2010 Kasım Anneleri

kikii bana bırak boncuk çocuklar kaynaşsın siz alışverişinizi yapın çocuğunuzu alın sonra:))

günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl bir saattir geçmişi okuyorum baya kaynatmışsınız ben artık pek vakit bulamıyorum çocuklar çok yoruyo beni okul telaşı Alinin beslenmesi evin işleri bide halt ettim yüzmeye gidiyorum ama kilo için sanki çok faydalı oldu kızlar üç kere gittim hiç yememe dikkat etmediğim halde 1 kilo verdim Ali uyandı kızlar görüşürüz

Günaydın anneler,
günaydın bebişler,
oğlum bugün biraz daha iyi çok şükür,
dün bir kusmuş var ya,
köpük köpük balgam çıkarmış yavrum,
babaannesi de doğru dürüst temizlemek pasak yığını kadın eve bir gittim ev kusmuk kokuyor,
hafta sonu halıları sileyim bari..
lanet olsun ya hem deliler gibi çalışıp yoruluyorum,
hem de evde çıldırasıya bir iş,
nefret ediyorum herkesten
kayınvalidemden nefret ediyorum
çalışmak zorunda olmaktan ve çalışan anne olmaktan
dinlememekten
sürekli hale gelen sırt ve bel ağrımdan
her şey den her şeyden nefret ediyorum

kızlar çok mutsuzum
çok yorgunum
içim öfkeyle dolu
bana yardım edin
dua edin
niye böyleyim
doğum sonrası depresyon diyeceğim ama o da değil
kayınvalidem bizde olduğu zaman bu kadar mutsuz oluyorum sadece

uyy bayağı gerginsin yorulma kadın tut temizlesin gitsin yorulmaya değermi
çalışan kadına ayda bi kadın şart
çok param olsa 2 haftada bi çağırırdım valla o kadar çalış eve git temizlik yap değiğmiyo valla
gerci benim süpürgem sağolsun dip temizlik yapıyorum en fazla 4 saatte
1 hafta yetiyo

canım kendini serbest tutmaya çalış herşeyi kafana takarsan hayat çekilmez olur çocuğunu yinede Allahtan kayınvaliden bakıyo ya yabancı birine teslim etmek zorunda kalsaydın en azından ondan zarar gelmeyeceğini düşün ev işleri yüzünden anlıyorum seni ben evde olduğum halde hiç bi işmi yetiştiremiyorum dört gündür güya ütü yapıcam ama vakit bulup yapamıyorum siz çalışan bayanlar valla sizi takdir ediyorum hem evinizi idare ediyosunuz hem işinizi

Ah be Halecim bi şey idare ettiğim yok işte,
aslında ediyorum ama bu arada da kafayı yiyeceğim sanırım,
iyice takıntılı oldum,
annemin evinde bu kadar iş yapmayan ben kendi evimde özellikle de oğlum olduktan sonra,
devamlı elimde çamaşır suyu,
akşamları zaten yorgun gidiyorum,
oğlanla uğraşıyorum,
dün mesela bir tabak çorba içtim , oğlanın sütünü verdim, yatmak istemedi, kayınvalidem kucağında uyuttu,
onun annesi benim değil mi ben kucağımda uyutayım sen oğluna yardım et de mutfakta işleri yapın..yoook tembel karı
kaldırmasın bi yerini 130 kilo aman bir gram verir mazallah..
ben o saatten sonra bir tencere dolma yaptım, bir tencere türlü yaptım mutfağı temizledim, çayı demledim( pardon eşim artık anne bi çay yapıver dedi de onu o yaptı )
haksız mıyım, akşamları ben yemek bile yemiyorum, dün aradım diyorum ki, anne kıyma bozulmasın( mahsus diyorum tabii bir günde kıyma bozulmaz da ) sen dolmayı yapsan da akşam ben de gelip türlüyü atarım ocağa, sen gelişin yaparız diyor banai oğlan durmuyormuş..tembelim , şişko yum demiyor da..nan ben hafta sonları hem temizlik, hem ütü, hem çamaşır, hem oğlanın herşeyini yapıyorum o zaman nasıl oluyorç.lafa geldi mi o da çocuk büyütmüş müş, Allah korumuş nan çocukları , pasaktan ölmemişler, spora yazdırmış da disiplin öğrenmişler, yoksa kafalarından 1000 türlü böcek çıkardı bunların

