2010 Kasım Anneleri

geçmiş olsun,deniz de aniden ateşlendi daha iyileşeli kaçgün olmuşdu ki 3gün sürekli ateş oldu perşembe s.ocağına götürdüm boğazı kızarık dedi antibiyotik verdi o iyi geldi derken cuma sabah boğazı sıkılmış gbi kızarıkdı neyse emzik falan iz yapmışdır dedim gecer gbi oldu sonra belli belirsiz pembe-kırmızı lekeler oldu,c.tesibir bakdım göbekde benekler bende kızamık mı yoksa dedim,snra nette bakdık 3 gün ateşi denen bişey varmış belirtiler aynı zaten bir teavisi yok falan deniyordu,gözlemleyelim dedikgider gbi oldu gece sırtında da çıkdı,şuan da var belli belirsiz h.sonu diye dr. götürmedik,h.içi zaten gideceğiz bakalım.
2 gündür gezerken iyi ama bebek arabasındaysa hiç durmayacaksın capitol de bir sırt çantası alana dek babasıyla borneri kaç kez turladılar bilmiyorum:)bugün de çengelköy de çınaraltı na gittik keyfi iyiydi biraz uyudu snra durmadı gezmek istedi snra da kedi sevdi,geldi 2 saat uyudu şimdi bakalım ne zaman uyuyacak.nete de bakamıyorum şimdi sadece senin yazını gördüm yüksek ateş snrası olur diye okumuş eşim netten umarım önemli değildir.

benim dediğim de bu geçmişe bakınca gördüm,3gün ateşi ya da 6.hastalık denirmiş ilk kez nette gördüm ben de4 tabne yeğnimde hiç duymadım.

merabalar kızlar herkese günaydın
hasta bebişler bir an önce iyleşir umarım.allah kolaylıklar versin size de evde onlar hasta olunca herşey alt üst oluyor
kızlar bebeğim gece beslenmek istemiyor artık napıcam normal mi bu durum :26:akşam 9 da ne yerse teee sabah 8 e kadar hiç bişi içmiyor ...zayıflayıp tekrar hasta olucak diye ödüm kopuyo
sizinkiler gece kaç kez besleniyor aceba :44:

günaydııııııııııınnnnnn

h sonumuz yoğun ve güzel geçti .. ve çok yorulduk..
dün 11 ayımız bitti be .. zaman ne çabuk geçti

hee eda unutmuşsun kasım değil 29 ekim canım :)

hah tamam aklım gitti valla

bakam dedim nerelerde gezeyyon:82:

mutlu oldun mu nerde gezidğimi öğrenince

çook geçmiş olsun (((((((
insan hasta çocuğunu başkasına bulaştırmaya kıyamaz ya

eda alemsin valla seviyorum seni... sanki kuzeyi doğurdun işe gittin 1 ay öncesine kadar sen evde otururken ne yapıyorsan bizde onu yapıyoruz

bu arada ege hiç izlemiyor tv arada bakmasında bence hiç bi sakınca yok:26:

evet öyle bi söyledim sanki kuzeyi doğurdum işe başladım :)
o zaman da tv açıyodum ama izlemiyordu ki ..

saldırımı?? ne saldırısı ya ben iyiyim
zaten sizi sevmekte hata :)
özletmeyin diye dedim
nolur da demedim ayrıca ...
msn ye girsem iş çıkışı da girerdim h sonu girerdim dikkat edersen hiç girmiyorum aylardır ...

günaydınlar herekese:=))

oğlum ilk adımları attı
maşallah maşallahh yakında koşar inşallah

sema gelmedi :26:
nasıl gecti diş buğdayı acep
işyerinden yazım ona

günaydın kızlar! nasılsınız? hasta bebişlere geçmiş olsun. atım atanlara kocaman maşşallah!
dün kociş çalıştı oğluşla bütün gün evdeydik. sıpam hiç yalnız kalmıyor ve ben iş yapamıyorum. dün sabah uyanınca yanıma aldım. yine beni yoldu saçlarımı koparttı, neresi gelirse ısırıyor. onu bırakıp işe gidiyorum diye bana kızıyor. çok üzülüyorum. babasıda işe gidiyor ama ona sarılıyor. niye böyle yapıyorki?
anne demiyor pek, ağlarsa anniiiii diyor. onun dışında sürekli baba mama birde dede diyor. (dede çok lazımmış gibi)
sabahları giyinmesi bir dert yattığı yerde durmuyor. dönüyor yuvarlanıyor. yatırıp giydirmeye çalışınca kızıp ciyaklıyor. bende oyun yapıp sakinleştirmeye çalışıyorum.
birde annem birşey öğretince hemen kapıyor.
mesela birşey bitince bittiiiiii deyip ellerini birbirine sürttü hemen aynısını yaptı.
lady senin kuzuda sen işe gidiyorsun diye kızıyor mu?
kopekopunda kızıyordu sanırım.

