Melisanın vücudu kızardı yaalerji olmuş gibi.ky.kızamıkmı yoksa dedi içime kurt düşürdü.yarın doktora götürecem,bu gün nette baktım en ağır geçen hastalıklardan biriymiş kızamık.allah korusun bide üstüne pişiğimiz geçmedi çişini yapınca nasıl içini çekiyor yavrum.hepsi üst üste geldi.grip oldu dişleri söylemiyorum,bide pişik şimdide kızarıklık hangi birine dayansın kuzum:2:
YABANGÜLÜM geçmiş olsun. benim de 1 ay kadar önce oğlumun vücudunda kızarıklık oldu. 6.hastalık diye bi hastalık var. oymuş meğer. 6.hastalık viral bi enfeksiyon. her bebek geçirirmiş bazısı hafif geçiriyor farkedilmiyor belki. 1 kez geçirince ömür boyu bağışıklık sağlanıyor. önce 3-5 gün ateş oluyor. ateş düşünce kızarıklık oluyor. 2 gün sonra falan geçiyor. belki sizinki de böyle bişeydir. ateş falan olmuş muydu son günlerde?
hee eda unutmuşsun kasım değil 29 ekim canım :)
bakam dedim nerelerde gezeyyon:82:
selam kızlar ...bir kaç gündür giremiyorum..bebeğim hastalıktan öleceköyle anlatacak çok şey var ki..bugün öğlen hastaneye yatırdık akşam çıkardık...geçen size iki üç gün önce davetsiz misafir geldi demiştim hatırlar mısınız bilmem...o karı bizim olmaz olasıca kkkkkkkkkkkkkkkk akrabalardan biri..yanında kızkardeşinin kızı vardı çocuk...salgın hastalık varmış ...meğer çocuk hastaymış...benim yavruma bulaştırıp gitti...öyle küfrediyorum ki...artık kimseyi eve koymuyorum..kayınvalidemin kız kardeşi bu kadın kıskanç haset mendeburun biri...anlayacağınız yavrumun hastalığı bir yandan...bir yandan da laf söz ...ama güçlü durmaya çalışıyorum...anlatacak çok şeyim var ..üstünkörü haberdar edeyim sizler dedim...yavrum tam anlamıyla iyleşince gelicem ...sizleri özledim arkadaşlar ...yavrma kendi bebelerinize dua eder gibi edin çabuk iyleşsin ...ishali kusması hemen geçsin ...yoksa yarın bir daha hastaneye yatıcak serum takılıcak....hepinizi yavrularınızı öpüyorum...kendimi yavrularımın yanında ağlalamak için zor tutuyorum
eda alemsin valla seviyorum seni... sanki kuzeyi doğurdun işe gittin1 ay öncesine kadar sen evde otururken ne yapıyorsan bizde onu yapıyoruz
bu arada ege hiç izlemiyor tvarada bakmasında bence hiç bi sakınca yok:26:
Ortalığı karıştırmadım ortalıktakiler karışık
EDA hayrola regl gününde misin?Ne bu saldırı anlayamadım? herkesin arkadaşı var kimsenin arkadaşları nettekilerle sınırlı değil zaten.MSN e giremioyrum nolur kkya girin diyen sen değil miydin*?Neyse yorum yapmıyorum
maşallah maşallahh yakında koşar inşallahgünaydınlar herekese:=))
oğlum ilk adımları attı
lady senin kuzuda sen işe gidiyorsun diye kızıyor mu?
kopekopunda kızıyordu sanırım.
Selam anneler... ben iki yavruyla evdeyim,uyumalarını bekliyorum ama hata yapıyorum:)) Öyle kışkırtıyolar ki birbirlerini... Meyve faslına geçeriz şimdi
geçmiş olsun,deniz de aniden ateşlendi daha iyileşeli kaçgün olmuşdu ki3gün sürekli ateş oldu perşembe s.ocağına götürdüm boğazı kızarık dedi antibiyotik verdi o iyi geldi derken cuma sabah boğazı sıkılmış gbi kızarıkdı neyse emzik falan iz yapmışdır dedim gecer gbi oldu sonra belli belirsiz pembe-kırmızı lekeler oldu,c.tesibir bakdım göbekde benekler bende kızamık mı yoksa dedim,snra nette bakdık 3 gün ateşi denen bişey varmış belirtiler aynı zaten bir teavisi yok falan deniyordu,gözlemleyelim dedikgider gbi oldu gece sırtında da çıkdı,şuan da var belli belirsiz h.sonu diye dr. götürmedik,h.içi zaten gideceğiz bakalım.
2 gündür gezerken iyi ama bebek arabasındaysa hiç durmayacaksın capitol de bir sırt çantası alana dek babasıyla borneri kaç kez turladılar bilmiyorum:)bugün de çengelköy de çınaraltı na gittik keyfi iyiydi biraz uyudu snra durmadı gezmek istedi snra da kedi sevdi,geldi 2 saat uyudu şimdi bakalım ne zaman uyuyacak.nete de bakamıyorum şimdi sadece senin yazını gördüm yüksek ateş snrası olur diye okumuş eşim netten umarım önemli değildir.
bay bay diyorum gülüyo kızmıyo :))
bi iki kere ağlıcak gibi olmuştu
maşallah senin sıpana
benimkide 2 gündür gel gel dediğim zaman bana yürüyo :))
bizimkisi su toplamadı ama kızardı her yeri.şurup verdi vereyim geçirecekmi bakalım.hayırlı olsun...forumda yenden buluşmak süper bnde okuyorum ama fırdat bulamıyordum yazmaya neysekı zeynep arya 1 haftadır 9 da uyumasına alıştırabıldım sukurler olsun
cnm gecen hafta benımde oldu hatta su bıle topladı bazıları dr alerjı dedı (hemetan verdi gecmezse su cıcegı olabılır demıstı ama gectı cok sukur
ust utse yumurta vermıstım sanırım ondan oldu
maşallah yavrumuza
hadı bakalım dıger adımlar gelsın
ben kreşe bırakıyorum. işe gidiyorum akşam seni alacağım diyorum o zaman kızmıyor. gülerek bakıyor.
ama evde sevmek için kucağıma alınca ya yoluyor ya ısırıyor.
hehe çok şeker ya:)ben giderken görünmüyorum eşim oyalıyor ama kapı sesini duyunca hemen anlayıp yatak odasına sonra mutfağa ve sonra tuvalete gidiyomuş sırayla:)sabah annesinin nerelere gittiğini biliyo:))ben kreşe bırakıyorum. işe gidiyorum akşam seni alacağım diyorum o zaman kızmıyor. gülerek bakıyor.
ama evde sevmek için kucağıma alınca ya yoluyor ya ısırıyor.
hehe çok şeker ya:)ben giderken görünmüyorum eşim oyalıyor ama kapı sesini duyunca hemen anlayıp yatak odasına sonra mutfağa ve sonra tuvalete gidiyomuş sırayla:)sabah annesinin nerelere gittiğini biliyo:))
ben eve geldiğimde de başta trip atıyo bazen ama bazense üstüme atılıyo bana koşuyo:)(koşuyo ç
nkü yavaş yürüyünce denge sağlayamaıyo zaten:))))
aynennn... ve de çenem hep mosmor :)))ama bilmiyoki annesi :) yolarak ısırarak sevmenin normal olduğunu düşünüyo
benim çenemi ısırıyodu dişlik niyetine :)))
çok tatlı oluyolar be
aynennn... ve de çenem hep mosmor :)))
çok tatlı!
oğlumun ilk yürümesi de dediğin gibi oldu koştu resmen :)
korkuyolar ifadeleri çok komik ve tatlı oluıyo yürürlerken
hehe evet ya:)kolar ve bacaklar açık:)hem deli cesaretli hem biraz korkak:)maşallah canım senin oğlun 11 ay olmuş bu arada:)
ben yürüme videosunu bloguma koydum yasamiksiri.blogcu.com
ama o kadar zaman oldu yinede net ve anlaşılır bi video olmadı(
senin doğum günü hazırlıkların başlamıştır canım ekimin kaçı oluyo doğum günü beni yorma hesap etmiyim şimdi:))