zaten zayıfsın sen maşallah. bende göbek olduğu gibi duruyor. gögüsler bile küçülmedi yaw. hala kilo veremedim. kıyafetlerim kaldı öylece.
tatlıya çok fazla alışmasınlar zaten. benimki ağzını bir şaplatıyor yiyesim geliyor eşşek sıpasını. ama yemek yemeğe gelince kızıp vuruyor çocuğum!

maşallah kuzuya.

bende hergün yıkayamıyorum. dün akşam erken uyusn diye yıkamadım. bugün yıkarım. banyodan sonra ıslak ıslak öpmeye bayılıyorum. bebe yağını iyi hatırlattın banyo dolabımda duruyor. odasına koyayım bari. bende masaj yapayım kuzuma. yıkanınca hakikaten ak pak oluyor benimkide.
sabah mis gibi giydiriyorum akşam pasaklı alıyorum kuzumu. sinir oluyorum.

maşallah kuzuya.

ben başladım biraz biraz tatlıya. herşeyi vermiyorum ama. helva falan veriyorum azar azar bayılıyor:)

benimki de 77cm.9900gr kafası kaç emin değilim ama büyük dedi dr. hepsine de kocaman maşallah.

maşallah kuzuya helva bende vereyim bakalım.

maşallah zeyn kuzuna. kilosu gayet iyi bende çok kilo alsın istemiyorum az alınca üzülüyorum. valla kreşten alıyorum kangurusuna koyuyorum. durağa gidip otobüse binene kadar belim kopuyor ağrıdan. sağlıkları iyi olsun çok şükür.

seninkine de maşallah. gayet normal dedim ya hiç zayıf durmuyor. takmamakla iyi ediyorsun. o teyzeler bende sinir oluyorum çok biliyorlar. ağzına huni mi sokucaz. ağzı olan konuşuyor boş boş...

bende kendime hiçbirşey alamadım ne zamandır. bişey bakacak lsam oğluma şu lazım deyip vazgeçiyorum. benimde bırakıcak kimsem yok. şöyle bir kaç saat yalnız dışarı çıkmak lazım kocişlerle.

maşallah kuzuna.

kızlar çok mutsuzum
çok yorgunum
içim öfkeyle dolu
bana yardım edin
dua edin
niye böyleyim
doğum sonrası depresyon diyeceğim ama o da değil
kayınvalidem bizde olduğu zaman bu kadar mutsuz oluyorum sadece

çok dolmuşsun sen herşeyi kafana takma.

‎1 sene önce bugün bu saatlerde seni görebilmenin seni kucaklamanın, mutluluğunu,şaşkınlığını yaşarken,bugün bu saatlerde seni doyasıya öpmenin,kucaklamanın,seninle konuşabilmenin sevincini,hazzını duyuyorum.....
Bir gülüşüne dünyaları verebileceğim küçük erkeğim,paşam evimizin huzuru en tatlımız,minik meleğimiz seni çok seviyoruz.....Doğum günün kutlu olsun hayatın boyunca hep gül hep sevil şansın bahtın hep açık olsun cnm OĞLUMMM...FACEDE BU SABAH YAZDIM ORDAKİ ARKADAŞLARIM OKUDU BURDANDA YAZIYIM İSTEDİM KIZLAR BUGÜN BİZİM DOĞUMGÜNÜMÜZ

happy birthday to youuu..( melodisiyle okuyalım lütfen )

