günaydınlar herekese:=))
oğlum ilk adımları attı
hoşgeldin hayatım:)napion asya nasıl bakim???Çoğu kişinin tanıması eski mi sayıldığını ifade ediyor anlayamadım :)
Ben de Asoyum buranın Aso'su:)çok eskiyim çoğu kişi taır beni de
aminnnnn:)ama propun dediği gibi tebdili mekanda ferahlık var:)5-10 yıl arasında ev değiştirilmeli.ben de bazı konularda katıyım ama tv konusunda anneme izleme zararlı diyemem
zaten çocukla ilgilenmekten tv izleyemiyor
annemde kalıyorum sağolsun 5 yıldızlı bi evde konaklıyorum resmen bunun üstüne sıkamam annemi doğru olmaz diye düşünüyorum
zaten izlemiyor izlediği tek şey pepe o da öyle gözünü kırpmadan izlemiyo yani
böylelikle sakıncası olduğunu düşünmüyorum
Allah herkese ev almak nasip etsin kirada oturmak zor
Melisanın vücudu kızardı yaalerji olmuş gibi.ky.kızamıkmı yoksa dedi içime kurt düşürdü.yarın doktora götürecem,bu gün nette baktım en ağır geçen hastalıklardan biriymiş kızamık.allah korusun bide üstüne pişiğimiz geçmedi çişini yapınca nasıl içini çekiyor yavrum.hepsi üst üste geldi.grip oldu dişleri söylemiyorum,bide pişik şimdide kızarıklık hangi birine dayansın kuzum:2:
çok geçmiş olsun canım yaMelisanın vücudu kızardı yaalerji olmuş gibi.ky.kızamıkmı yoksa dedi içime kurt düşürdü.yarın doktora götürecem,bu gün nette baktım en ağır geçen hastalıklardan biriymiş kızamık.allah korusun bide üstüne pişiğimiz geçmedi çişini yapınca nasıl içini çekiyor yavrum.hepsi üst üste geldi.grip oldu dişleri söylemiyorum,bide pişik şimdide kızarıklık hangi birine dayansın kuzum:2:
aminnn:)Arkadaşlar hepinize tekrar tekrar teşekkürler de ortada garip bi durum oluştu, ben ev aldık şu kadar aldık fln demedim, biri fiyat sordu ben de fiyat aralığı söyledim o sitedeki evler için. Kendimi garip hissediyorum böyle para konuşulmaya başlanmasın lütfen :S İnşallah hepimiz gönlümüze göre dilediğimizce mutlu mesut yaşayalım evlerimizde, allah her isteyene de bir ev nasip etsin işallah
selam kızlar nasılsınız uzun zamnadır kk ya giremedim malum işe başladım ayın başında uçuşlarımı yaptım son 2 hafta ofis görevine planlandım ofis biraz daha rahat ama çok yoruluyorum ya. eve gelince yıkılıyorum ne spora gidebiliyorum ne de arkadaşlarımı görebiliyorum. O kadar para ödedim bir de spora kafama mıçayım. Sizleri çok özledim muıhabbetlerimizi dertleşmelerimizi. Ofisteyken girmeye çalışıcam. Neler oldu bitti topicte hiçbir fikrim yok umarım herkes iyidir sizleri ve bebişlerinizi çok öpüyorum.
işallah canım işallahhhhhcanim ya kiyamam nasil cani yaniyordur insallah biran önce iyilesir
çok geçmiş olsun canım ya((bebişlerin hastalıkları zaten çok üzücü ve kötü bi de üst üste geldimi mahvoluyolar ya (inşallah çabucak iileşir
aminnn:)
kolay gelsin canım:)bende bu sene eylül 1 iş başı yaptım ama 17 saat ders aldığım için haftada 3 gün çalışıyorum.yinede çok zor ve yorucu oluyor,hem geç gelmek hem erken kalkmak hem çocuk hem ayakta 6 saat ders anlatmak yoruyoama her şey bebişlerimiz ve yuvamız için Rabbim hepimize güç versin inşallah
Arkadaşlar hepinize tekrar tekrar teşekkürler de ortada garip bi durum oluştu, ben ev aldık şu kadar aldık fln demedim, biri fiyat sordu ben de fiyat aralığı söyledim o sitedeki evler için. Kendimi garip hissediyorum böyle para konuşulmaya başlanmasın lütfen :S İnşallah hepimiz gönlümüze göre dilediğimizce mutlu mesut yaşayalım evlerimizde, allah her isteyene de bir ev nasip etsin işallah
geçmiş olsun canım,kızının pişiği çok ilerlediyse poposunu açık tut ıslak mendil kullanma,yıka kurula sadece uyurken sar bezi.yere naylon aç büyük üzerinede çarşaf aç dursun öyle.geçer inşallah..Melisanın vücudu kızardı yaalerji olmuş gibi.ky.kızamıkmı yoksa dedi içime kurt düşürdü.yarın doktora götürecem,bu gün nette baktım en ağır geçen hastalıklardan biriymiş kızamık.allah korusun bide üstüne pişiğimiz geçmedi çişini yapınca nasıl içini çekiyor yavrum.hepsi üst üste geldi.grip oldu dişleri söylemiyorum,bide pişik şimdide kızarıklık hangi birine dayansın kuzum:2:
geçmiş olsun canım,kızının pişiği çok ilerlediyse poposunu açık tut ıslak mendil kullanma,yıka kurula sadece uyurken sar bezi.yere naylon aç büyük üzerinede çarşaf aç dursun öyle.geçer inşallah..
hayırlı olsun...forumda yenden buluşmak süper bnde okuyorum ama fırdat bulamıyordum yazmaya neysekı zeynep arya 1 haftadır 9 da uyumasına alıştırabıldım sukurler olsunselam kızlar nasılsınız uzun zamnadır kk ya giremedim malum işe başladım ayın başında uçuşlarımı yaptım son 2 hafta ofis görevine planlandım ofis biraz daha rahat ama çok yoruluyorum ya. eve gelince yıkılıyorum ne spora gidebiliyorum ne de arkadaşlarımı görebiliyorum. O kadar para ödedim bir de spora kafama mıçayım. Sizleri çok özledim muıhabbetlerimizi dertleşmelerimizi. Ofisteyken girmeye çalışıcam. Neler oldu bitti topicte hiçbir fikrim yok umarım herkes iyidir sizleri ve bebişlerinizi çok öpüyorum.
cnm gecen hafta benımde oldu hatta su bıle topladı bazıları dr alerjı dedı (hemetan verdi gecmezse su cıcegı olabılır demıstı ama gectı cok sukurMelisanın vücudu kızardı yaalerji olmuş gibi.ky.kızamıkmı yoksa dedi içime kurt düşürdü.yarın doktora götürecem,bu gün nette baktım en ağır geçen hastalıklardan biriymiş kızamık.allah korusun bide üstüne pişiğimiz geçmedi çişini yapınca nasıl içini çekiyor yavrum.hepsi üst üste geldi.grip oldu dişleri söylemiyorum,bide pişik şimdide kızarıklık hangi birine dayansın kuzum:2:
günaydınlar herekese:=))
oğlum ilk adımları attı