2010 Kasım Anneleri

Yıllardır bankacıyım,
bu cuma günleri neden bu kadar yoğun olduğumuz anlayamadım,
firmalar yurtiçi ödemelerini cuma günü yapar bildiğim kadarıyla ama yurtdışı ödemeleri neden cumaya kadar bekletirler anlamam ki :KK47:
biraz evvel bi tip aradı, orası xxxx şubesi mi , hayır bbbb şubesi..hatlar neden yanlış düşüyor..
ne biliym kardeşim ben, teknik işler sorumlusu muyum:KK47:

bütün firmalar hafta içi cumaya kadar naktini toplar çekini senetini vs. cuma günü ödeme yaparlar ondan muhtemelen

bendemi bozukluk var millettemi anlamıyorum..
en yakın arkadaşım canı ister 2ay konuşmaz,sonra birşey olmamış gibi konuşur...
biri atar tutar icrata gelince susar...
biri benden ilgi bekler kendinde tık yok...
gerçek dostum yok ne kadar zavallıyım ben ya,şöyle göğsümü gere gere bu benim dostum diyeceğim biri yok.bu kadarmı yalnızım ben:KK43:
herşey sahte herşey...güvenmiyorum kimseye böyle olacaklarsa hiç olmasınlar daha iyi...........

kizlar nesibeden haberiniz varmi geldigimden beri görmedim ceren hala aynimi acaba

selam kızlar ...bir kaç gündür giremiyorum..bebeğim hastalıktan ölecek :KK14:öyle anlatacak çok şey var ki..bugün öğlen hastaneye yatırdık akşam çıkardık...geçen size iki üç gün önce davetsiz misafir geldi demiştim hatırlar mısınız bilmem...o karı bizim olmaz olasıca kkkkkkkkkkkkkkkk akrabalardan biri..yanında kızkardeşinin kızı vardı çocuk...salgın hastalık varmış ...meğer çocuk hastaymış...benim yavruma bulaştırıp gitti...öyle küfrediyorum ki...artık kimseyi eve koymuyorum..kayınvalidemin kız kardeşi bu kadın kıskanç haset mendeburun biri...anlayacağınız yavrumun hastalığı bir yandan...bir yandan da laf söz ...ama güçlü durmaya çalışıyorum...anlatacak çok şeyim var ..üstünkörü haberdar edeyim sizler dedim...yavrum tam anlamıyla iyleşince gelicem ...sizleri özledim arkadaşlar ...yavrma kendi bebelerinize dua eder gibi edin çabuk iyleşsin ...ishali kusması hemen geçsin ...yoksa yarın bir daha hastaneye yatıcak serum takılıcak....hepinizi yavrularınızı öpüyorum...kendimi yavrularımın yanında ağlalamak için zor tutuyorum :KK14:

o kadar hastalandı ki ona konu kalmamıştı
ama sorarım artık
ben hala istediğim cvbı alamadım
evde oturan anneler hiç tv açmıyolarda napıyolar madem tvden gelen görüntü zararlı ise pc daha zararlı olmalı ama siz pc basındasınız çocuğnuz da yanınızdadır öyle zararı olmuyorda tv neden :))

eda alemsin valla seviyorum seni... sanki kuzeyi doğurdun işe gittin:KK49: 1 ay öncesine kadar sen evde otururken ne yapıyorsan bizde onu yapıyoruz:KK37::KK37:

bu arada ege hiç izlemiyor tv :emir_bebek: arada bakmasında bence hiç bi sakınca yok:26:

selam kızlar ...bir kaç gündür giremiyorum..bebeğim hastalıktan ölecek :KK14:öyle anlatacak çok şey var ki..bugün öğlen hastaneye yatırdık akşam çıkardık...geçen size iki üç gün önce davetsiz misafir geldi demiştim hatırlar mısınız bilmem...o karı bizim olmaz olasıca kkkkkkkkkkkkkkkk akrabalardan biri..yanında kızkardeşinin kızı vardı çocuk...salgın hastalık varmış ...meğer çocuk hastaymış...benim yavruma bulaştırıp gitti...öyle küfrediyorum ki...artık kimseyi eve koymuyorum..kayınvalidemin kız kardeşi bu kadın kıskanç haset mendeburun biri...anlayacağınız yavrumun hastalığı bir yandan...bir yandan da laf söz ...ama güçlü durmaya çalışıyorum...anlatacak çok şeyim var ..üstünkörü haberdar edeyim sizler dedim...yavrum tam anlamıyla iyleşince gelicem ...sizleri özledim arkadaşlar ...yavrma kendi bebelerinize dua eder gibi edin çabuk iyleşsin ...ishali kusması hemen geçsin ...yoksa yarın bir daha hastaneye yatıcak serum takılıcak....hepinizi yavrularınızı öpüyorum...kendimi yavrularımın yanında ağlalamak için zor tutuyorum :KK14:

geçmiş olsun :KK71: tez zamanda iyileşsin inşallah, kıyamam ya hasta olmasınlar. ne zor ,dertlerini anlatamazlar, bir şey isteyemezler :KK43: inşallah gerek kalmaz bi daha seruma falan

BONCUK çok üzüldüm yaa...kıyamam....ay hasta çocuk getirilirmi ne ddüşüncesizlik...! off yaaa. sinir oldum valla kendime yapılmış gibi....inşallah çabuk atlatır kuzucuk...dualarımız sizinle......

girmeyeceğim ben artık topiğe....doğum günü muhabbeti yapıyorsunuz strese giriyorum ya.....ben hiç bişey düşünmüyorum neden.....burda okuyuuncada stres oluyorum....:)

tv konusunda burcu ve semanın dediklerine benzer cümleleri bizim doktorda dedi...

her izleyen çocuğada bişey olcak değil tabi oda ayrı....bende izletmiyorum ama bu sıraar sabah açıorum benimde canım sıkılyıor :KK43:

özellikle reklamlar klipler hızlı görüntüler en izletilmemesi gerekenler....onlara dikkat ediyorum....

pc konusundada yiğitin yanında açamıyorum zaten..laptopun tepesine çıkıyor bırakmıyor...ama babası kendi bilgisayarına oturunca kucağına alıyor ve klip izletiyor....:KK47:

aso bi geldin karıştırdın ortalığı:KK67:
Ortalığı karıştırmadım ortalıktakiler karışık:KK70:
buralara düşmedim canım
dikkat edersen msn ye de yazmıyorum
4 te çıkıyorum 4 ten sonra da yazabilirdim msn ye
:KK66:

canı sıkılmış bugün sanırım :)
EDA hayrola regl gününde misin?Ne bu saldırı anlayamadım? herkesin arkadaşı var kimsenin arkadaşları nettekilerle sınırlı değil zaten.MSN e giremioyrum nolur kkya girin diyen sen değil miydin*?Neyse yorum yapmıyorum

oyyyyy burcu hanım bir sürü yazı döktürmüş ben okumaya gidiyorum..hoşçakalın....:21:

Günaydın millet.. Of kocamı özledim, hiç böyle yalnız kalmamıştım şimdiye kadar, o gidince ben de ankaraya gidiyodum genelde :/ Çok sıkılıyorum çok

günaydın bahar nasılsın, görüşemiyoruz hiç

evet canım ya denk gelmedik hiç. iyi, herşey yolunda çocuk büyütüyoruz işte :))))))))
sen nasılsın demir nasıl? bu arada eviniz hayırlı olsun hep güzel sağlıklı günleriniz olsun burcucum

X