2010 Kasım Anneleri

aslı evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice güzel senelere inşallah .bizimde 28 ekimde yane çok az kaldı 8 yıl olucak bize de

aslı unuttum canım kusura bakma!
10 yıl çok özel bence benimde 10 yıl ile ilgili hayallerim var.

kızlar bebişlerinizi yastıkta yatırmaya başladınız mı? benimki hala kullanmıyor. yüksekliği nasıl olmalı?

kızlar prop nerde kaç gündür yok. yerleşme telaşı vardı. demir kızamıkçık mı oldu hatırlayamadım.

bayılıyorum converslere yaa
dr a sorcam ortopedik şartmı değil derse önür boyu converse giyer artık

maşallah maşallahhh
bende iphone4 alacam kocama doğumgununde
bana Allah için çok pahalı şeyler alıyo çok düşüncelidir
busene çok ilgilenemicem kocamın doğumgununde çünkü oğlumla5 gün var aralarında

benimde var :)
grubumuz var 10. yılda yemek yapıyoruz
düğün gibi oluyor altın takılıyo falan

yastıkta yatıyo benimki park yatağında yastıkla uyuyor
karyolasında yastıksız çünkü yaylı yatakta düz yatarak daha rahat uyuyor
park yatak visco olduğu için yamuk yumuk :s

aslı evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice güzel senelere inşallah .bizimde 28 ekimde yane çok az kaldı 8 yıl olucak bize de

canım sağolasın hadi darısı size :)) maşallah

önemli değil canım bencede 10 yıl çok özel

eda kocamın telefonu ıphone4 zaten, 5 daha yeni çıktı ayrıca çok pahallı şu anda.benimki tam bi teknoloji manyağı ve sıkı durun dün ıphone4 ünü bozmuş yeni güncelleme çıktı onu yaparken iflas ettirmiş güzelim telefonu çıkar çıkmaz amerikadan getirtmişti. bizimkide bana sen beğen ne istiyorsan diyo ama olmazki öle şey bende istiyorumki kendi arasın bulsun güzel bişey alsın ve de değerli olmalı valla ben para biriktirip alıyorum o da almalı yani kıymalı parasına ama pek umudum yok işte.
üstelik kadına hediye almak çok basit seçenek çook

düğün gibi mi oluyor altın filan takılıyor. benim anlamadığım bir şey var. buranın insanı çok garip bebeğim oldu iş yerimden kimse hastaneye gelmedi 5 dk. bir kaç kişi telefon etti. evimizede 2 arkadaşımız geldi. akrabam çok fazla yok ölenler boşananlar iyice azaldık. teyzem var annemle anlaşamazlar. kuzenlerim anne babası boşananlar koptu gitti, büyük evli olanlar teyzemin çocukları anneleri küserse onlarda küser. burda hep okuyorumda istanbulda insanlar daha farklı. arkadaş çevresi var. birşey olunca biraraya geliyorlar. benim eşim istanbullu arkadaşlarıyla hala görüşür. burda doğum günü yapıcam kimse olmayacak. sinir oluyorum yaaaaaaaaa!
insanlık ölmüş geçen gün otobüse bindim kucağımda çocuk var kimsenin umru değil. kaç durak ayakta gittim. biri indi de öyle oturdum.
ne halt etmeye eşimi buraya getirdiysem bilmiyorum.

5 alamam o bana alsın
play statıon istiyodu yok dedim şimdi ilgilenmez bu herif benle
dedim en iyi telefın alim
samsungun bi telefonu var çok güzel bilmiyom modelini kardeşim gösterdi
onu almak isterim de anlamaz kocam

valla öyle düğün gibi değil düğün gibi derken yemekli bi organizasyon oluyor herkes bi çeyrek takıyo
yemekleri biz ödüyoruz tabi .. işyerimden kimse gelmedi bana sadece samimi bi arkadasım var o çeyrek taktı sadece doğumdan 3 ay sonra mı ne gelemedi hastaneye
otobüse gelince kimse kimseye yer vermiyor merak etme burda insan yok
dün otobüse bindim oğlum kudurmuş ağlıyo ağlayan bi bebek değil normalde emmek istiyo çok uykusu var annem özellikle uyutmadı bana getiricek çocuğu yolda uyur diye..ayaktayız arabadan alıyom kucağıma oğlum ağır tasıyamıyom otobus fren yapsa düşücez ama kimse kalkıp buyur demedi
annem de insanlık ölmüş ya dedi yeni mi öğrendin anne hamileyken kimse yer vermiyodu bana dedim

