eşin btasta nerde oturuyordu ne zamandır izmirdesinizeşimde beşiktaş ta oturuyordu ve etilerde çalışıyordu.
e haliyle burası şehirden indim köye oldu. çok yadırgıyor burasını.
orada yıllarca bir iş düzenine alışmış. burda o disiplin yok. sadece büyük salonlarda var bu.
neyse zaten fırsatını bulayım kaçıcaz bu şehirden.
edacım benim oturduğum yerdekiler senin orası gibi kapılarda balkonlarda konuşmalar,
ben yadırgıyorum ve katılmıyorum onlara,
bir gün bi tanesi bana laf etti, yeni gelin misin sen, hiç selam vermiyosun diye balkondayım ben o da aşağıdan bana bağırıyor,
ben de 'sizi tanımıyorum o yüzden selam veremiş olabilir miyim sizce ' dedim..
kadın o günden beri, eltileriyle beraber beni göz hapsina aldı, sürekli her gördükleri yerde beni seyrediyorlar,
çok tuhaf geliyorum onlara, altımda araba, balkonda elimde sigara, güzel güzel giyinip çıkıyorum filan,
hep beni izliyorlar şaşkınlıkla..
eşim de dalga geçiyor, bak eltiler sana bakıyor yine diye
inek sütü konusunu doktora sormadım ama benim oğlum emmeye devam ediyor çok şükür,
onun haricinde de inek sütü gaz yapan bir şey ve demir eksikliğine sebep oluyor ya,
oyüzden 36 aya kadar olan devam sütlerinden vereyi düşünüyorum,
şimdi bile akşam beni emdikten sonra yatma sütü olarak onlardan yapıp veriyorum tadı anne sütüyle aynı olduğu için oğlum çok seviyor onu...hero baby'nin 3 numarasını kullanıyorum 3-4 hafta filan oldu, yatmadan önce içirmeye başlayalı..eğer onu içirmesem bütün gece uyanacak emmek için, hem onun uyku düzeni bozulacak hem de benim ki..o yüzden böyle karar verdim, cumartesi doktora gittiğimizde sordum,
iyi yapıyorsun çocuğu akşam yatmadan önce iyice besleyin, gece beslenmesi iyi bir şey değil dedi, sonuçta gündüz uykuları hiç kalmadı neredeyse, gece uyuması lazım ki, vücudu ve beyni gelişsin..size de tavsiye ederim, bütün gece emzirmeyin çozuklarınızı, yatmadan önce ve sabah emzirin yeter..doktoruma danıştım uygun olan bu dedi...
kopekop bende gece devam sütü veriyorum yatmadan önce 180 cc içiyor. sabaha kadar susamazsa uyanmıyor.
1 yaşından sonrada devam sütleri var. peki tatlı yaparken bu sütle mi yapacağız?
lady bşiktaşın neresinde unuttum canım. akşam eşime sorayım. ben evlerine 1 kere gittiğim için bilmiyorum.
biraz daha zorlarsak eşimle tanış çıkacaksınız!
iyi dedikodu yapmışsınız :)))
aferin size :)))
sema sen çok dertlisin yavvvv herbişeyi kafana takma rahat ol biraz :))
pek sinirli buluyorum seni bir kaç gündür :))
melodi ben de bebelec 3 veriyorum .yatmadan evvel akşam yemeğini yiyip uyuyo benimki...gece bir kere 24:00 civarı 180 cc içiyo sabaha kadar bişi istemiyo ...
inek sütü ben sabahları başladım kahvaltıda yarım çay bardağı...sema naptın yaa 36 ay boyunca normal süt içmeyecek mi çocuk :26:..benim bildiğim bir yaş sonunda verilebiliyor ...ben sabahları veririm diğer öğünlerde devam maması veririm zaten .. .
eda sen veriyo musun devam sütü yoksa sadece emiyo mu ...çok sık uyanır gece ...
benim beşiktaşa yolum bir kere düşmüştü çok beğenmiştim ..yeni evliydik çocuk falan yoktu ..eşimle geziyoduk anaaa bi baktık luna park .hemen daldık içeri ...bir eğlendik o gün sormayın
kasım anneleri merhaba benim yiğenimde (abimin kızı ) 24 kasım doğumlu ve sizleri takip ediyorum bende gizli gizlisiz tecribeli annelere birşey sormak istiyorum malum doğum günü yaklaşıyor ve ben hediye konusunda çok kararsız kaldım aklımda fonksiyonel bisiklet almak var ekleyebilirsem resimlerini koyacağım sizce bu saçma bir hediyemi ?:44:
merhaba,
saçma değil estağfirullah,
ama bu yaşta artık gereksiz,
zira neredeyse yürüyecek zaten,
evde yer kaplar gereksiz yere bu..
daha fonksiyonel, motor ve zihin gelişimini bir arada destekleyecek bir ouuncak almanızı tavsiye ederim nacizane..
ben olsam ona sevinirim..
ya da altın alın annesi kenara koysun, en iyisi çocuk için geleceğine katkıda bulunmak bence..
kasım anneleri merhaba benim yiğenimde (abimin kızı ) 24 kasım doğumlu ve sizleri takip ediyorum bende gizli gizlisiz tecribeli annelere birşey sormak istiyorum malum doğum günü yaklaşıyor ve ben hediye konusunda çok kararsız kaldım aklımda fonksiyonel bisiklet almak var ekleyebilirsem resimlerini koyacağım sizce bu saçma bir hediyemi ?:44:
Eki Görüntüle 273196 Eki Görüntüle 273195 Eki Görüntüle 273194 Eki Görüntüle 273193 Eki Görüntüle 273192
s.a
oglusm hastalandi. dun gece uyumadik gibi birsey.
asli evlilik yil donumunuz kutlu olsun. mutlu, huzurlu nice 10 yillara..
ayrica iphone 5 nerden cikti? butun iphone 5 bekleyenlerin hayalleri suya dustu. yeni cikardiklari telefon iphone 4s hic gundemi takip etmiyomusunuz kuzum siziphone 5 icin 2012 yi beklemek lazim :)
canım teşekkür ederim
yaa çıkmadı mı 5..Açıkcası ben tv izlemiyorum bizim tv de genelde maç var zaten diğerindede kızım açıp izliyor zaten benim vaktim yok ama şimdi eşime sordumda dediğin gibi 4s çıkmış
Bu arada sadece çiçek almış, yine kuyumcu yolu bulamamış benim sevgili kocam
bende şimdilik vermiyorum aldığım saati ona ve tekti istesede gidip alamaz modelinide bilmiyor çünkü azıcık işkence yapayım
yok cikmadi iphone 5 :) benim telim bozuldu diye turkiyede birakmistim (meger sadece bataryasi cokmus) burda simdi kocamin eski telini kullaniyorum. kocamda iphone 4 var. bana bekle 5 cikinca alirsin diyordu. o yuzden pek bi ilgiliydim iphone haberleriyle :)
altin almis basini gitmis ne kuyumcusu lan
kopekop ve dusunmemlazim cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim
acikcasi yararli ve kullanacagi bisey olsun istiyorum ama ne ? ve hediyeyi kullanirken de gormek istiyorum galibasu aralar size ne alinsa isinize en yarayan sey olur ? annesinede sordum mama koltugu dedi ama onu kac ay daha kullanabilir bilmiyorum sanki gec kalindi onu almak icin :44: