‎1 sene önce bugün bu saatlerde seni görebilmenin seni kucaklamanın, mutluluğunu,şaşkınlığını yaşarken,bugün bu saatlerde seni doyasıya öpmenin,kucaklamanın,seninle konuşabilmenin sevincini,hazzını duyuyorum.....
Bir gülüşüne dünyaları verebileceğim küçük erkeğim,paşam evimizin huzuru en tatlımız,minik meleğimiz seni çok seviyoruz.....Doğum günün kutlu olsun hayatın boyunca hep gül hep sevil şansın bahtın hep açık olsun cnm OĞLUMMM...FACEDE BU SABAH YAZDIM ORDAKİ ARKADAŞLARIM OKUDU BURDANDA YAZIYIM İSTEDİM KIZLAR BUGÜN BİZİM DOĞUMGÜNÜMÜZ
selam kızlar uzun zamandır yazamıyorum okuyup çıkıyorum ilk bebişimizin bugün doğum günü mutlu yıllar KAYRA
kayınvalidem memleketten geldi kızlar bende kalıyor ayy süper bir rahatladım anlatamam uyutuyor mamasını yediriyor bazen alıp parka götürüyor 11 aydır bir rahat uyku uyudum çok şükür
baya kanım kaynadı keendisine annecim annecim diye çağırıyor sadece oona sinir oluyorum ama sesimi çıkarmıyorum yemeğimi temizliğimi rahatlıkla yapıyorum çok şükür eşimle dışarıya
çıkıyoruz akşamları ona bırakıp geziyoruz sinemaya gidiyoruz eve geldiğimizde esila gece uykusunda oluyo
bizde bugün doktora gittik
kilo 8680gr
boy 72cm
bas cevresi 45cm
doktorda bu sefer az kilo almis dedi diger aylara göre) haftaya cumaya kan alicaklar demir eksikligi olabilir dedi birde asimiz vardi oglum grip oldugu icin yapmadi oda iki hafta sonra bizde durumlar böyle
‎1 sene önce bugün bu saatlerde seni görebilmenin seni kucaklamanın, mutluluğunu,şaşkınlığını yaşarken,bugün bu saatlerde seni doyasıya öpmenin,kucaklamanın,seninle konuşabilmenin sevincini,hazzını duyuyorum.....
Bir gülüşüne dünyaları verebileceğim küçük erkeğim,paşam evimizin huzuru en tatlımız,minik meleğimiz seni çok seviyoruz.....Doğum günün kutlu olsun hayatın boyunca hep gül hep sevil şansın bahtın hep açık olsun cnm OĞLUMMM...FACEDE BU SABAH YAZDIM ORDAKİ ARKADAŞLARIM OKUDU BURDANDA YAZIYIM İSTEDİM KIZLAR BUGÜN BİZİM DOĞUMGÜNÜMÜZ
asli disiniz cikmis gozunuz aydin..
dis cikarirken cok zorlaniyorlar, aynur imran da ayni dedigin gibiydi ciglik cigliga hep uyaniyordu :s
oto koltugunu eltinden alman mantikli, bizim oyle bir imkanimiz yok. almamiz lazim.
bu konu cok ciddi. gunlerdir arastiriyorum. 4 yasa kadar koltuga donuk olmasi en guvenlisiymis. ama bana uygulanabilirligi cok dusuk geliyor. imran simdiden sinir olup koltugu tekmeliyor, 4 yasina kadar mumkun degil, hic bir cocuk dayananmaz bence. ancak cocugun cok cok sakin, agzi var dili yok olmasi lazim ki otursun oylece.
Kızlar bugün evlilik yıldönümümüz tam tamına 10 yıldır evliyim kocamla
maşallah aslıcım. nice 10 yıllara evlatlarınızla birlikte.
