2010 Kasım Anneleri

huysuzluğu var. çıksada rahatlasa dişler. baya kabarıkk eli kulağında amaa pıtlamadı daha :)))

benım kızım emeklemıyorda... pek ehlikeyif

bide korkak ,, elimi tutmadan gidemıyor.. düşünce korkar yürümez diyorlar. hıcde düşmedi.
Allah izin verince yürür, zamanı var demekkı ..

maşallahhh bütün bebişlereee

kizlar hepinizin bebislerine masallah kocaman olmuslar

benim oglum bugün 11aylik oldu ama ufak tefek yaaaaa.........
benim ölcümlerime göre kilo 8 boy 72 basida 44.5cm yarin zaten doktor kontrolümüz var ordada tescillenir gerci her bebek bir olmaz rabbim hepsine saglikli uzun ömürler versin

ooo kasim bebekleri koca dana olmuslar :)

zeynep, saglikli olsun da ufak tefek olsun..

bu arada benim sipa en son 9 bucuk kilo ve 74 cmdi. hic kilo almadi uzun zamandir. kafasi 46,5 cm. dr saglik karnesine oyle yazmis. virgül 5 :))
kafasi saclarindan dolayi kocaman gorunuyo ama normalde koca kafa mi bilmem :)

ben de hastalandim. allahtan pasam iyi simdilik, uyumadan biraz oksurdu tiksirdi ama insallah hastalanmaz. butun vucudum buz kesti. bogazlarim aciyo, yutkunmakta bile zorlaniyorum. hapsiriklar musluklar da cabasi.. karnim agariyor bi yandan.. elhamdulillah,, bu gunumuze sukur..

Son düzenleme:

aamiin..! hepsini korusun rabbim!

sanada gecmis olsun canim dikkat et kendine havalar birden sogudu hasta olmamanin imkanimi var

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kübra nerdesin yaticam hadi birsey yaziyosan yaz yoksa ben kaciyorum

aman cocuklar hasta olmasin gecen hafta ücgün boyunca hastaydi neler cektik cok sükür simdi iyi insallah imran hastalanmaz

zeynep benım kızda aynı valla hala 8 kılo az az kılo alıyo ama dr.um normal dıyo bende mınyonum sana cekmıs dıyo...saglıklı olsunlarda bosver ben ılk zamanlar takıyodum sımdı hıc takmıyorum..sadece bole yaslı teyzeler gorunce zayıf bu annesı cok yedır dıyolar.sankı yıyoda ben yedırmıyorum.o yesın dıye bıyerlerım yırtılıyo haberlerı yokk.sınır oluyorum.bende ole dıyenlere artık cevap bıle vermıyorum hıı benım kızın narın ole cıtı pıtı dıyorum ...

türkiyede hastalandi annem vardi. sanki annemin cocuguydu ne kadar rahattim yav :) insallah hastalanmaz zeynep, kiyamam cok masumlar hastalanmasin hic biri..

canim cok haklisin bazi insanlaraa bende sinir oluyorum s anki bizim elimizde olan birsey oglum icin herseyi yapiyorum fazlasiyle her anne gibi ama olmadimida olmuyor bünye meselesi ayrica bende minyon tipliyim babasida cocugumuzda bize cekecek tabi cok sükür sagliklari yerinde rabbim esirgesin hepsini
türkiyede hastalandi annem vardi. sanki annemin cocuguydu ne kadar rahattim yav :) insallah hastalanmaz zeynep, kiyamam cok masumlar hastalanmasin hic biri..

türkiyede bende rahattim ama mecbur burda is basa düsüyor....... insallahta hastalanmaz

ben yilbasinda gitmeyi dusunuyorum :) insallah kismet olursa..
kardesim de gelmek istiyor, bu sene lise son ogrenci kartiyla rahat gelebilir.. ne edicez bilmiyorum

sen tasindinmi kübra yoksa eski evindemisin
kardesin gelirse sanada

malesef, biz tatildeyken baskasi tasinmis baktigimiz eve.
kardesim yari yil tatilinde en fazla 10 gun icin gelebilir zaten. yatmaya idare ederiz ama istek yapmak icin evin biraz buyuk olmasi lazim. annemi kpederin evinden istek yaptik ve doktor raporuyla geldi. kardesime oyle olmaz. kuzenimin evi cok buyuk. halamin kizi istek yapabilir. tabi once karar vermek gerekiyor :)

hayirlisi olsun
hadi canim ben yatiyorum allaha emanet ol öptüm

herkese günaydıııııınnnnnn
babam memleketten bişiler göndermiş onu bekliyorum eşim almaya gitti ...bakalım ne çıkacak
eşim de bugün evde ama neye yarar dışarı çıkmadıktan sonra hava çok soğuk ...ayakkabı alıcaktım kendime...eşimle kendimize uzun zamandır vkit ayırmadığımızı farkettik ...başbaşa alışveriş yapıp kendimiz için bişiler almayalı baya olmuş ...ah bu çocuklar insana kendini unutturuyor.bırakacak birisini bulsam yok ki ne iyi olurdu

herkes boy kilosunu yazmış bizde 11 ayda gitmedik dr a
10. ayda gittik 1,5 ay evvel yani
o zaman boyu 81 cm
baş çevresi 49,1
ağırlık 13 kg

yaws kızlar bana öyle geliyor zaten,
küçük olsa tuhaf olur heralde,
hayretsiniz :))
tombiş ya küçük görünüyor kafası demek istemiştim... :))
bütün bebekler koca kafalı duruyor :))
maşallah!! çok güçlüler bizden güçlüler he;babasını uyandırıyorum kalkmıyo
oğlumu koyuyorum başının ucuna bi koyuyo adam öle kalkıyo nihaha :)))
bizimkide kız gibi kıvırcık saç falan :))
ben başladım biraz biraz tatlıya. herşeyi vermiyorum ama. helva falan veriyorum azar azar bayılıyor:)
bende helva verdim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…