selam kızlar napıyorsunuz?
tv konusunda ben çok katıyım. kesinlikle izlemesini istemiyorum. sadece izlemek değil yaydığı dalgalarda çok zararlı. eşim pazar günü tv açıp onuda yanına alıyor. arkası dönük oluyor ama bazen pür dikkat bakıyor bende kapat diye kızıyorum. kapatmazsa yanıma alıyorum. hiçbir yararı yok ki nden beyinleri yorulsun. gözleri içinde zararlı. allahtan benimki kreşte. annem baksa yine iyi oda benim gibi izletmiyor. ama kv. kalsa bişey olmaz bakmıyor bizde tv ile büyüttük bişey olmadı diyor. boş laf işte. birde tv seyretmeden büyümüş halini görmek gerekir demem lazım. tabi bu benim düşüncem. ama seneye tatile oraya gidince kesin tavrımı koyacağım. biz varken tv seyretmeyiversinler ölmezler dimi?
dün oğluşumu ilk kez örümceğe koydum öyle durdu. boncuklarını filan oynadı. haftasonu fotosunu çekerim. bir ara mutfağa gitim geri kaymış sıpam. tam ayarlayamadım sanırım boyu uzun geldi. bir güzel yıkayım bari.
ev almak benim için hayal. ancak para çıkması lazım. asgari ücretle ne evi alayım!
eski yeni kavramını sen söyleidn de o yüzden benim için önemli değil tabikide bana ne:)
Eskiye dönüş kk ile idare etcen o zaman:)
:hahahahahahhahahah sana diyciiğim özel şeyleri kulağına fısıldıyorum yavrukuşum
Deli mi ne niye kavga edelim ya geyik yapıyoruz ortalık kızıştırıcı karı:))))Aso hoşgeldin uzun zamandır yoktun özlettin.
Nan niye kavga ediyonuz ben ikinize tanıyorum yetme mi?
Merhabaaaaaa:)))neyse,
merhaba aso
Eskiye dönüş kk ile idare etcen o zaman:)
/QUOTE]
kk olmasa da olur face yeter bana :)
lady sen msn yok diyemi tekrar düştün buralara yazık sana,bende burayı sevdiğinden geri döndün sandım
lady sen msn yok diyemi tekrar düştün buralara yazık sana,bende burayı sevdiğinden geri döndün sandım
bayadır yoktun zaten herkes msn de racona ters arkadaşlar,bizden başka her topik kalabalık bizde bazen tık yok..burayı seviyorum sizin dışınızda bi sürü arkadasım var evime gelmiş gitmiş dısarda görüştüğüm
msn yok diye düşmedim buraya..evden giremiyorum vaktim yok benim msn ye de giremiyorum aylardır
face bakıyorum o kadar
aso bi geldin karıştırdın ortalığıaynen öyleeeee:)))))))))))
aynen öyleeeee:)))))))))))
aso bi geldin karıştırdın ortalığı
valla reklamları izliyodu toprak izin veriyodum ama ondan da bıktı pepeyi de 3 dk falan izliyor ancak. gezip tozuyo evde iloşun dediği gibi :)
edaa beşiktaştaki fotoları yollasana bana canımmm faceden alıyorum kalitesi kötü oluyo..
selam güzellikler
maaşallah topik yine almış başını gitmiş
ben geç kaldım yetişemedim
işlerim yoğun bu hafta
öpldünüz
atarım canım mailine
muah!!
bende yoğunum :13:
aso kıs sohbetin ortasından girdim ne bilim gerginlik var sandım. pardon :)
bijo barays kızlar kendinizi niye özletiyonuz yaw. bebişler napıyor.
bende yoğnum ve gerilim yaşıyorum.
işler yoğun
doğum günü planlarımı düşünüyorum
pöfff