lady senin kuzuda sen işe gidiyorsun diye kızıyor mu?
kopekopunda kızıyordu sanırım.

bay bay diyorum gülüyo kızmıyo :))
bi iki kere ağlıcak gibi olmuştu
maşallah senin sıpana
benimkide 2 gündür gel gel dediğim zaman bana yürüyo :))

Selam anneler... ben iki yavruyla evdeyim,uyumalarını bekliyorum ama hata yapıyorum:)) Öyle kışkırtıyolar ki birbirlerini... Meyve faslına geçeriz şimdi

Selam anneler... ben iki yavruyla evdeyim,uyumalarını bekliyorum ama hata yapıyorum:)) Öyle kışkırtıyolar ki birbirlerini... Meyve faslına geçeriz şimdi

birbirlerini uyutmuyolar dimi :))
h sonu kuzey 1 kere uyudu kalabalık görünce uyku nedir bilmedi

sizede geçmiş olsun.doktora götürdüm sabah muayene etti ateş varmı diye sordu grip olmuştu o zaman çıkmıştı ama döküntüler varken olmadı dedim.kan tahlili yaptı iltihaptan olmuş olabilir diye,iltihap çıkmadı ateş sonrası olabilir yada alerjik bişey dedi.şurup verdi atarax diye kullan geçmezse tekrar getir dedi.kızamıktan korkuyordum çok şükür çıkmadıdiş huzursuz yapıyor bebekleri kolay değil allah hepsinin yardımcısı olsun.

bay bay diyorum gülüyo kızmıyo :))
bi iki kere ağlıcak gibi olmuştu
maşallah senin sıpana
benimkide 2 gündür gel gel dediğim zaman bana yürüyo :))

ben kreşe bırakıyorum. işe gidiyorum akşam seni alacağım diyorum o zaman kızmıyor. gülerek bakıyor.
ama evde sevmek için kucağıma alınca ya yoluyor ya ısırıyor.

bizimkisi su toplamadı ama kızardı her yeri.şurup verdi vereyim geçirecekmi bakalım.

ben kreşe bırakıyorum. işe gidiyorum akşam seni alacağım diyorum o zaman kızmıyor. gülerek bakıyor.

ama bilmiyoki annesi :) yolarak ısırarak sevmenin normal olduğunu düşünüyo
benim çenemi ısırıyodu dişlik niyetine :)))
çok tatlı oluyolar be

hehe çok şeker ya:)ben giderken görünmüyorum eşim oyalıyor ama kapı sesini duyunca hemen anlayıp yatak odasına sonra mutfağa ve sonra tuvalete gidiyomuş sırayla:)sabah annesinin nerelere gittiğini biliyo:))
ben eve geldiğimde de başta trip atıyo bazen ama bazense üstüme atılıyo bana koşuyo:)(koşuyo ç
nkü yavaş yürüyünce denge sağlayamaıyo zaten:))))

çok tatlı!
oğlumun ilk yürümesi de dediğin gibi oldu koştu resmen :)
korkuyolar ifadeleri çok komik ve tatlı oluıyo yürürlerken

çok tatlı!
oğlumun ilk yürümesi de dediğin gibi oldu koştu resmen :)
korkuyolar ifadeleri çok komik ve tatlı oluıyo yürürlerken

hehe evet ya:)kolar ve bacaklar açık:)hem deli cesaretli hem biraz korkak:)maşallah canım senin oğlun 11 ay olmuş bu arada:)
ben yürüme videosunu bloguma koydum yasamiksiri.blogcu.com
ama o kadar zaman oldu yinede net ve anlaşılır bi video olmadı(

senin doğum günü hazırlıkların başlamıştır canım ekimin kaçı oluyo doğum günü beni yorma hesap etmiyim şimdi:))

Son düzenleme:

blog açamıyorum işyerimden görmeyi çok isterim
25 ekim doğumlu
23 ekimde yapıcam inşallah
benimde öle video yakalayamıyorum bi türlü
heyecanlanmaktan resim felan unutuyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…