2010 Kasım Anneleri

nabersiniz millet :21:

güzel bir pazar sabahı nan çok mutluyum bugün :KK34:kızlarla kudurduk resmen sabah sabah...
yürüyen bebelere maşallah yaa:nazar:inşallah adımlarını bir ömür hep doğru yolda atarlar (çok mu klasik oldu bu söz:)))))
prop evin hayırlı olsun yeniden yahuu biz de bir kaç senedir almak istiyoru da paramız denkleşemiyor bir türlü eee kirada olunca bi de iki sıpa ...yahuuu allahtan revamı gittniz 400 milyarı verdiniz bir daireye :))))))ha bu arada kocişin uzaktaymış allah kavuştursun :)))

herkeze çok teşk geçmişolsun dilekleriniz için kızım iyi çok şükür sadece midesini üşütmüş virüs çıkmadı kanında dişi çıkanlar yürüyenler hayırlı olsun gözünüz aydın:)))
biz şuan annemlerdeyiz Avcılarda birazdan sahile inip gezicez buralarda olan var mı????
hürrem kıs cuma yine gelme ihtimalim var görüşek mi????

selam kızlar:)))
naner gözünaydın:)
prop Allah kavuştursun:)
boncuk çok çok geçmiş olsun atlatmanıza seviğndim:)

Çoğu kişinin tanıması eski mi sayıldığını ifade ediyor anlayamadım :)
Ben de Asoyum buranın Aso'su:) :KK70:çok eskiyim çoğu kişi taır beni de :KK70:
hoşgeldin hayatım:)napion asya nasıl bakim???
ben de bazı konularda katıyım ama tv konusunda anneme izleme zararlı diyemem
zaten çocukla ilgilenmekten tv izleyemiyor
annemde kalıyorum sağolsun 5 yıldızlı bi evde konaklıyorum resmen bunun üstüne sıkamam annemi doğru olmaz diye düşünüyorum
zaten izlemiyor izlediği tek şey pepe o da öyle gözünü kırpmadan izlemiyo yani
böylelikle sakıncası olduğunu düşünmüyorum

Allah herkese ev almak nasip etsin kirada oturmak zor
aminnnnn:)ama propun dediği gibi tebdili mekanda ferahlık var:)5-10 yıl arasında ev değiştirilmeli.
tv konusunda bende ne katıyım ne serbest bazı reklamlar çok ilgisin i çekerse bakıyoriveya bazı çizgi filmler,pingu pepe gibi,onu da 2-3 dakika izleyip oyuna dalıyo yada gezinirken izleme fırsatı bulamıyor:))

bu arada bloga oğlumun geçen bahsettiğim videosunu koydum bi o vardı (hala düzenleme aşamasındayım tabi)::KK43:((başka çekiyorum ama ne zaman çeksem kamerayı almak için elime koluma yapışıyo:S

Son düzenleme:
bu arada burcu(prop ) evin fiyatından önemlisi tabiki huzurla ve sağlıkla oturabilmek Rabbim iyi günlerde oturmayı nasip etsin:)ama gene de ii para ödemişiniz:)Allah bereket versin:nazar::)biz karı koca çalışıyoz anca yarısını aldık:)

Melisanın vücudu kızardı ya:KK43:alerji olmuş gibi.ky.kızamıkmı yoksa dedi içime kurt düşürdü.yarın doktora götürecem,bu gün nette baktım en ağır geçen hastalıklardan biriymiş kızamık.allah korusun bide üstüne pişiğimiz geçmedi çişini yapınca nasıl içini çekiyor yavrum.hepsi üst üste geldi.grip oldu dişleri söylemiyorum,bide pişik şimdide kızarıklık hangi birine dayansın kuzum:2:

Melisanın vücudu kızardı ya:KK43:alerji olmuş gibi.ky.kızamıkmı yoksa dedi içime kurt düşürdü.yarın doktora götürecem,bu gün nette baktım en ağır geçen hastalıklardan biriymiş kızamık.allah korusun bide üstüne pişiğimiz geçmedi çişini yapınca nasıl içini çekiyor yavrum.hepsi üst üste geldi.grip oldu dişleri söylemiyorum,bide pişik şimdide kızarıklık hangi birine dayansın kuzum:2:

canim ya kiyamam nasil cani yaniyordur insallah biran önce iyilesir

Arkadaşlar hepinize tekrar tekrar teşekkürler de ortada garip bi durum oluştu, ben ev aldık şu kadar aldık fln demedim, biri fiyat sordu ben de fiyat aralığı söyledim o sitedeki evler için. Kendimi garip hissediyorum böyle para konuşulmaya başlanmasın lütfen :S İnşallah hepimiz gönlümüze göre dilediğimizce mutlu mesut yaşayalım evlerimizde, allah her isteyene de bir ev nasip etsin işallah

selam kızlar nasılsınız uzun zamnadır kk ya giremedim malum işe başladım ayın başında uçuşlarımı yaptım son 2 hafta ofis görevine planlandım ofis biraz daha rahat ama çok yoruluyorum ya. eve gelince yıkılıyorum ne spora gidebiliyorum ne de arkadaşlarımı görebiliyorum. O kadar para ödedim bir de spora kafama mıçayım. Sizleri çok özledim muıhabbetlerimizi dertleşmelerimizi. Ofisteyken girmeye çalışıcam. Neler oldu bitti topicte hiçbir fikrim yok umarım herkes iyidir sizleri ve bebişlerinizi çok öpüyorum.

