evet canım ya denk gelmedik hiç. iyi, herşey yolunda çocuk büyütüyoruz işte :))))))))
sen nasılsın demir nasıl? bu arada eviniz hayırlı olsun hep güzel sağlıklı günleriniz olsun burcucum
iyi nasıl olalım.. düşe kalka büyüyoruz işte.. çok tesekkur ederım cnm. ben de bakıcı telasındayım, ıkı aday arasında kaldım şimdi onu halletmeye calısıyorum 2 haftadır onla ugrasıyorum bakalım, hayırlısı olsun oglum ıcın
yok yok hayır başlamıyorum, evdeyim, oyun ablası olcak, gunde 5 saat gelecek, ben evımın ısıyle ılgılenebıleyım kendıme zaman ayırabıleyım yemek yapabıleyım spora gıdebıleyım fln dıye.. ben de yanında olucam yani, ilk 2 hafta bırakıp cıkmam zaten hıc, sonra da işte max spora markete fln gıdıcem, genelde 3ümüz beraber olucaz evde.. yoksa bakıcı işi kabus, guvenmek cok zor ınsanlara
burcu inşallah en iyisi olsun demir ve senin için biraz rahatlamayı hakettin aramızda en dertli senden heralde yaramaz demir sağolsun bundan sonra birlikte daha keyifli vakit geçirirsiniz sıkıntılar hafifler nede olsa
biz bugüne biraz sorunlu başladık uyandığında mızmızlandı biraz sonra kustu yeni emmişti fazlası çıkmıştır bekli dedim sonra yattı 2 saat uyudu hiç yapmadığı şey bende huzursuz oldum ateşini falan ölçtüm ateşi yoktu sonra uyandı emmek istemedi biraz atıştırdı ben kahvaltı ederken 10 dk sonra tekrar kustu ne oldu acaba bi anlam veremedim ateş halsizlik yada hiçbir hastalık belirtisi yok ne yapsam karar veremedim en ufak şeyde dr gitmek istemiyorum oralarda mikrop kapıyor çocuklar şimdi uyuyor çok canım sıkkın ne oldu kızıma ya
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin yavruna.Kan şekeri düşüyordur tabi açlıktan :Sumarım öyledir beklemek çok zor sadece su içiyor bişey yemek istemedi yavrum aç kalınca bebelerinde tansiyonu düşer dimi acaba o yüzden mi uyuyor ya
aaol aso şimdi uyandırıp emzirdim işallah kusmaz nane limon versem mi ne dersiniz kızlar üşüttüyse iyi gelir belki
İ,çir bence iyi gelir rahatlatır sakinleştirir.Bir zararı olmaz:S Yavrum ya kıyamam hasta olmasınlar hiç yasaol aso şimdi uyandırıp emzirdim işallah kusmaz nane limon versem mi ne dersiniz kızlar üşüttüyse iyi gelir belki
Selam figen iyiyiz napalım işte Sen napıyorsun o gün buldun mu ayakkabı dediğim yere gittin mi?melodi aso siz napıyorsunuz bende fırsat buldukça yazamasam bile paylaşımları okuyorum yavaş yavaş iş ilanlarına bakıyorum bende çalışmak istiyorum bakalım bir kaç yerle görüştüm habr bekliyorum burda iş imkanıda çok kısıtlı bankacı aradaşlar bilir spk sınavına girdim bakalım sonuçları bekliyorum..
melodi aso siz napıyorsunuz bende fırsat buldukça yazamasam bile paylaşımları okuyorum yavaş yavaş iş ilanlarına bakıyorum bende çalışmak istiyorum bakalım bir kaç yerle görüştüm habr bekliyorum burda iş imkanıda çok kısıtlı bankacı aradaşlar bilir spk sınavına girdim bakalım sonuçları bekliyorum..
kafayı yicem dünden beri mahallede bir davul sesi beynimin içinde sanki,dün gece yarısına kadar bugün kimbilir kaça kadar sürer,sinir oldum millet şeyedecek diye bize bu eziyet ne yaaaaa