İyiki doğdun KAYRA...Nice mutlu yıllara inşallah...Bende Sueda'yı doktora götürdüm boy 72 kilo 9600 boyu kısa dedi doktoru vitamin başladı. vitaminin adı VİTAGİL kullanan var mı?? Kan ilacınıda SANTAFER diye bişey verdi...Bebelac kullanma aptamil veya HİPP kullan mama olarak dedi...
Bende son sürat çalışmaya devam ediyorum...Allah'a şükür ki kızıma annem bakıyorda gözüm arkada kalmıyor...Hasta bebişkere çoook geçmiş olsun doktor bu yılki grip virüsü çok tehlikeli düşmeyen ateş yapıyor çok iyi koruyun bebeği dedi...Gerçi ben okulda hergün yüzlerce öğrenciyle biraradayım ne kadar koruyabilirimki bana geçen hastalık direkt kızıma geçer...Allah korusun meleklerimizi...öptüm kuzuları ve sizleri.
herkese günaydın
naber kızlar nasılsınız bugün .
bu sabah kızım bir yumurta yedi yani beyazını ilk defa verdim
diğer şeylerden de pek yemedi .bu ara kahvaltıyı gönülsüz yapıyor nedense :26:kahvaltı mamaları var tahıllı onlardan veriyorum .normal süt de başladım yarım çay bardağı .
kızıma ayakkabı almak istiyorum ama nasıl bişi alsam arkadaşlar...kışa uygun olsun bir de ilk ayakkabısı olacak .siz ne tarz giydiriyosunuz bana yardımcı olur musunuz bu konuda
tahıl şart diyorlar edacım .
converse mi giyiyor ayy ne tatlı olur .kaç numara aldın peki..benim tahminim benim kız 20 giyer yazın 19 zor oluyordu :))denemiştim bir yerde sonra almamıştım ordan biliyorum ..ama şimdi ayakkabı şart oldu ..
evlilik yıldönümünüz kutlu ve mutlu olsun cnm.
---
benım kızımda daha cesaret edemıyor yürümek için. ben elimi bırakınca ağlıcak gıbı yapıyor bana tutunmaya çalışıyoracelemiz yok zamanı gelınce o da olur Allahın izniyle
boyu kısa mı dedi dr. delirmiş mi? bana kısa gelmedi doğrusu. her çocuğun boyu anne yada babasına benziyor. peki kansızlığı mı var kan ilacı verdi. benim dr. ne kan ilacı nede demir ilacı vermedi. bu vitamın ilacını duymadım. bişz multitabs kullanıyoruz. bebelac niye kullanma dedi? ben bebelac ile büyüttüm oğlumu gayet iyi. ayrıca mamaların içeriklerini karşılaştırdık aptamil,bebelac ve hero baby aynı hiç bir fark yok. yine de sen bilirsin tabi.
ben hiç koruyamam benimki kreşe gidiyor. kapmaması imkansız. allaha emanet kuzularımız. iyiki annen bakıyor en azından hasta olursan bir süre uzak durursun.
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice on senelere bebişinizle beraber.
bişey sorucam senin ilk bebeğin mi?
bende 11 senedir evliyim gönülden
11 senedir beraberiz 5 yıl olcak evliliğimiz
Allah mutluluğunuzu daim etsin evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
10. yıl çok özel olmalı ne yapmayı düşünüyosunuz bakim :)
Günaydın millet,
aslı maşallah diyorum Allah uzuun uzuun ömür ve mutluluk versin size,
boncuk,
ben oğluma pediped marka aldım,
çok rahat, çok özellikli,
doktor arkadaşım dedi ki, eskiden bilekli ayakkabıları verirlermiş ilk adım ayakkabısı diye,
ama onun yanlış olduğu, bilek gelişimine bir nevi engel olduğu tespit edilmiş, artık normal ayakkabı veriyorlar,
pediped çok uygunmuş, bana iyi yapmışsın demişti, ben limangodan almıştım daha yeni doğduğunda ( ben ayakkabı hastasıyım da, hemen onu almıştım, oğlumun da şimdiden 4-5 tane aykkabısı var)
tavsiye ederim şekerim,