2010 Kasım Anneleri

evet canım ya denk gelmedik hiç. iyi, herşey yolunda çocuk büyütüyoruz işte :))))))))
sen nasılsın demir nasıl? bu arada eviniz hayırlı olsun hep güzel sağlıklı günleriniz olsun burcucum

iyi nasıl olalım.. düşe kalka büyüyoruz işte.. çok tesekkur ederım cnm. ben de bakıcı telasındayım, ıkı aday arasında kaldım şimdi onu halletmeye calısıyorum 2 haftadır onla ugrasıyorum bakalım, hayırlısı olsun oglum ıcın

iyi nasıl olalım.. düşe kalka büyüyoruz işte.. çok tesekkur ederım cnm. ben de bakıcı telasındayım, ıkı aday arasında kaldım şimdi onu halletmeye calısıyorum 2 haftadır onla ugrasıyorum bakalım, hayırlısı olsun oglum ıcın

aa işe mi başlıyorsun? inşallah bakıcı konusunda çok şanslı olursun. çok önemli çünkü. bir de sen de benim gibi yaşadığın şehirde teksin, aileden birileri olunca en ufak şeyde gelme şansı var sen gelemesen bile. hayırlısı olsun..

bizim bakıcı da 2 haftadır geliyor, p.tesinden itibaren ben de kesintisiz çalışıyor olacağım bakalım nasıl olacak...

yok yok hayır başlamıyorum, evdeyim, oyun ablası olcak, gunde 5 saat gelecek, ben evımın ısıyle ılgılenebıleyım kendıme zaman ayırabıleyım yemek yapabıleyım spora gıdebıleyım fln dıye.. ben de yanında olucam yani, ilk 2 hafta bırakıp cıkmam zaten hıc, sonra da işte max spora markete fln gıdıcem, genelde 3ümüz beraber olucaz evde.. yoksa bakıcı işi kabus, guvenmek cok zor ınsanlara :KK43:

yok yok hayır başlamıyorum, evdeyim, oyun ablası olcak, gunde 5 saat gelecek, ben evımın ısıyle ılgılenebıleyım kendıme zaman ayırabıleyım yemek yapabıleyım spora gıdebıleyım fln dıye.. ben de yanında olucam yani, ilk 2 hafta bırakıp cıkmam zaten hıc, sonra da işte max spora markete fln gıdıcem, genelde 3ümüz beraber olucaz evde.. yoksa bakıcı işi kabus, guvenmek cok zor ınsanlara :KK43:

çok iyi düşünmüşsün insan tek başına delirme noktasına geliyor bazen... bakıcı varken temizlik de yemek de kolaylaşıyor ve en önemlisi kendine vakit ayırabiliyorsun sonuçta annenin keyfi yerinde olmalı ki bebek de huzurlu olsun. süper olmuş:emir_bebek:

inşallah güzel olcak bahar, yenı ve guvenılır bı sıte, cocugumla ılgılenen egıtımlı bırısı, işallah işallah rahatlıcam bıraz

burcu inşallah en iyisi olsun demir ve senin için biraz rahatlamayı hakettin aramızda en dertli senden heralde yaramaz demir sağolsun bundan sonra birlikte daha keyifli vakit geçirirsiniz sıkıntılar hafifler nede olsa
biz bugüne biraz sorunlu başladık uyandığında mızmızlandı biraz sonra kustu yeni emmişti fazlası çıkmıştır bekli dedim sonra yattı 2 saat uyudu hiç yapmadığı şey bende huzursuz oldum ateşini falan ölçtüm ateşi yoktu sonra uyandı emmek istemedi biraz atıştırdı ben kahvaltı ederken 10 dk sonra tekrar kustu ne oldu acaba bi anlam veremedim ateş halsizlik yada hiçbir hastalık belirtisi yok ne yapsam karar veremedim en ufak şeyde dr gitmek istemiyorum oralarda mikrop kapıyor çocuklar şimdi uyuyor çok canım sıkkın ne oldu kızıma ya

