu sabah kızım bir yumurta yedi yani beyazını ilk defa verdim
diğer şeylerden de pek yemedi .bu ara kahvaltıyı gönülsüz yapıyor nedense :26:kahvaltı mamaları var tahıllı onlardan veriyorum .normal süt de başladım yarım çay bardağı .
kızıma ayakkabı almak istiyorum ama nasıl bişi alsam arkadaşlar...kışa uygun olsun bir de ilk ayakkabısı olacak .siz ne tarz giydiriyosunuz bana yardımcı olur musunuz bu konuda

bende 11 senedir evliyim gönülden
11 senedir beraberiz 5 yıl olcak evliliğimiz
Allah mutluluğunuzu daim etsin evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
10. yıl çok özel olmalı ne yapmayı düşünüyosunuz bakim :)

bizimki kahvaltıyı doğru düzgün etmiyo!!
gece boyu emdiği için karnı tok olduğundan olabilir diyorum
hiç tahıllı bişey vermedim vermem lazım mı :s
meyve sebze yiyo arada yoğurt yiyo o kadar

ayakkabıya gelince bizim oğlan converse giyiyo :)) başka ayakkabı olmuyo çünkü ona

tahıl şart diyorlar edacım .
converse mi giyiyor ayy ne tatlı olur .kaç numara aldın peki..benim tahminim benim kız 20 giyer yazın 19 zor oluyordu :))denemiştim bir yerde sonra almamıştım ordan biliyorum ..ama şimdi ayakkabı şart oldu ..

Günaydın millet,
aslı maşallah diyorum Allah uzuun uzuun ömür ve mutluluk versin size,
boncuk,
ben oğluma pediped marka aldım,
çok rahat, çok özellikli,
doktor arkadaşım dedi ki, eskiden bilekli ayakkabıları verirlermiş ilk adım ayakkabısı diye,
ama onun yanlış olduğu, bilek gelişimine bir nevi engel olduğu tespit edilmiş, artık normal ayakkabı veriyorlar,
pediped çok uygunmuş, bana iyi yapmışsın demişti, ben limangodan almıştım daha yeni doğduğunda ( ben ayakkabı hastasıyım da, hemen onu almıştım, oğlumun da şimdiden 4-5 tane aykkabısı var )
tavsiye ederim şekerim,

hazır bişi almak istemedim ya ne bilim :s
22 numara giyiyo :)

günaydın sema .dur dediğin ayakkabıya bakayım netten ..eda 22 numara mı giyiyor ..aslında ben de tahmini söyledim ..belki bizimki de 21 olabilir çünkü ayakları baya büyük son durum ne oldu bilemiyorum ..
converse ayakkabılara baktım netten ayyyy ne tatlı şeyler onlar ..özellikle kız bebeler için bayıldım bayıldım :))

teşekkür ederim canım benim

sağol canım yok bide kızım var 8 yaşında unuttun sanırım :))

edacığım benimde evlilik öncesiyle beraber 14 yıl oldu , haha facebooka duvarıma girde bak adamın romantikliği 16 dakika sürdü valla ona bağlı napacağımız, ben çok şık bir saat aldım 320 tlye kendi beğendiği ve istediği bir saatti uzun zamandır bakıyodu zaten, doğumgünündede 600 tl ye saat almıştım kaybetmişti umarım bunu kaybetmez. benim kocam pek değil hiç anlamaz daha doğrusu işine gelmez öyle sürpriz hediye filan bakalım bekleyip görcez:)

semacığım teşekkür ederim aminn herkese inşallah Allah herkesin yuvasına huzur,sağlık, mutluluk versin

boncuk benim oğluşta sabah zor kahvaltı ediyor. ben uyanır uyanmaz üstünü değiştirip kahvaltıya oturtuyorum. beraber yiyoruz. ama hep iki eliyle kaşığa elime vurup kızgın bir şekilde suratıma bakıyor. bende şarkı söylüyorum daha da yemezse babasının cebinden video açıyoruz. siyah beyaz bir klip var bayılıyor. ona bakarken tıkıyorum ağzına. kendisi rita hayvord hastası oldu. bıkmadan dinliyor :) sabahları bir gün şeftali püresi birgün kahvaltı maması veriyorum. bebelac alıyorum ama tahıl olarak çavdar mısırlı var. akşamda yatmadan devam sütüne tahıllı gece maması koyuyorum. yumurta beyazına bu sabah itibari ile başladım artık. yaşına gelinceye kadar bütün beyazıyla tam yumurta yemiş olsun.
ayakkabı olarak ilk adım ayakkabısı gelmişti hediye olarak. ama altı yumuşak, birkaç tane daha ayakkabı var ama şöyle söyliyeyim altları hep yumuşak. kreşe giderken giydiriyorum. kot ve beyaz kumaştan kes şeklinde bir çırtçırtlı diğeri bağcıklı ayakkabısı var. ama sanırım yürümeye başlayınca tam ortapedik ayakkabı almak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…