çok geçmiş olsun canım ya:KK43:((bebişlerin hastalıkları zaten çok üzücü ve kötü bi de üst üste geldimi mahvoluyolar ya:KK43:(inşallah çabucak iileşir
Arkadaşlar hepinize tekrar tekrar teşekkürler de ortada garip bi durum oluştu, ben ev aldık şu kadar aldık fln demedim, biri fiyat sordu ben de fiyat aralığı söyledim o sitedeki evler için. Kendimi garip hissediyorum böyle para konuşulmaya başlanmasın lütfen :S İnşallah hepimiz gönlümüze göre dilediğimizce mutlu mesut yaşayalım evlerimizde, allah her isteyene de bir ev nasip etsin işallah
aminnn:)
selam kızlar nasılsınız uzun zamnadır kk ya giremedim malum işe başladım ayın başında uçuşlarımı yaptım son 2 hafta ofis görevine planlandım ofis biraz daha rahat ama çok yoruluyorum ya. eve gelince yıkılıyorum ne spora gidebiliyorum ne de arkadaşlarımı görebiliyorum. O kadar para ödedim bir de spora kafama mıçayım. Sizleri çok özledim muıhabbetlerimizi dertleşmelerimizi. Ofisteyken girmeye çalışıcam. Neler oldu bitti topicte hiçbir fikrim yok umarım herkes iyidir sizleri ve bebişlerinizi çok öpüyorum.

kolay gelsin canım:)bende bu sene eylül 1 iş başı yaptım ama 17 saat ders aldığım için haftada 3 gün çalışıyorum.yinede çok zor ve yorucu oluyor,hem geç gelmek hem erken kalkmak hem çocuk hem ayakta 6 saat ders anlatmak yoruyo:KK43:ama her şey bebişlerimiz ve yuvamız için Rabbim hepimize güç versin inşallah

canim ya kiyamam nasil cani yaniyordur insallah biran önce iyilesir
işallah canım işallahhhhh
çok geçmiş olsun canım ya:KK43:((bebişlerin hastalıkları zaten çok üzücü ve kötü bi de üst üste geldimi mahvoluyolar ya:KK43:(inşallah çabucak iileşir

aminnn:)

kolay gelsin canım:)bende bu sene eylül 1 iş başı yaptım ama 17 saat ders aldığım için haftada 3 gün çalışıyorum.yinede çok zor ve yorucu oluyor,hem geç gelmek hem erken kalkmak hem çocuk hem ayakta 6 saat ders anlatmak yoruyo:KK43:ama her şey bebişlerimiz ve yuvamız için Rabbim hepimize güç versin inşallah

evet konuşamıyorlar dertlerini anlatsınlar.gerçekten çocuk büyütmek çok zormuş annelerimiz nasıl büyütmüş bizi.:KK50:

o kişi bendim prop:)kızlar yanlış anlamayın ben evin fiyatını sordum:26:
prop sanmıyorum o niyetle yorum yaptıklarını rahat ol seni bilen biliyor zaten:KK16:

geçmiş olsun canım,kızının pişiği çok ilerlediyse poposunu açık tut ıslak mendil kullanma,yıka kurula sadece uyurken sar bezi.yere naylon aç büyük üzerinede çarşaf aç dursun öyle.geçer inşallah..

geçmiş olsun canım,kızının pişiği çok ilerlediyse poposunu açık tut ıslak mendil kullanma,yıka kurula sadece uyurken sar bezi.yere naylon aç büyük üzerinede çarşaf aç dursun öyle.geçer inşallah..

ıslak mendil kullanmıyorum şimdilik,yıkıyorum sadece.kakasını yapınca pişiyor çişten o kadar olmuyor,asitlimi bu kaka yakıyor bu kadar anlamış değilim.

YABANGÜLÜM geçmiş olsun. benim de 1 ay kadar önce oğlumun vücudunda kızarıklık oldu. 6.hastalık diye bi hastalık var. oymuş meğer. 6.hastalık viral bi enfeksiyon. her bebek geçirirmiş bazısı hafif geçiriyor farkedilmiyor belki. 1 kez geçirince ömür boyu bağışıklık sağlanıyor. önce 3-5 gün ateş oluyor. ateş düşünce kızarıklık oluyor. 2 gün sonra falan geçiyor. belki sizinki de böyle bişeydir. ateş falan olmuş muydu son günlerde?

hayırlı olsun...forumda yenden buluşmak süper bnde okuyorum ama fırdat bulamıyordum yazmaya neysekı zeynep arya 1 haftadır 9 da uyumasına alıştırabıldım sukurler olsun

cnm gecen hafta benımde oldu hatta su bıle topladı bazıları dr alerjı dedı (hemetan verdi gecmezse su cıcegı olabılır demıstı ama gectı cok sukur
ust utse yumurta vermıstım sanırım ondan oldu

günaydınlar herekese:=))

oğlum ilk adımları attı:nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallah yavrumuza

hadı bakalım dıger adımlar gelsın

BONCUK size de geçmiş olsun.

BURCU güle güle oturun ağız tadıyla inşallah. taşınmak zor iş ama.. kolay gelsin.

yürüyen bebişlere maşallah. bizimki sıralıyor. yürüme yok daha.

ben de doğumgününü nasıl yapsak diye düşünmeye başladım. kimleri çağırmalı. aile ile mi sınırlı kalmalı bilemedim. bi de pasta vs var tabi. bi pastanede yapsak çok mu masraflı olur. evde desen daha zor. kafam karıştı.

ay burcu sorma :KK43: pastası suslemesı davetlı lıstesı mekan pofff hastaneyı bu kadar aramamstım:KK68:

bugun zeynep arya ik kez 2 kelimeyı bana snırlı sınırlı bakarak soyledı

ANNE MAMMAAA

harıka bır duyguydu canım kızım benım:nazar:

X