canım kendini serbest tutmaya çalış herşeyi kafana takarsan hayat çekilmez olur çocuğunu yinede Allahtan kayınvaliden bakıyo ya yabancı birine teslim etmek zorunda kalsaydın en azından ondan zarar gelmeyeceğini düşün ev işleri yüzünden anlıyorum seni ben evde olduğum halde hiç bi işmi yetiştiremiyorum dört gündür güya ütü yapıcam ama vakit bulup yapamıyorum siz çalışan bayanlar valla sizi takdir ediyorum hem evinizi idare ediyosunuz hem işinizi
Ah be Halecim bi şey idare ettiğim yok işte,
aslında ediyorum ama bu arada da kafayı yiyeceğim sanırım,
iyice takıntılı oldum,
annemin evinde bu kadar iş yapmayan ben kendi evimde özellikle de oğlum olduktan sonra,
devamlı elimde çamaşır suyu,
akşamları zaten yorgun gidiyorum,
oğlanla uğraşıyorum,
dün mesela bir tabak çorba içtim , oğlanın sütünü verdim, yatmak istemedi, kayınvalidem kucağında uyuttu,
onun annesi benim değil mi ben kucağımda uyutayım sen oğluna yardım et de mutfakta işleri yapın..yoook tembel karı
kaldırmasın bi yerini 130 kilo aman bir gram verir mazallah..
ben o saatten sonra bir tencere dolma yaptım, bir tencere türlü yaptım mutfağı temizledim, çayı demledim( pardon eşim artık anne bi çay yapıver dedi de onu o yaptı )
haksız mıyım, akşamları ben yemek bile yemiyorum, dün aradım diyorum ki, anne kıyma bozulmasın( mahsus diyorum tabii bir günde kıyma bozulmaz da ) sen dolmayı yapsan da akşam ben de gelip türlüyü atarım ocağa, sen gelişin yaparız diyor banai oğlan durmuyormuş..tembelim , şişko yum demiyor da..nan ben hafta sonları hem temizlik, hem ütü, hem çamaşır, hem oğlanın herşeyini yapıyorum o zaman nasıl oluyorç.lafa geldi mi o da çocuk büyütmüş müş, Allah korumuş nan çocukları , pasaktan ölmemişler, spora yazdırmış da disiplin öğrenmişler, yoksa kafalarından 1000 türlü böcek çıkardı bunların