5 alamam o bana alsın
play statıon istiyodu yok dedim şimdi ilgilenmez bu herif benle
dedim en iyi telefın alim
samsungun bi telefonu var çok güzel bilmiyom modelini kardeşim gösterdi
onu almak isterim de anlamaz kocam

bizde play station 3 var sakına alma
ps3 haricinde digitürk d smart da var yani sürekli maç var televizyonda
kupa maçı, lig maçı, ps 3 teki maç
off offf ben hiç konuşmayayım valla çok dertliyim benim kumam futbol (

melodicim İstanbul2da insanlığın İ si kalmamış canım senin haberin yok ya ondan davulun sesi hoş geliyor,
burda varoşlarda kıroluktan yer veren yok,
normal kesimde de modernlikten..
İstanbul yaşanmak için en kötü tercşhlerden biri aslına bakarsan,
hayat gereksiz yere pahalı,
çalıştığın fatura ve yol parasına gidiyor, bir de evin kiraysa öl zaten..
insanların neredeyse tamamı kıro, hele benim gibi varoş bir yerde oturuyorsan, adam arabsını pazar sabahı sabahın köründe evimin önünde yıkar bir de açar, acılıarabeski sonuna kadar,
çöpleri balkondan aşağı atarlar..
sen herhangi bir konuya müdahale etsen, sana uzaydan gelmişsin gibi bakarlar..kışın doğalgaz kullanmayan, soba yakanlar en ucuz kömürü alır, konfeksiyondan kumaş parçalrı getirip yakarlar, kışın nefes alamazsın sokakta, sisten göz gözü görmez..
insanlar kaldırımdan değil de yol ortasından yürü, arabanın içindekilere mal gibi bakarlar,
korna çalıp uyarsan aptal aptla suratına bakarlar, kaldırımdan yürümesi gerektiğini bilmez..
marktlerde çalışan kasiyerlerin neredeyse tamamı kırodur mesela, seni tanımaz etmez, sen diye hitap eder, ya da canım diye cümleye başlar..kırlouk diz boyu yanii..sanırım anadoluda ve doğu anadoluda kıro kalmamıştır, tamamı İstanbulda..
bu konuda çok dertliyim ağzımı daha fazla açmayayaım istersen

ahahaha
pc basında oyun oynuyo zaten almasam da illa kendine bişi buluyo
kendime ilgi istediğim zaman hallediyorum onu
seni çok iyi anlıyorum ben evde temizliğe düşkün olduğum için otursun bi yerde hiç kıpırdamasın ben evde temizliğimi yapim
işim yoksa tabi benle ilgilensin
dün gece 2 ye kadar temizlik yaptım hemide dip temizlik
banyo tuvalet banyo yıkadım :26: delimiyim neyim
gece süpürge çalıştırdım kocam diyo dua et alt katta abimler var yoksa çoktan kovulmuştuk evden

kendi yasadığım yere kıro diyodum bin şükrettim nan !!!

kendi yasadığım yere kıro diyodum bin şükrettim nan !!!

Heralde kızım şükret tabii, ben de kendi yaşadığım yere kıro diyodum, geçenlerde çeliktepeden çıkmaya çalışırken kocam yanlış bir yere girdi arabayla, zincirlidere diye bir ye..
Aman Allahım ne varoşi ne kötü bir gör..rezalet resmen,
bir de sultanbeyli var, ehliyet yazılı sınavına orda bi okulda girmiştim de şok şok şok oldum,
resmen dağın başı, her yser gecekondudan bozma yarım yarım inşaat, çocuklar mercedesin arkasından koşuyor resmen

ne bilim btaştan sonra oturduğum yer varoş geliyodu çünkü hiç girmemiştim öle yerlere
ama sen öle diyince hakkaten çok şükrettim
seviyordum zaten oturduğum yeri
kapının önünde kadınlar oturuyolar meraklı meraklı bakıyolar felan önceden manyak mı ne bunlar diyodum şimdilerde selam veriyorum oturup hal hatır soruyorum asıl manyak benmişim insanlar böle görmüş böle yetişmiş görmemişler çünkü

