2010 Kasım Anneleri

oha hakkaten de ha.Bencede sen nasıl vurmadın bu kadını.Şükretsin kadın bence yaşadığına.:s Aman bencede uzak dur ondan ıyghh allah muhafaza :S bilmiyordum ben ya yuh diyorum valla!

o an hem sinirle hem endişeyle öyle panikledim ki direk arkamı döndüm çıktım 5 dk ıcınde baska hastaneden hemen randevu almıstım fln.. sonra gerı doncektık hatta bas hekıme sıkayet etcektık ama ugrasmak ıstemedım degcek bırı degıldı sittiri cektım karıya işte.. kadın butuuuuun hastalara aynı seyı yapmıs bı de sonradan doktorumdan ogrendım ıste herkesı korkutmus kı o hastanede kalsınlar doktorun pesınden gıtmesınler guyya bızım doktor goremedı ama bu gormus olcak uyarmıs olcak bızı kendını zekı zanneden mercımek beyınlının tekıydı işte :)

selam kizlar uyudum uyandim geldim acayip bir ruya gordum
oglumu dogurdum ama ole asadan deil kiyafetin altindan cikardim olumu guzel bi sevdim kokladim sonra sen annne karninda ne kadar dursan o kadar iyidir dedim tekrar elbisemin altina koydum baktim aglio off ya ne acelecisin oglum cikma dur daha gunun var dedim :KK1: :KK1:

ne acayip bi ruya dimi hayirlara gelsin ama oglumda cok guzeldi yaaa ilk defa gozunu renksiz gordum mavi goz fobisini atlattim galibaa :KK1:

sağlik ocağina gidip kayit yaptirdim bugün..haftalar önce gelmişler ama bulamamişlar ewde.muayene filan ettiler.doğuma çok az kalmiş dediler ohaoldumsmile heyecan basti beni..

aaa sezen carsamba gunumu doguruo ne guzel yaa saglikla kucagina alir insaallah :emir_bebek:
dusunmemlazima ne olmus gecmise bakmadim onemli bisey deildir insaallah

pöff bilmiyorum daha karar veremedim :S
dora da doğuranları araştırıyorum o karıyı araştırıyorum
ben o hastanede doğurmak istiyordum yaaa:sinifsinif:

fınfıkcım
geçmişi okuyamadım.sorun ne bilmiyorum ama şöyle söyleyebilirim.,
sanırım türkiye gazetesi hastanesinde yapmayı düşünüyormuşsun. ( ya da ben öyle anladım)

ben orda çalışıyodum izne ayrılmadan önce.hastanede 5 kadındoğumcu var.insan ilişkileri konusunda biraz eksikler ama işi anlamında sorarsan nevra hanım bu konuda iyi.ama o kendi takip etmediği hastaları,son zamanlarına geldilerse çok seçiyor.yani kabul eder mi bilmem şu aşamadan sonra.ayşe hanım güler yüzlü ve ilgilidir hastalarıyla.işi konusunda da iyidir.tavsiye ederim.nihal hanım var.çok soğuk bir doktor ama en tecrübelileri de o.mehtap hanımın da iyi olduğunu doğum yapan hastalarından duyuyorduk.roza hanımı pek tanımam.az uğraar hastaneye.

ama dediğim gibi.30. haftadan sonra hemen hemen bütün hastanelerdeki doktorlarda kabul etmeme durumu olabiliyor.bilgin olsun dedim.yine de düşünürsen görüşürsün zaten gidip.

o an hem sinirle hem endişeyle öyle panikledim ki direk arkamı döndüm çıktım 5 dk ıcınde baska hastaneden hemen randevu almıstım fln.. sonra gerı doncektık hatta bas hekıme sıkayet etcektık ama ugrasmak ıstemedım degcek bırı degıldı sittiri cektım karıya işte.. kadın butuuuuun hastalara aynı seyı yapmıs bı de sonradan doktorumdan ogrendım ıste herkesı korkutmus kı o hastanede kalsınlar doktorun pesınden gıtmesınler guyya bızım doktor goremedı ama bu gormus olcak uyarmıs olcak bızı kendını zekı zanneden mercımek beyınlının tekıydı işte :)
Şaka gibi ya!!! Sağlığımızı böyle beyinsizlere emanet ediyoruz işte farkında bile olmadan!İnsanın ruh sağlığı bozulur kabus yaeyvahedigeldismile tam dayaklıklar valla :S bu şekil hastaları tutcağına zaten çok ilgili olsa da tutardı hastaları elinde yalana dolana ne gerek varmış.Bu kadını doktor yapanlar utansın ne diyim!:eek:lmaz:

akşam ezel war we benim acaip uykum geldi..başlayana kadar uyusam mi yoksa çikip biraz yürüsemmi bilemedim..tiramisu yapacaktim ama üşendim..

