2010 Kasım Anneleri

benim dediğim de bu geçmişe bakınca gördüm,3gün ateşi ya da 6.hastalık denirmiş ilk kez nette gördüm ben de4 tabne yeğnimde hiç duymadım.

bize de boğaz enf demişlerdi. önemli bi hastalık değil ama ateşi kontrol altında tutmak lazım. kızarıklıklar da 2-3 gün sürüyor. sonra bitiyor zaten. geçmiş olsun canım.

benim tosbaam da ağladı bu sabah ben işe giderken. kıyamam canım o benim.

Selam anneler... ben iki yavruyla evdeyim,uyumalarını bekliyorum ama hata yapıyorum:)) Öyle kışkırtıyolar ki birbirlerini... Meyve faslına geçeriz şimdi

dilemma sana kolay gelsin. biz 1er taneyle zor başediyoruz. allah hepimize güç kuvvet sabır versin.

tekrardan gecmis olsun allahtan korkulacak birsey yokmus

blog açamıyorum işyerimden görmeyi çok isterim
25 ekim doğumlu
23 ekimde yapıcam inşallah
benimde öle video yakalayamıyorum bi türlü
heyecanlanmaktan resim felan unutuyorum :))

ayyy maşallah ya:)az kalmış annesi:)oğlumla tam bi hafta var aralarında:)biizm de 2 kasımda inşallah bende kutlucam ama konyada butik pastane bulamadım:S

ya bazen öyle sevimli halleri oluyoki gülmekten ne yapcağımı şaşırıyorum olayın etkisi geçince eşimle vah tüh niye video resim çekmedik diye üzülüyoruzbu günleri bu anları bida gelmicekama olsun keşke hep sağlıklı olsun inşallah bu da yeter:)
bu arada bende 22 ekim doğumluyum:)bi gün önce kutlarsanız bana da bi mum koyun:)

özgül videoyu izledim maşallah oğluşuna,allahım nazarlardan esirgesin.tabi sizede maşallah en kötü gününüz böyle mutlu geçsin.

özgül videoyu izledim maşallah oğluşuna,allahım nazarlardan esirgesin.tabi sizede maşallah en kötü gününüz böyle mutlu geçsin.

çok çok saol canım:)aminnn inşallah:)
ya eşim sonradan kızdı saçma saçma konuşmuşsun ayıp olcak diye ama napıyım nete koymak yoktu ki çekerken aklımda

aynen ya bende öle diyroum video çekemedim diye kendime kızıyorum şimdi bi daha yapmasını mı beklicem diye :)))

eşim de 20 ekim doğumlu sezeryan olcamı bilseydim 20 ekimde doğum yapardım kısmet değilmiş oğlumun ilk doğum gunu telaşından eminim kocamın d gununu unutucam

unutmazsam kuzeyi paketleyim kocama vercem

iyi akşamlar millet....

yakında 3. sayfalarda komşusunu balkondan atan rehber öğretmen hikayesi okursanız iyi bakın resimdeki kesin benimdir..... kadın sabah sabah kum pislik ne varsa balkondan aşağı silkeledi bir çıktım kiiii balkonda kuruması için koyduğum yastıkların rengi görünmüyor tozdan....!sepetin içi kum doluydu resmen....sabahın 9unda çirkef kadınlar gibi bağırıp mahalleyi inlettim....tüm günü beddua ederek geçirdim...allaha havale ediyorum artık....kendim içinden sabır diliyorum....yoksa 3. sayfaya düşecez.....

onun dışında iyiyiz şükür....herkeslerde iyidir umarım....öpüldünüz...

birde burada biri yazmıştı temizlik şirketinden yardımcı geliyor diye...kimdi acaba...bana bir temizlikçi hanım lazım...pazar günümü temizlik ve yemekle geçirdim....belimde çok ağrıdı....gecede yiğitle birlikte sızmışım...

kimdi o arkadaş bana şirketin ismini verebilrmi...

selamlar herkese,
iyimisiniz? bana arkadaslar geldi bu gun doluydum guzel gecti...
ozgul blogundan yeni haberdar oldum, muhammedi seyrettim ve ogluna bayildimmm! bi muhammed daha taniyorum o da inanilmaz seker bi cocuk.. "muhammed"de bi hikmet var :)

ne saygisiz gorgusuz insanlar var ya rabbim

kiz sen diyette degilmiydin ne yemesi bu saatte

o hoooo diyet biteli aylar oldu :) hem turkiyede 4 kilo aldim. verdiklerimi aldim yani ohhh valla superdi pidesi ayri lahmacunu ayri, kebabi baklavasi ayri guzel yurdumun :) pisman degilim :97:
ya benim borclarim var yarin oruc tutucam da gece kalkmamak icin yatmadan once yiyorum.

kübra ben yatiyorum bütüngün ömerin pesinde kosmaktan aksama halim kalmiyor kendine iyi bak imranida öp benim icin yarin erken gel yazisiriz

kac borcun var
benimde gecen seneyle beraber 38tane borcum var günler biraz daha kisalinca tutmaya basliycam insallah

hadi ben kactim birazdan ömer uyanir uyanana kadar kestiyerim azicik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…