kaç kasımdı unuttum
neler düşünüyosun peki
d günü için mekan hazır sadece
bide pastası o kadar
bakam dedim nerelerde gezeyyon:82:delimavi beni mi takip ediyon :))))))
o kadar hastalandı ki ona konu kalmamıştı
ama sorarım artık
ben hala istediğim cvbı alamadım
evde oturan anneler hiç tv açmıyolarda napıyolar madem tvden gelen görüntü zararlı ise pc daha zararlı olmalı ama siz pc basındasınız çocuğnuz da yanınızdadır öyle zararı olmuyorda tv neden :))
eda alemsin valla seviyorum seni... sanki kuzeyi doğurdun işe gittin1 ay öncesine kadar sen evde otururken ne yapıyorsan bizde onu yapıyoruz
bu arada ege hiç izlemiyor tvarada bakmasında bence hiç bi sakınca yok:26:
selam kızlar ...bir kaç gündür giremiyorum..bebeğim hastalıktan öleceköyle anlatacak çok şey var ki..bugün öğlen hastaneye yatırdık akşam çıkardık...geçen size iki üç gün önce davetsiz misafir geldi demiştim hatırlar mısınız bilmem...o karı bizim olmaz olasıca kkkkkkkkkkkkkkkk akrabalardan biri..yanında kızkardeşinin kızı vardı çocuk...salgın hastalık varmış ...meğer çocuk hastaymış...benim yavruma bulaştırıp gitti...öyle küfrediyorum ki...artık kimseyi eve koymuyorum..kayınvalidemin kız kardeşi bu kadın kıskanç haset mendeburun biri...anlayacağınız yavrumun hastalığı bir yandan...bir yandan da laf söz ...ama güçlü durmaya çalışıyorum...anlatacak çok şeyim var ..üstünkörü haberdar edeyim sizler dedim...yavrum tam anlamıyla iyleşince gelicem ...sizleri özledim arkadaşlar ...yavrma kendi bebelerinize dua eder gibi edin çabuk iyleşsin ...ishali kusması hemen geçsin ...yoksa yarın bir daha hastaneye yatıcak serum takılıcak....hepinizi yavrularınızı öpüyorum...kendimi yavrularımın yanında ağlalamak için zor tutuyorum
Ortalığı karıştırmadım ortalıktakiler karışıkaso bi geldin karıştırdın ortalığı
EDA hayrola regl gününde misin?Ne bu saldırı anlayamadım? herkesin arkadaşı var kimsenin arkadaşları nettekilerle sınırlı değil zaten.MSN e giremioyrum nolur kkya girin diyen sen değil miydin*?Neyse yorum yapmıyorumburalara düşmedim canım
dikkat edersen msn ye de yazmıyorum
4 te çıkıyorum 4 ten sonra da yazabilirdim msn ye
canı sıkılmış bugün sanırım :)
günaydın bahar nasılsın, görüşemiyoruz hiç