Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayılıyorum converslere yaagünaydın sema .dur dediğin ayakkabıya bakayım netten ..eda 22 numara mı giyiyor ..aslında ben de tahmini söyledim ..belki bizimki de 21 olabilir çünkü ayakları baya büyük son durum ne oldu bilemiyorum ..
converse ayakkabılara baktım netten ayyyy ne tatlı şeyler onlar ..özellikle kız bebeler için bayıldım bayıldım :))
edacığım benimde evlilik öncesiyle beraber 14 yıl oldu , haha facebooka duvarıma girde bak adamın romantikliği 16 dakika sürdü valla ona bağlı napacağımız, ben çok şık bir saat aldım 320 tlye kendi beğendiği ve istediği bir saatti uzun zamandır bakıyodu zaten, doğumgünündede 600 tl ye saat almıştım kaybetmişti umarım bunu kaybetmez. benim kocam pek değil hiç anlamaz daha doğrusu işine gelmez öyle sürpriz hediye filan bakalım bekleyip görcez:)
aslı unuttum canım kusura bakma!
10 yıl çok özel bence benimde 10 yıl ile ilgili hayallerim var.
kızlar bebişlerinizi yastıkta yatırmaya başladınız mı? benimki hala kullanmıyor. yüksekliği nasıl olmalı?
aslı evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice güzel senelere inşallah .bizimde 28 ekimde yane çok az kaldı 8 yıl olucak bize de
aslı unuttum canım kusura bakma!
10 yıl çok özel bence benimde 10 yıl ile ilgili hayallerim var.
kızlar bebişlerinizi yastıkta yatırmaya başladınız mı? benimki hala kullanmıyor. yüksekliği nasıl olmalı?
bayılıyorum converslere yaa
dr a sorcam ortopedik şartmı değil derse önür boyu converse giyer artık
maşallah maşallahhh
bende iphone4 alacam kocama doğumgununde
bana Allah için çok pahalı şeyler alıyo çok düşüncelidir
busene çok ilgilenemicem kocamın doğumgununde çünkü oğlumla5 gün var aralarında
benimde var :)
grubumuz var 10. yılda yemek yapıyoruz
düğün gibi oluyor altın takılıyo falan
yastıkta yatıyo benimki park yatağında yastıkla uyuyor
karyolasında yastıksız çünkü yaylı yatakta düz yatarak daha rahat uyuyor
park yatak visco olduğu için yamuk yumuk :s
benimde var :)
grubumuz var 10. yılda yemek yapıyoruz
düğün gibi oluyor altın takılıyo falan
yastıkta yatıyo benimki park yatağında yastıkla uyuyor
karyolasında yastıksız çünkü yaylı yatakta düz yatarak daha rahat uyuyor
park yatak visco olduğu için yamuk yumuk :s
canım sağolasın hadi darısı size :)) maşallah
önemli değil canım bencede 10 yıl çok özel
eda kocamın telefonu ıphone4 zaten, 5 daha yeni çıktı ayrıca çok pahallı şu anda.benimki tam bi teknoloji manyağı ve sıkı durun dün ıphone4 ünü bozmuş yeni güncelleme çıktı onu yaparken iflas ettirmiş güzelim telefonu çıkar çıkmaz amerikadan getirtmişti. bizimkide bana sen beğen ne istiyorsan diyo ama olmazki öle şey bende istiyorumki kendi arasın bulsun güzel bişey alsın ve de değerli olmalı valla ben para biriktirip alıyorum o da almalı yani kıymalı parasına ama pek umudum yok işte.
üstelik kadına hediye almak çok basit seçenek çook
düğün gibi mi oluyor altın filan takılıyor. benim anlamadığım bir şey var. buranın insanı çok garip bebeğim oldu iş yerimden kimse hastaneye gelmedi 5 dk. bir kaç kişi telefon etti. evimizede 2 arkadaşımız geldi. akrabam çok fazla yok ölenler boşananlar iyice azaldık. teyzem var annemle anlaşamazlar. kuzenlerim anne babası boşananlar koptu gitti, büyük evli olanlar teyzemin çocukları anneleri küserse onlarda küser. burda hep okuyorumda istanbulda insanlar daha farklı. arkadaş çevresi var. birşey olunca biraraya geliyorlar. benim eşim istanbullu arkadaşlarıyla hala görüşür. burda doğum günü yapıcam kimse olmayacak. sinir oluyorum yaaaaaaaaa!
insanlık ölmüş geçen gün otobüse bindim kucağımda çocuk var kimsenin umru değil. kaç durak ayakta gittim. biri indi de öyle oturdum.
ne halt etmeye eşimi buraya getirdiysem bilmiyorum.
5 alamam o bana alsın
play statıon istiyodu yok dedim şimdi ilgilenmez bu herif benle
dedim en iyi telefın alim
samsungun bi telefonu var çok güzel bilmiyom modelini kardeşim gösterdi
onu almak isterim de anlamaz kocam
bizde play station 3 var sakına alma
ps3 haricinde digitürk d smart da var yani sürekli maç var televizyonda
kupa maçı, lig maçı, ps 3 teki maç
off offf ben hiç konuşmayayım valla çok dertliyim benim kumam futbol (
melodicim İstanbul2da insanlığın İ si kalmamış canım senin haberin yok ya ondan davulun sesi hoş geliyor,
burda varoşlarda kıroluktan yer veren yok,
normal kesimde de modernlikten..
İstanbul yaşanmak için en kötü tercşhlerden biri aslına bakarsan,
hayat gereksiz yere pahalı,
çalıştığın fatura ve yol parasına gidiyor, bir de evin kiraysa öl zaten..
insanların neredeyse tamamı kıro, hele benim gibi varoş bir yerde oturuyorsan, adam arabsını pazar sabahı sabahın köründe evimin önünde yıkar bir de açar, acılıarabeski sonuna kadar,
çöpleri balkondan aşağı atarlar..
sen herhangi bir konuya müdahale etsen, sana uzaydan gelmişsin gibi bakarlar..kışın doğalgaz kullanmayan, soba yakanlar en ucuz kömürü alır, konfeksiyondan kumaş parçalrı getirip yakarlar, kışın nefes alamazsın sokakta, sisten göz gözü görmez..
insanlar kaldırımdan değil de yol ortasından yürü, arabanın içindekilere mal gibi bakarlar,
korna çalıp uyarsan aptal aptla suratına bakarlar, kaldırımdan yürümesi gerektiğini bilmez..
marktlerde çalışan kasiyerlerin neredeyse tamamı kırodur mesela, seni tanımaz etmez, sen diye hitap eder, ya da canım diye cümleye başlar..kırlouk diz boyu yanii..sanırım anadoluda ve doğu anadoluda kıro kalmamıştır, tamamı İstanbulda..
bu konuda çok dertliyim ağzımı daha fazla açmayayaım istersen
kendi yasadığım yere kıro diyodum bin şükrettim nan !!!
Heralde kızım şükret tabii, ben de kendi yaşadığım yere kıro diyodum, geçenlerde çeliktepeden çıkmaya çalışırken kocam yanlış bir yere girdi arabayla, zincirlidere diye bir ye..
Aman Allahım ne varoşi ne kötü bir gör..rezalet resmen,
bir de sultanbeyli var, ehliyet yazılı sınavına orda bi okulda girmiştim de şok şok şok oldum,
resmen dağın başı, her yser gecekondudan bozma yarım yarım inşaat, çocuklar mercedesin arkasından koşuyor resmen