- 5 Temmuz 2009
- 221
- 1
Melisanın vücudu kızardı yaalerji olmuş gibi.ky.kızamıkmı yoksa dedi içime kurt düşürdü.yarın doktora götürecem,bu gün nette baktım en ağır geçen hastalıklardan biriymiş kızamık.allah korusun bide üstüne pişiğimiz geçmedi çişini yapınca nasıl içini çekiyor yavrum.hepsi üst üste geldi.grip oldu dişleri söylemiyorum,bide pişik şimdide kızarıklık hangi birine dayansın kuzum:2:
geçmiş olsun,deniz de aniden ateşlendi daha iyileşeli kaçgün olmuşdu ki 3gün sürekli ateş oldu perşembe s.ocağına götürdüm boğazı kızarık dedi antibiyotik verdi o iyi geldi derken cuma sabah boğazı sıkılmış gbi kızarıkdı neyse emzik falan iz yapmışdır dedim gecer gbi oldu sonra belli belirsiz pembe-kırmızı lekeler oldu,c.tesibir bakdım göbekde benekler bende kızamık mı yoksa dedim,snra nette bakdık 3 gün ateşi denen bişey varmış belirtiler aynı zaten bir teavisi yok falan deniyordu,gözlemleyelim dedikgider gbi oldu gece sırtında da çıkdı,şuan da var belli belirsiz h.sonu diye dr. götürmedik,h.içi zaten gideceğiz bakalım.
2 gündür gezerken iyi ama bebek arabasındaysa hiç durmayacaksın capitol de bir sırt çantası alana dek babasıyla borneri kaç kez turladılar bilmiyorum:)bugün de çengelköy de çınaraltı na gittik keyfi iyiydi biraz uyudu snra durmadı gezmek istedi snra da kedi sevdi,geldi 2 saat uyudu şimdi bakalım ne zaman uyuyacak.nete de bakamıyorum şimdi sadece senin yazını gördüm yüksek ateş snrası olur diye okumuş eşim netten umarım önemli değildir.