burcu inşallah en iyisi olsun demir ve senin için biraz rahatlamayı hakettin aramızda en dertli senden heralde yaramaz demir sağolsun bundan sonra birlikte daha keyifli vakit geçirirsiniz sıkıntılar hafifler nede olsa
biz bugüne biraz sorunlu başladık uyandığında mızmızlandı biraz sonra kustu yeni emmişti fazlası çıkmıştır bekli dedim sonra yattı 2 saat uyudu hiç yapmadığı şey bende huzursuz oldum ateşini falan ölçtüm ateşi yoktu sonra uyandı emmek istemedi biraz atıştırdı ben kahvaltı ederken 10 dk sonra tekrar kustu ne oldu acaba bi anlam veremedim ateş halsizlik yada hiçbir hastalık belirtisi yok ne yapsam karar veremedim en ufak şeyde dr gitmek istemiyorum oralarda mikrop kapıyor çocuklar şimdi uyuyor çok canım sıkkın ne oldu kızıma ya

kızımın da hastalığı böyle başladı kusmayla...eğer ishal olursa bekleme hemen git...salgın varmış...ama inşallah değildir..çünkü biz kaçgündür neler çekiyoruz tahmin bile edemeziniz...neyse ki üç günün sonunda bu gece uyudu...üç gündür uyku haram oldu bize...bu arada kızlar geçmiş olsun dlekleriniz için saolun ....damar yolu hala açık bırakıldı yavrumun elinde iğnesiyle dolaşıyo...ani bir duru olduğunda serum takılıcak yine...inşallah olmmaz bize dua edin kızlar ...

Allah allah nerden geçti ki kimseyle görüşmedim dün yenibosnaya gittik nisa hast toplam 10 dk durduk eşimin test sonuçlarını alıp çıktık ordamı bulaştı yoksa tövbee tövbee ishal olmazsa başka bişye mi acaba belki salgın değildir diş çıkarırken hiç kusma olmamıştı daha önce midesinimi üşüttü acaba eşim gelsede dr gitsek endişhelenmeye başladım bide bu deli gibi uyuyor çıtırtı olsa uyanırdı öpüyorum kokluyorum uyanmıyo beee

Boncuk çok geçmiş olsun :S Amanın, iğneyle mi geizyo yavrum, kıyamam ben ona ya.. Nasıl çıkartmadan duruyo peki, nası dayanıyo :S Maşallah..

Derya hepsinin ayrı zorluğu var, Demir hem uyumuyo hem çok hareketli. Biraz önce evde kayboldu ve gardrobun içine girmiş.. Bazen diyecek laf bulamıyorum kendisine ne bileyim :S

Ayrıca size de geçmiş olsun derya, belki hasta değildir midesini üşütmüştür vs, bekle bakalım biraz...

umarım öyledir beklemek çok zor sadece su içiyor bişey yemek istemedi yavrum aç kalınca bebelerinde tansiyonu düşer dimi acaba o yüzden mi uyuyor ya

umarım öyledir beklemek çok zor sadece su içiyor bişey yemek istemedi yavrum aç kalınca bebelerinde tansiyonu düşer dimi acaba o yüzden mi uyuyor ya
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin yavruna.Kan şekeri düşüyordur tabi açlıktan :S

merhabalar kızlarrr nasılsınız biz iyiyiz hasta bebişlere çokk geçmiş olsun boncuk çok üzüldüm kıyamam ben onaaa :KK43: en yakın zamanda atlatırsınız iyileşir inşallah..

prop napıyon yeni eviniz hayırlı olsun :)

saol aso şimdi uyandırıp emzirdim işallah kusmaz nane limon versem mi ne dersiniz kızlar üşüttüyse iyi gelir belki

Son düzenleme:
melodi aso siz napıyorsunuz bende fırsat buldukça yazamasam bile paylaşımları okuyorum yavaş yavaş iş ilanlarına bakıyorum bende çalışmak istiyorum bakalım bir kaç yerle görüştüm habr bekliyorum burda iş imkanıda çok kısıtlı bankacı aradaşlar bilir spk sınavına girdim bakalım sonuçları bekliyorum..