ayyy çok duygulandım canım. mutlu yıllar minik oğluşuna. sağlıkla mutlulukla nice yaşlara inşallah.
hapy bırtday to you KAYRA

kopekop sen baya bir bunalmışsın. seni çok iyi anlıyorum ama yinede haline şükret. haftasonu tatilinle pazartesi süt iznin var ve işlerini yapabiliyorsun. benim 1 gün iznim var biliyorsun. eşim pazarlarıda çalışıyor. neyi yapacağımı şaşırıyorum. oğluşum uyurken süpürge açamıyorum uyanıkken yalnız kalmıyor. yemek bulaşık ütü evi toplamaya bile zamanım olmuyor. inan her yer her yerde. artık takmıyorum. toz alayım diyorum başka iş aklıma geliyor sonra yapmaya halim kalmıyor. her akşam oğlanın kıyafetlerini yıkayıp kuruyanları ütülüyorum. oğlanı alıp otobüse gidip binene kadar belim kopuyor. dün ilk efa biraz erken uyudu da dolma yaptım bulaşık yıkadım ve erkenden uyuyakaldım. bende çalışmaktan nefret ediyorum. oğlum kreşte leş gibi oluyor.
tamam kaynana kızıyorsun haklısın ama zaten yaşlı çocuğuna bakıyor boşver gerisini. imkanın varsa kadın al herşeye kendin yetemezsin. yetmediğini salla gitsin. beni görsen oturup haline şükredersin. kendini boş yere üzme. sağlık olsun gerisi inan bana boş.
bak haftasonu al çocuğunu eşini şöyle gezip dolaşın biraz. ama başbaşa. bende haftalardır eve kapanıyorum çok bunaldım.

doğum gününüz kutlu olsun canım. çok duygusal bi gün değil mi? ne güzel bi duyguymuş anne olmak. şükürler olsun. Kayra ya da kocamann bi MAŞALLAH diyorum. nice güzel ,sağlıklı yaşların olsun :)) ÖPÜYORUM

daha zayıftım
memnunum kilomdan ama göbek gitsin istiyorum sadece

telefonda kutladım facede beğendim burda da kutlarım
iyiki doğduuunn kayraaaaa :)))

iyi ki dogdun kayra :)

Son düzenleme:

kayracim iyiki dogdun.............
allah sana uzun saglikli hayirli ömürler versin ailenle birlikte hep mutlu ol

selam kızlar uzun zamandır yazamıyorum okuyup çıkıyorum ilk bebişimizin bugün doğum günü mutlu yıllar KAYRA

kayınvalidem memleketten geldi kızlar bende kalıyor ayy süper bir rahatladım anlatamam uyutuyor mamasını yediriyor bazen alıp parka götürüyor 11 aydır bir rahat uyku uyudum çok şükür
baya kanım kaynadı keendisine annecim annecim diye çağırıyor sadece oona sinir oluyorum ama sesimi çıkarmıyorum yemeğimi temizliğimi rahatlıkla yapıyorum çok şükür eşimle dışarıya
çıkıyoruz akşamları ona bırakıp geziyoruz sinemaya gidiyoruz eve geldiğimizde esila gece uykusunda oluyo

bizde bugün doktora gittik

kilo 8680gr
boy 72cm
bas cevresi 45cm
doktorda bu sefer az kilo almis dedi diger aylara göre) haftaya cumaya kan alicaklar demir eksikligi olabilir dedi birde asimiz vardi oglum grip oldugu icin yapmadi oda iki hafta sonra bizde durumlar böyle

maşallah kuzuya. çok hareket ediyorlar az kilo alması normaldir.
her ay aynı oranda kilo almıyorlar.
gayet iyi kilosu.

bütün bebeklere bir maşallah da benden gelsin
sezen doğum gününüz kulu olsun oğluşuna sağlıklı uzun ömürler diliyorum ...nice güzel yaşlara
hepi börtdey tuuuuyuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…