herkese günaydıııııınnnnnn
babam memleketten bişiler göndermiş onu bekliyorum eşim almaya gitti ...bakalım ne çıkacak
eşim de bugün evde ama neye yarar dışarı çıkmadıktan sonrahava çok soğuk ...ayakkabı alıcaktım kendime...eşimle kendimize uzun zamandır vkit ayırmadığımızı farkettik ...başbaşa alışveriş yapıp kendimiz için bişiler almayalı baya olmuş ...ah bu çocuklar insana kendini unutturuyor.bırakacak birisini bulsam yok ki ne iyi olurdu
canım kendini serbest tutmaya çalış herşeyi kafana takarsan hayat çekilmez olur çocuğunu yinede Allahtan kayınvaliden bakıyo ya yabancı birine teslim etmek zorunda kalsaydın en azından ondan zarar gelmeyeceğini düşün ev işleri yüzünden anlıyorum seni ben evde olduğum halde hiç bi işmi yetiştiremiyorum dört gündür güya ütü yapıcam ama vakit bulup yapamıyorum siz çalışan bayanlar valla sizi takdir ediyorum hem evinizi idare ediyosunuz hem işinizi
nan tattırıyorum dedim zaten oturup tatlı yicek hali yok ya :))
sütüm yeterince tatlı yeter o ona
maşallah maşallahh!!
1 cm ile küçük kafa olunmaz kopekop hanım
maşallah ahmet burak paşaya !!!
bende çok özledim şimdi çıkıoyom oğlumu görcem Allahın izniyle tıpış tıpış yürüyo artık
bundan sonra zayıflarmıyım peşinden koşmaktan he ne dersiniz :))))))))))))))
kızlarrrr nabersiniz.ben bugün oğluma peynir yapıcam doktor dedi.bebek peyniri=1kg süt kaynat,yarım limon sık beklet.alın size peynir.benim oğlumun son kontrolü
kilo=12,5
boy=80
baş=47
ayrıca kopekop doktor oğluma koca kafalı dedi:)sen niye küçük diyorsun anlamadım gayet normal:)
hey kızlar iyi kaynatmışsınız ha
ben de kızımı yıkadım pakladım .iki gündür falan yıkamıyordum havalardan dolayı korktum üşütür diye ...
yüzü gözü açıldı bebemin kokmuş nan çocuk ...ıslak mendille siliyodum bi de sürekli üstünü değiştiriyodum ...ama banyo gibisi var mı :))
bi de masaj yaptım bebe yağıyla iyyyyce mayıştı ama banyo yaparken görmelisiniz tam bir kuduruk zor başettim ...
banyo sonrası da uyudu hemen :))
delimavi benim kız da senin oğluşunun kilosunda ..
boy 80 i geçmiştir ...kafası bizimknin baya büyük duruyo ...koca kafalılardan yane benim kız da ...
eda benim bu kız tam erkek fatma zaten ...bir yumruk bir tekme atıyo bize anaaaam ölüyoz eli çok ağır...sabah da babası uyurken gözünü oydu adamın bi de bir iki tırmaladı yüzünü adam neye uğradığını şaşırdı :)))
selam millet ne var ne yok?
benim kız da erkek gibi valla zaten saçı da kısacık herkes erkek snıyor 4ünde dr kontrolunde 11,700dü 79cm ama kafa bilmiyorum ölçmedi galiba dr.
şimdilerde ayakta durma heyecanı var cadıda sıralıyor kaç gündür elini burakıyor bakalım bağımsız adımlar ne zamna :)
ben başladım biraz biraz tatlıya. herşeyi vermiyorum ama. helva falan veriyorum azar azar bayılıyor:)
benimki de 77cm.9900gr kafası kaç emin değilim ama büyük dedi dr. hepsine de kocaman maşallah.
kizlar hepinizin bebislerine masallah kocaman olmuslar
benim oglum bugün 11aylik oldu ama ufak tefek yaaaaa.........
