kizlar hepinizin bebislerine masallah kocaman olmuslar
benim oglum bugün 11aylik oldu ama ufak tefek yaaaaa.........
benim ölcümlerime göre kilo 8 boy 72 basida 44.5cm yarin zaten doktor kontrolümüz var ordada tescillenir gerci her bebek bir olmaz rabbim hepsine saglikli uzun ömürler versin
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kübra nerdesin yaticam hadi birsey yaziyosan yaz yoksa ben kaciyorum
kizlar hepinizin bebislerine masallah kocaman olmuslar
benim oglum bugün 11aylik oldu ama ufak tefek yaaaaa.........
benim ölcümlerime göre kilo 8 boy 72 basida 44.5cm yarin zaten doktor kontrolümüz var ordada tescillenir gerci her bebek bir olmaz rabbim hepsine saglikli uzun ömürler versin
canim cok haklisin bazi insanlaraa bende sinir oluyorum s anki bizim elimizde olan birsey oglum icin herseyi yapiyorum fazlasiyle her anne gibi ama olmadimida olmuyor bünye meselesi ayrica bende minyon tipliyim babasida cocugumuzda bize cekecek tabi cok sükür sagliklari yerinde rabbim esirgesin hepsinizeynep benım kızda aynı valla hala 8 kılo az az kılo alıyo ama dr.um normal dıyo bende mınyonum sana cekmıs dıyo...saglıklı olsunlarda bosver ben ılk zamanlar takıyodum sımdı hıc takmıyorum..sadece bole yaslı teyzeler gorunce zayıf bu annesı cok yedır dıyolar.sankı yıyoda ben yedırmıyorum.o yesın dıye bıyerlerım yırtılıyo haberlerı yokk.sınır oluyorum.bende ole dıyenlere artık cevap bıle vermıyorum hıı benım kızın narın ole cıtı pıtı dıyorum ...
türkiyede hastalandi annem vardi. sanki annemin cocuguydu ne kadar rahattim yav :) insallah hastalanmaz zeynep, kiyamam cok masumlar hastalanmasin hic biri..
bütün bebekler koca kafalı duruyor :))yaws kızlar bana öyle geliyor zaten,
küçük olsa tuhaf olur heralde,
hayretsiniz :))
tombiş ya küçük görünüyor kafası demek istemiştim... :))
maşallah!! çok güçlüler bizden güçlüler he;babasını uyandırıyorum kalkmıyoeda benim bu kız tam erkek fatma zaten ...bir yumruk bir tekme atıyo bize anaaaam ölüyoz eli çok ağır...sabah da babası uyurken gözünü oydu adamın bi de bir iki tırmaladı yüzünü adam neye uğradığını şaşırdı :)))
bizimkide kız gibi kıvırcık saç falan :))selam millet ne var ne yok?
benim kız da erkek gibi valla zaten saçı da kısacık herkes erkek snıyor 4ünde dr kontrolunde 11,700dü 79cm ama kafa bilmiyorum ölçmedi galiba dr.
şimdilerde ayakta durma heyecanı var cadıda sıralıyor kaç gündür elini burakıyor bakalım bağımsız adımlar ne zamna :)
bende helva verdim birazben başladım biraz biraz tatlıya. herşeyi vermiyorum ama. helva falan veriyorum azar azar bayılıyor:)