2010 Kasım Anneleri

Saol Figen. Yuvarlanıp gııoz ıste, sen nasılsın?

Melodi evet geliyo bakıcı bakalım, taşınınca başlatmayı düşünüyorum ama ne gün taşıncağımız bi kesinleşse. Kocam da hala yurtdışında zaten sıkıldım patladım yalnızlıktan poffff..

prop eşin ne zaman dönecek? zor oluyor bilirim. benimki önceden annesine giderdi. ben sinir olurdum. uyuyamazdım. şimdilik bu sorun ortadan kalktı.
ya düşünüyorumda son zamanlarda yine herşeyi saldım gitti. izin dönüşünden beri o kadar yoğunum ki çok yoruluyorum. ne eve bakabiliyorum ne kendime. ruh gibi dolaşıyorum. ne makyaj ne saç ne oje manikür pedikür...
evim çok pis yapamıyorum çünkü halim kalmıyor. sadece tuğra'nın yemeğini yapmaya çalışıyorum kreş için.

Kocan kuaför değil mi?Sen de kendine bakmak için vakit bulamıyorsan ne diyim:)

Melodi doğum günü fikirlerimizi verelim de çal dimiiiiii, yemezleeeerrrr :)))

nan sanki aynını yapabilecem. fikir olsun en azından.
ilk yaş günü istediğim gibi olmazsa çok üzülürüm. şimdiden başladım düşünmeye.
hiç bişeyi istediğim gibi yapamadım.

Annesıne gıderdı derken? Orda mı kalırdı gecelerce, nası yani :S Pzts akşam yanımda olcak işallah ya.. Çok özledim, ayrıca yalnızlık çok zor. Şimdiye kdr hp ankaraya gıdoodum o gezmeye gıdınce

Kocan kuaför değil mi?Sen de kendine bakmak için vakit bulamıyorsan ne diyim:)

evet kuaför. işte terzi kendi söküğünü dikemiyor. akşam ne zaman gitsem müşterisi oluyor. kendi dükkanımız varken bile eşime fön çektiriken müşteri gelirdi. ben saçımın yarısı fönlü yarısı ıslak beklerdim.
ayyyy şimdi aklıma geldi. sevgililer gününde dışarda yemek yiyeceğiz. kocam saçımı yaptı. ben giyindim makyaj yapıyorum. o sırada eşimin müşterisi saç rengini değiştiriyor. onlarda yemeğe gideceklermiş. neyse saç bitti. bende hazırım gidicez diye bekliyorum. kadın ben bu saçı beğenmedim böyle dışarı çıkamam diye kıyameti kopardı. eşim tekrar boyadı. yok yine beğenmedi. eşini çağırdı. ben olmasam kavga çıkacak. suratı bir karış gittiler. saat gece 11 oluyor. bizim gecemiz zehir oldu. gittik pizza yedik eve geldik.

annesi burda değil 5 saat uzaktalar bize mecburen kelıyordu. bende anneme gidiyordum. sen niye ankara ya gitmedin bu sefer?

hasta bebeklere acil sifalar diliyorum.. ben de dun sabah oglumu doktora goturdum. bronsitten kaynaklanan bir oksuruk degilmis. sanirim genniz akintisi dedi doktor. soyledigine gore burnu disari degil iceri akiyormus :26:...
heeeee dun aksam oglumun disi cikti . gunlerdir gecelerimiz bu yuzden uykusuz geciyormus meger... cok sevindim coook ilk disi tam 10 aylikken cikti. 22sinde dogdu 23unde disini patlatti :)
melodi herseyin gonlunce olmasini istiyorum. fazla yipratiyorsun kendini...

Ayyy kızlar ben geldim..çok şükür yavrum iyleşiyor ..benim de keyfim yerine geldi...allah bir daha yaşatmasın zor ve stresli günlerdi...herkese teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için..geçti gitti inşallah..sadece bir şurubumuz var onu kullanıyoruz ...kontrole gider bi de tmmdır ozaman..
Prop teyzesi bugün iğneden kurtuldu yavrum..ben de çok tedirgindim önce doktor kalsın dediğinde ;sonra baktım baya sağlam yapıştırdılar resmen alçıda gibiydi...sonra hereket ettikçe batıyo sandım içine ama yok gayet rahattı ..çıkarırken gördüm iğne de plastik gibi bişeydi ..demekki bebelere özel
derya nisa hastanesine çok yakınım ben ayol...kesin hastalığı da ordan kaptı ben sana söyliyim...çok gıcık bir virüs hemen bulaşıyormuş...inşallah değildir tabi...orda nisa hastanesinde çocuk doktoru remzi bey var ..o bizim doktor işte :)4.5 senedir aile doktorumuz gibi :))
melodi naber canım meraba sana da ..eda nerde haftasonu diye girmedi sanırım...kopekop cadısının da diş buğdayı var galiba ...cadılık dedim de aklıma geldi...bebeme virüsü bulaştıran kişiler ebediyyen benim eve giremeyecekler :))ortalığı bir güzel karıştırdım hürrem gibi...bana bundan sonra hürrem deyin nolurrrrrrr:)))

İ,çir bence iyi gelir rahatlatır sakinleştirir.Bir zararı olmaz:S Yavrum ya kıyamam hasta olmasınlar hiç ya

Selam figen iyiyiz napalım işte Sen napıyorsun o gün buldun mu ayakkabı dediğim yere gittin mi?

buldum hemde çok güzell ankamall dan aldık indirimede girmiş 120 tl den 62 tl inmiş :)

ay benim Kuzey imde öksürüyor anlamadım niye((ateşi yok burnu akmıyor halsiz değil...kendi doktoruna götüremedim ama geçen cuma sağlık ocağına götürdüm bişeyi yok geniz akıntısından öksürüyor dedi denizzuyu spreyini iyi sıkmam lazım mış mış...cnm doktor sana ne dedi merek ettim:??

çok geçmiş olsun cnm...

deryakck düşünmemlazım çok geçmiş olsun...dişinizde hayırlı olsun bu arada....

bizdede geniz akıntısı var sanırım...başka bir belirti yok ama allaha şükür...

boncuk çok sevindim kuzu atlatmış....

yiğit paşa bugun atlı karınca ve trene bindi...nasıl şımardı birde binmek için...

teesekkur ederiz teyzesi..geciyor yavas yavas...
renan biz serum fizyolojik kullaniyorz gunde 6 kere onu kullanicakmisiz.. sizden farkli birsey onermedi yani...

hadi gözün aydin kübracim hayirli olsun disiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…