benim dediğim de bu geçmişe bakınca gördüm,3gün ateşi ya da 6.hastalık denirmiş ilk kez nette gördüm ben de4 tabne yeğnimde hiç duymadım.
günaydın kızlar! nasılsınız? hasta bebişlere geçmiş olsun. atım atanlara kocaman maşşallah!
dün kociş çalıştı oğluşla bütün gün evdeydik. sıpam hiç yalnız kalmıyor ve ben iş yapamıyorum. dün sabah uyanınca yanıma aldım. yine beni yoldu saçlarımı koparttı, neresi gelirse ısırıyor. onu bırakıp işe gidiyorum diye bana kızıyor. çok üzülüyorum. babasıda işe gidiyor ama ona sarılıyor. niye böyle yapıyorki?
anne demiyor pek, ağlarsa anniiiii diyor. onun dışında sürekli baba mama birde dede diyor. (dede çok lazımmış gibi)
sabahları giyinmesi bir dert yattığı yerde durmuyor. dönüyor yuvarlanıyor. yatırıp giydirmeye çalışınca kızıp ciyaklıyor. bende oyun yapıp sakinleştirmeye çalışıyorum.
birde annem birşey öğretince hemen kapıyor.
mesela birşey bitince bittiiiiii deyip ellerini birbirine sürttü hemen aynısını yaptı.
lady senin kuzuda sen işe gidiyorsun diye kızıyor mu?
kopekopunda kızıyordu sanırım.
Selam anneler... ben iki yavruyla evdeyim,uyumalarını bekliyorum ama hata yapıyorum:)) Öyle kışkırtıyolar ki birbirlerini... Meyve faslına geçeriz şimdi
sizede geçmiş olsun.doktora götürdüm sabah muayene etti ateş varmı diye sordu grip olmuştu o zaman çıkmıştı ama döküntüler varken olmadı dedim.kan tahlili yaptı iltihaptan olmuş olabilir diye,iltihap çıkmadı ateş sonrası olabilir yada alerjik bişey dedi.şurup verdi atarax diye kullan geçmezse tekrar getir dedi.kızamıktan korkuyordum çok şükür çıkmadıdiş huzursuz yapıyor bebekleri kolay değil allah hepsinin yardımcısı olsun.
blog açamıyorum işyerimden görmeyi çok isterim
25 ekim doğumlu
23 ekimde yapıcam inşallah
benimde öle video yakalayamıyorum bi türlü
heyecanlanmaktan resim felan unutuyorum :))
tekrardan gecmis olsun allahtan korkulacak birsey yokmus
ayyy maşallah ya:)az kalmış annesi:)oğlumla tam bi hafta var aralarında:)biizm de 2 kasımda inşallah bende kutlucam ama konyada butik pastane bulamadım:S
ya bazen öyle sevimli halleri oluyoki gülmekten ne yapcağımı şaşırıyorum olayın etkisi geçince eşimle vah tüh niye video resim çekmedik diye üzülüyoruzbu günleri bu anları bida gelmicek ama olsun keşke hep sağlıklı olsun inşallah bu da yeter:)
bu arada bende 22 ekim doğumluyum:)bi gün önce kutlarsanız bana da bi mum koyun:)
özgül videoyu izledim maşallah oğluşuna,allahım nazarlardan esirgesin.tabi sizede maşallah en kötü gününüz böyle mutlu geçsin.
ayyy maşallah ya:)az kalmış annesi:)oğlumla tam bi hafta var aralarında:)biizm de 2 kasımda inşallah bende kutlucam ama konyada butik pastane bulamadım:S
ya bazen öyle sevimli halleri oluyoki gülmekten ne yapcağımı şaşırıyorum olayın etkisi geçince eşimle vah tüh niye video resim çekmedik diye üzülüyoruzbu günleri bu anları bida gelmicek ama olsun keşke hep sağlıklı olsun inşallah bu da yeter:)
bu arada bende 22 ekim doğumluyum:)bi gün önce kutlarsanız bana da bi mum koyun:)
iyi akşamlar millet....
yakında 3. sayfalarda komşusunu balkondan atan rehber öğretmen hikayesi okursanız iyi bakın resimdeki kesin benimdir.....kadın sabah sabah kum pislik ne varsa balkondan aşağı silkeledi bir çıktım kiiii balkonda kuruması için koyduğum yastıkların rengi görünmüyor tozdan....!sepetin içi kum doluydu resmen....sabahın 9unda çirkef kadınlar gibi bağırıp mahalleyi inlettim....tüm günü beddua ederek geçirdim...allaha havale ediyorum artık....kendim içinden sabır diliyorum....yoksa 3. sayfaya düşecez.....
onun dışında iyiyiz şükür....herkeslerde iyidir umarım....öpüldünüz...
zeynep hemen kacma :80:
inanmaaammm
ben de tikiniyom sonra kalkarim anca :)
kiz sen diyette degilmiydin ne yemesi bu saatte
o hoooo diyet biteli aylar oldu :) hem turkiyede 4 kilo aldim. verdiklerimi aldim yaniohhh valla superdi pidesi ayri lahmacunu ayri, kebabi baklavasi ayri guzel yurdumun :) pisman degilim :97:
ya benim borclarim var yarin oruc tutucam da gece kalkmamak icin yatmadan once yiyorum.