- 30 Mayıs 2010
- 1.592
- 0
çüş artık,ne o çocukmu karşısındaki eline iğne batırmalar falan,abartmışlar bence. Kolaymı öyle muamele edecek hastaya,eskidenmiş artık onlar,şimdi herkesin gözü açıldı
valla cnm ben unıversıte hastanesınde amelıyat oldum ankarada, 6 saat snr kalkıp yurumem gerekıodu narkozu atabılmek ıcın yoksa emboli riski oluyo işte, sancımdan oluodum valla kalkamadım, bı hemsıre gelıo bırı gıdıo hadı kalk kalkman lazım fln.. dedım kalkmıcam zorlan kaldıramazsınız.. snr bıraz yaslıca bıtanesı geldı cagırdılar heralde ozellıkle sırtımdan ıtekledı hafıfce hadı hadı senınle ugrasamayız dıye :) ben o amelıyatlı halıme bakmadan ''bana bak, ben mamaklıyım, şimdi sana bısı yapamıyorum ama bı hafta sonra ıyılesırım gelırım senın agızına yuzune sıcarım'' dıye bı bagırdım :roflol::roflol: kadın cok tırstı kagıt ımzalattılar bana snr hasta kendı kalkmadı dıye :)) offf annem cok utanmıstı ben oyle kufur edınce narkozun etkısınde narkoz yuzunden dıye kekeledı durdu 10 dk:roflol: ay hatırladım eglendım hey gidiiii[/QUO
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
az önce geldim doktordan tansiyonum hala yüksek vücudumdada ödemler oluşmuş doktorum riske atamam bebek ölümleri bile oluyo dedi çarşamba sabahı doğuma alıyo beni
hosbulduk kizlar...
prop ayni sey iste.. damar tikanikligi falan gibi bi problem yok dedi. kalple de ilgiliymis kalp odaciklarini falan inceledi guzelce.. su fazlaligi disinda bisey yokmus.
gittigimiz doktor nerdeyse emekli olucak yasta ilgili ve tecrubeli bir doktordu. benim tecrubelerime gore bi sorun cikmaz gibi gorunuyo dedi ama baska bir yere gonderdi. iste kendi doktorum da oyle demistio zaten, bisey yoksa nie ha bire biryerlere gonderiyolar ki...
insan ister istemez tedirgin oluyo iste
valla cnm ben unıversıte hastanesınde amelıyat oldum ankarada, 6 saat snr kalkıp yurumem gerekıodu narkozu atabılmek ıcın yoksa emboli riski oluyo işte, sancımdan oluodum valla kalkamadım, bı hemsıre gelıo bırı gıdıo hadı kalk kalkman lazım fln.. dedım kalkmıcam zorlan kaldıramazsınız.. snr bıraz yaslıca bıtanesı geldı cagırdılar heralde ozellıkle sırtımdan ıtekledı hafıfce hadı hadı senınle ugrasamayız dıye :) ben o amelıyatlı halıme bakmadan ''bana bak, ben mamaklıyım, şimdi sana bısı yapamıyorum ama bı hafta sonra ıyılesırım gelırım senın agızına yuzune sıcarım'' dıye bı bagırdım :roflol::roflol: kadın cok tırstı kagıt ımzalattılar bana snr hasta kendı kalkmadı dıye :)) offf annem cok utanmıstı ben oyle kufur edınce narkozun etkısınde narkoz yuzunden dıye kekeledı durdu 10 dk:roflol: ay hatırladım eglendım hey gidiiii
valla cnm ben unıversıte hastanesınde amelıyat oldum ankarada, 6 saat snr kalkıp yurumem gerekıodu narkozu atabılmek ıcın yoksa emboli riski oluyo işte, sancımdan oluodum valla kalkamadım, bı hemsıre gelıo bırı gıdıo hadı kalk kalkman lazım fln.. dedım kalkmıcam zorlan kaldıramazsınız.. snr bıraz yaslıca bıtanesı geldı cagırdılar heralde ozellıkle sırtımdan ıtekledı hafıfce hadı hadı senınle ugrasamayız dıye :) ben o amelıyatlı halıme bakmadan ''bana bak, ben mamaklıyım, şimdi sana bısı yapamıyorum ama bı hafta sonra ıyılesırım gelırım senın agızına yuzune sıcarım'' dıye bı bagırdım :roflol::roflol: kadın cok tırstı kagıt ımzalattılar bana snr hasta kendı kalkmadı dıye :)) offf annem cok utanmıstı ben oyle kufur edınce narkozun etkısınde narkoz yuzunden dıye kekeledı durdu 10 dk:roflol: ay hatırladım eglendım hey gidiiii
ay bu saatte pişircek misin kuru fasulye akannehir ölsem yapmam.. yrn derim...
Kızlar alezi ne marka aldınız? Alcam şimdi neten de karar veremedim bir türlü.80x130 bizimki ama o ölçüde de pek bulamadım zaten uuf