kafayı yicem dünden beri mahallede bir davul sesi beynimin içinde sanki,dün gece yarısına kadar bugün kimbilir kaça kadar sürer,sinir oldum millet şeyedecek diye bize bu eziyet ne yaaaaa:KK47:

saol aso şimdi uyandırıp emzirdim işallah kusmaz nane limon versem mi ne dersiniz kızlar üşüttüyse iyi gelir belki
İ,çir bence iyi gelir rahatlatır sakinleştirir.Bir zararı olmaz:S Yavrum ya kıyamam hasta olmasınlar hiç ya:KK43:
melodi aso siz napıyorsunuz bende fırsat buldukça yazamasam bile paylaşımları okuyorum yavaş yavaş iş ilanlarına bakıyorum bende çalışmak istiyorum bakalım bir kaç yerle görüştüm habr bekliyorum burda iş imkanıda çok kısıtlı bankacı aradaşlar bilir spk sınavına girdim bakalım sonuçları bekliyorum..
Selam figen iyiyiz napalım işte Sen napıyorsun o gün buldun mu ayakkabı dediğim yere gittin mi?

boncuk ve deryacık çok geçmiş olsun diyorum. bebişlere acil şifalar. annelik ne kadar zor. kendi yavrumun bir yeri çizilinde içim acıyor. hasta olması daha da zor. çocuklar düşe kalka hasta olup öyle büyüyecekler ama insan istiyor ki yavrusunun kılına zarar gelmesin.

bugün işteyim. oğlumu kreşe göndermedim annemi çağırdım. evinde kalsın yatağında uyusun istiyorum. kreşte bakılıyor ama akşam almaya gittiğimde leş gibi oluyor. eve götürüken otobüste utanıyorum ne pis anne diyecekler. sabah mis gibi giydirip yolluyorum. çantasına yedek ütülü kıyafetlerini düzenli bir şekilde koyuyorum. akşam çantası darmadağın oluyor. hadi çanta dağınık olsun önemli değil. ama haftada 1 paket ıslak mendil bitiyor ama çocuğum pis. belki çok takıyorum. oda çalışıp kreşe gönderiyorum diye sanırım. takıntılı mıyım bilmiyorum herşeyi düzenli olsun istiyorum.
prop demek bakıcı gelecek ne güzel. keşke benimde imkanım olsa evde olsam kuzuma kendim baksam.
barays doğum günü planlarını paylaşta fikir olsun.
bizim gurupta ilk doğum günü ÖZLEM'in sanırım. sonra da ERENSEZEN kutlayacak.
kızlar doğum günü fikirlerini paylaşır mısınız?
ben daha diş buğdayı yapmadım. babaanemiz yapacaktı. maddi durumlar filan, kaldı. diş kıyafetimiz bile alınmadı. ben alıcam çocuğuma. kendi işini kendin yapacaksın. ne demişler "elden gelen öğün olmaz o da vaktinde gelmez!"
ya ben insanlardan birşey beklemiyorum. ama insan babaanne dede anneanne bir şeyler yapınca hoş oluyor insan mutlu oluyor.

napayım canım çalışıyorum. cumartesi kabusu başladı gene. bütün sene cumartesi çalış. süt izni kullanma sonra toptan kullanınca ne uzun tatil yaptın. ne yapayım yani bende diğerleri gibi haftasonu ve cuma izinlerimi kullanayımda bu kadar uzun tatil yapmayayım. haftada bir gün yetmiyor. kaç senedir dağıldım valla.

kafayı yicem dünden beri mahallede bir davul sesi beynimin içinde sanki,dün gece yarısına kadar bugün kimbilir kaça kadar sürer,sinir oldum millet şeyedecek diye bize bu eziyet ne yaaaaa:KK47:

ay sorma o davul zurna zart korna seslerine gıcık oluyorum. eskiden takmazdım ama bebek olunca uyuz oluyorum.

X