insanlığın öldüğü tek yer burası değilmiş. evet izmir de kıro dolu. artık nerden alışveriş yapacağımı şaşırıyorum. aslında benim oturduğum yer güzel ve sakin. apartmanımız 25 daireli ama ne gürültü var ne şamata buna şükür. otobüse bindiğimde pek kıro insan görmüyorum çoğu çalışna ve okuyan insanlar.
ama burda otobüslerde 60 yaş üstü olanlara bir kart verildi. bir sene boyunca 750 kontur yükleniyor. bitene kadar her yere gidip geliyorlar.
bide kentkartımız var otobüse bindin 1 kere bastın. 90 dk. içerisinde bindiğin diğer otobüslere bedava biniyorsun. işte bu uygulama o 60 yaş kartında da var. böyle olunca yaşlı teyzelerimiz gezmeler gidiyor ve insanların iş çıkış saatinde otobüsü işgal ediyorlar. çalışanların en gıcık olduğu durum bu.
kırolar zaten her yerde kendini belli ediyor. geçen gün oğluşu pusetle kreşe götürüyorum. kuzum uyudu arabasında. adamın biri kamyonette açmış arabeski sabahın 9 unda camlar açık ortalık yıkılıyor.
burada kaldırımlar yayalar için değil arabalar park etsin diye yapılıyor. arabalar kaldırımda sen yolda yürüyorsun.
çok fazla yağmur yağınca bizim burlar yokuş olduğundan sel suları akıp sahile iniyor tabi sahil caddesi sular içinde. kaldırmdan yürüyemediğim için kaç defa ayakkabılarım ıslandı.
buranın insanı tuhaf hele birde karşıyakalılar asla izmirliyiz demez 35,5 takıntıları vardır. bize taşra derler.
davulun sesi uzaktan hoş gelmiyor kopekopcum sadece eşim istanbulş da doğup büyümüş biri. oradaki arkadaşlıkların farklı olduğundan bahseder hep. burda derteleşebileceği bir arkadaşı bile yok. herkesin bir bahanesi var.
bak çocuğumuz oldu biri bize bu pazar şuraya gidelim deseler çıkarız.
bende istanbula birkaç sefer geldim ve kaldım. yukarı bostancı da ve küçükbakkalköyde kaldım.
yukarı bostancıya bayıldım zaten.
eşimde beşiktaş ta oturuyordu ve etilerde çalışıyordu.
e haliyle burası şehirden indim köye oldu. çok yadırgıyor burasını.
orada yıllarca bir iş düzenine alışmış. burda o disiplin yok. sadece büyük salonlarda var bu.
neyse zaten fırsatını bulayım kaçıcaz bu şehirden.

edacım benim oturduğum yerdekiler senin orası gibi kapılarda balkonlarda konuşmalar,
ben yadırgıyorum ve katılmıyorum onlara,
bir gün bi tanesi bana laf etti, yeni gelin misin sen, hiç selam vermiyosun diye balkondayım ben o da aşağıdan bana bağırıyor,
ben de 'sizi tanımıyorum o yüzden selam veremiş olabilir miyim sizce ' dedim..
kadın o günden beri, eltileriyle beraber beni göz hapsina aldı, sürekli her gördükleri yerde beni seyrediyorlar,
çok tuhaf geliyorum onlara, altımda araba, balkonda elimde sigara, güzel güzel giyinip çıkıyorum filan,
hep beni izliyorlar şaşkınlıkla..
eşim de dalga geçiyor, bak eltiler sana bakıyor yine diye

kızlar slm...bıse sorcam bebeklere ınek sutu vercekmısınız yoksa 1 yas sonrası devam sutumu verceksınız.

inek sütümü yoksa keçi sütümü bilmiyorum.
ama bebelacta 1 yaş sütü var hem toz hem normal süt var. tam karar vermedim dr. danışırım.
süte de alışması lazım. sütlü tatlı kek filan yer zaten.

inek sütümü yoksa keçi sütümü bilmiyorum.
ama bebelacta 1 yaş sütü var hem toz hem normal süt var. tam karar vermedim dr. danışırım.
süte de alışması lazım. sütlü tatlı kek filan yer zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…