benim ölcümlerime göre kilo 8 boy 72 basida 44.5cm yarin zaten doktor kontrolümüz var ordada tescillenir gerci her bebek bir olmaz rabbim hepsine saglikli uzun ömürler versin
zeynep benım kızda aynı valla hala 8 kılo az az kılo alıyo ama dr.um normal dıyo bende mınyonum sana cekmıs dıyo...saglıklı olsunlarda bosver ben ılk zamanlar takıyodum sımdı hıc takmıyorum..sadece bole yaslı teyzeler gorunce zayıf bu annesı cok yedır dıyolar.sankı yıyoda ben yedırmıyorum.o yesın dıye bıyerlerım yırtılıyo haberlerı yokk.sınır oluyorum.bende ole dıyenlere artık cevap bıle vermıyorum hıı benım kızın narın ole cıtı pıtı dıyorum ...
herkese günaydıııııınnnnnn
babam memleketten bişiler göndermiş onu bekliyorum eşim almaya gitti ...bakalım ne çıkacak
eşim de bugün evde ama neye yarar dışarı çıkmadıktan sonrahava çok soğuk ...ayakkabı alıcaktım kendime...eşimle kendimize uzun zamandır vkit ayırmadığımızı farkettik ...başbaşa alışveriş yapıp kendimiz için bişiler almayalı baya olmuş ...ah bu çocuklar insana kendini unutturuyor.bırakacak birisini bulsam yok ki ne iyi olurdu
herkes boy kilosunu yazmış bizde 11 ayda gitmedik dr a
10. ayda gittik 1,5 ay evvel yani
o zaman boyu 81 cm
baş çevresi 49,1
ağırlık 13 kg
bütün bebekler koca kafalı duruyor :))
maşallah!! çok güçlüler bizden güçlüler he;babasını uyandırıyorum kalkmıyo
oğlumu koyuyorum başının ucuna bi koyuyo adam öle kalkıyo nihaha :)))
bizimkide kız gibi kıvırcık saç falan :))
bende helva verdim biraz
kızlar çok mutsuzum
çok yorgunum
içim öfkeyle dolu
bana yardım edin
dua edin
niye böyleyim
doğum sonrası depresyon diyeceğim ama o da değil
kayınvalidem bizde olduğu zaman bu kadar mutsuz oluyorum sadece
‎1 sene önce bugün bu saatlerde seni görebilmenin seni kucaklamanın, mutluluğunu,şaşkınlığını yaşarken,bugün bu saatlerde seni doyasıya öpmenin,kucaklamanın,seninle konuşabilmenin sevincini,hazzını duyuyorum.....
Bir gülüşüne dünyaları verebileceğim küçük erkeğim,paşam evimizin huzuru en tatlımız,minik meleğimiz seni çok seviyoruz.....Doğum günün kutlu olsun hayatın boyunca hep gül hep sevil şansın bahtın hep açık olsun cnm OĞLUMMM...FACEDE BU SABAH YAZDIM ORDAKİ ARKADAŞLARIM OKUDU BURDANDA YAZIYIM İSTEDİM KIZLAR BUGÜN BİZİM DOĞUMGÜNÜMÜZ
‎1 sene önce bugün bu saatlerde seni görebilmenin seni kucaklamanın, mutluluğunu,şaşkınlığını yaşarken,bugün bu saatlerde seni doyasıya öpmenin,kucaklamanın,seninle konuşabilmenin sevincini,hazzını duyuyorum.....
Bir gülüşüne dünyaları verebileceğim küçük erkeğim,paşam evimizin huzuru en tatlımız,minik meleğimiz seni çok seviyoruz.....Doğum günün kutlu olsun hayatın boyunca hep gül hep sevil şansın bahtın hep açık olsun cnm OĞLUMMM...FACEDE BU SABAH YAZDIM ORDAKİ ARKADAŞLARIM OKUDU BURDANDA YAZIYIM İSTEDİM KIZLAR BUGÜN BİZİM DOĞUMGÜNÜMÜZ
zaten zayıfsın sen maşallah. bende göbek olduğu gibi duruyor. gögüsler bile küçülmedi yaw. hala kilo veremedim. kıyafetlerim kaldı öylece.
tatlıya çok fazla alışmasınlar zaten. benimki ağzını bir şaplatıyor yiyesim geliyor eşşek sıpasını. ama yemek yemeğe gelince kızıp vuruyor çocuğum!
bizde bugün doktora gittik
kilo 8680gr
boy 72cm
bas cevresi 45cm
doktorda bu sefer az kilo almis dedi diger aylara göre) haftaya cumaya kan alicaklar demir eksikligi olabilir dedi birde asimiz vardi oglum grip oldugu icin yapmadi oda iki hafta sonra bizde durumlar böyle