- 29 Mart 2010
- 10.477
- 2
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocan kuaför değil mi?Sen de kendine bakmak için vakit bulamıyorsan ne diyim:)prop eşin ne zaman dönecek? zor oluyor bilirim. benimki önceden annesine giderdi. ben sinir olurdum. uyuyamazdım. şimdilik bu sorun ortadan kalktı.
ya düşünüyorumda son zamanlarda yine herşeyi saldım gitti. izin dönüşünden beri o kadar yoğunum ki çok yoruluyorum. ne eve bakabiliyorum ne kendime. ruh gibi dolaşıyorum. ne makyaj ne saç ne oje manikür pedikür...
evim çok pis yapamıyorum çünkü halim kalmıyor. sadece tuğra'nın yemeğini yapmaya çalışıyorum kreş için.
Melodi doğum günü fikirlerimizi verelim de çal dimiiiiii, yemezleeeerrrr :)))
Kocan kuaför değil mi?Sen de kendine bakmak için vakit bulamıyorsan ne diyim:)
nan sanki aynını yapabilecem. fikir olsun en azından.
ilk yaş günü istediğim gibi olmazsa çok üzülürüm. şimdiden başladım düşünmeye.
hiç bişeyi istediğim gibi yapamadım.
Annesıne gıderdı derken? Orda mı kalırdı gecelerce, nası yani :S Pzts akşam yanımda olcak işallah ya.. Çok özledim, ayrıca yalnızlık çok zor. Şimdiye kdr hp ankaraya gıdoodum o gezmeye gıdınce
İ,çir bence iyi gelir rahatlatır sakinleştirir.Bir zararı olmaz:S Yavrum ya kıyamam hasta olmasınlar hiç ya
Selam figen iyiyiz napalım işte Sen napıyorsun o gün buldun mu ayakkabı dediğim yere gittin mi?
hasta bebeklere acil sifalar diliyorum.. ben de dun sabah oglumu doktora goturdum. bronsitten kaynaklanan bir oksuruk degilmis. sanirim genniz akintisi dedi doktor. soyledigine gore burnu disari degil iceri akiyormus :26:...
heeeee dun aksam oglumun disi cikti . gunlerdir gecelerimiz bu yuzden uykusuz geciyormus meger... cok sevindim coook ilk disi tam 10 aylikken cikti. 22sinde dogdu 23unde disini patlatti :)
melodi herseyin gonlunce olmasini istiyorum. fazla yipratiyorsun kendini...
Ayyy kızlar ben geldim..çok şükür yavrum iyleşiyor ..benim de keyfim yerine geldi...allah bir daha yaşatmasın zor ve stresli günlerdi...herkese teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için..geçti gitti inşallah..sadece bir şurubumuz var onu kullanıyoruz ...kontrole gider bi de tmmdır ozaman..
Prop teyzesi bugün iğneden kurtuldu yavrum..ben de çok tedirgindim önce doktor kalsın dediğinde ;sonra baktım baya sağlam yapıştırdılar resmen alçıda gibiydi...sonra hereket ettikçe batıyo sandım içine ama yok gayet rahattı ..çıkarırken gördüm iğne de plastik gibi bişeydi ..demekki bebelere özel
derya nisa hastanesine çok yakınım ben ayol...kesin hastalığı da ordan kaptı ben sana söyliyim...çok gıcık bir virüs hemen bulaşıyormuş...inşallah değildir tabi...orda nisa hastanesinde çocuk doktoru remzi bey var ..o bizim doktor işte :)4.5 senedir aile doktorumuz gibi :))
melodi naber canım meraba sana da ..eda nerde haftasonu diye girmedi sanırım...kopekop cadısının da diş buğdayı var galiba ...cadılık dedim de aklıma geldi...bebeme virüsü bulaştıran kişiler ebediyyen benim eve giremeyecekler :))ortalığı bir güzel karıştırdım hürrem gibi...bana bundan sonra hürrem deyin nolurrrrrrr:)))
hasta bebeklere acil sifalar diliyorum.. ben de dun sabah oglumu doktora goturdum. bronsitten kaynaklanan bir oksuruk degilmis. sanirim genniz akintisi dedi doktor. soyledigine gore burnu disari degil iceri akiyormus :26:...
heeeee dun aksam oglumun disi cikti . gunlerdir gecelerimiz bu yuzden uykusuz geciyormus meger... cok sevindim coook ilk disi tam 10 aylikken cikti. 22sinde dogdu 23unde disini patlatti :)
melodi herseyin gonlunce olmasini istiyorum. fazla yipratiyorsun kendini...