Şaka gibi ya!!! Sağlığımızı böyle beyinsizlere emanet ediyoruz işte farkında bile olmadan!İnsanın ruh sağlığı bozulur kabus yaeyvahedigeldismile tam dayaklıklar valla :S bu şekil hastaları tutcağına zaten çok ilgili olsa da tutardı hastaları elinde yalana dolana ne gerek varmış.Bu kadını doktor yapanlar utansın ne diyim!:eek:lmaz:

Allah iyilerle karşılaştırsın doktoru hemşiresibugün gazete de bi haber okudum bi ebe doğum boyunca zavallı kadına eziyet etmiş kaçıncı çocuk demiş 4.deyince o da yüzüne tükürmüş kadının sonra eline defalarca iğne falan batarmış harbi devlette doğum yapan bazı kadınlar anlatırlar doğumanında bağıran kadına yaparken iyimiydi şimdi niye bağırıyosun falan diye azarlayan tipler varmış kafayı sıyırık ebe hemşirede çok

14-9 dan snr doktora gorunmek gerek dıye bılıyorum, doktorum oyle demıstı bana, yasemın yat dınlen bence, bı de sarımsaklı fln bısıler ye ıstersen malum dogal tansıyon dusurucudur :)

Allah iyilerle karşılaştırsın doktoru hemşiresibugün gazete de bi haber okudum bi ebe doğum boyunca zavallı kadına eziyet etmiş kaçıncı çocuk demiş 4.deyince o da yüzüne tükürmüş kadının sonra eline defalarca iğne falan batarmış harbi devlette doğum yapan bazı kadınlar anlatırlar doğumanında bağıran kadına yaparken iyimiydi şimdi niye bağırıyosun falan diye azarlayan tipler varmış kafayı sıyırık ebe hemşirede çok

ha işte bırı bana onu yapsın valla azına ederım orda :S yok artık yanı..

ha işte bırı bana onu yapsın valla azına ederım orda :S yok artık yanı..

yani kesinlikle gariban bulduklarına yükleniyolar herkese yapamazlar tabi ya tamam zor meslek işleri zor ama kendilerine güvenmiyolarsa olmasalrdı allahım ben hastanede yatarken kanamadan gerizekalı hemşire beni ağlıyorum falan diye ezmeye kalktı işte bişey olmaz ne ağlıyosun falan diye oracıkta azına ettim direk özel hastaneydi bi de zaten canım burnumda bi da bana ahkam kesiyor bilmişbilmiş bunlara hasta psikolojisi falan okutmuyolarmıki

çüş artık,ne o çocukmu karşısındaki eline iğne batırmalar falan,abartmışlar bence. Kolaymı öyle muamele edecek hastaya,eskidenmiş artık onlar,şimdi herkesin gözü açıldı

yani kesinlikle gariban bulduklarına yükleniyolar herkese yapamazlar tabi ya tamam zor meslek işleri zor ama kendilerine güvenmiyolarsa olmasalrdı allahım ben hastanede yatarken kanamadan gerizekalı hemşire beni ağlıyorum falan diye ezmeye kalktı işte bişey olmaz ne ağlıyosun falan diye oracıkta azına ettim direk özel hastaneydi bi de zaten canım burnumda bi da bana ahkam kesiyor bilmişbilmiş bunlara hasta psikolojisi falan okutmuyolarmıki

valla cnm ben unıversıte hastanesınde amelıyat oldum ankarada, 6 saat snr kalkıp yurumem gerekıodu narkozu atabılmek ıcın yoksa emboli riski oluyo işte, sancımdan oluodum valla kalkamadım, bı hemsıre gelıo bırı gıdıo hadı kalk kalkman lazım fln.. dedım kalkmıcam zorlan kaldıramazsınız.. snr bıraz yaslıca bıtanesı geldı cagırdılar heralde ozellıkle sırtımdan ıtekledı hafıfce hadı hadı senınle ugrasamayız dıye :) ben o amelıyatlı halıme bakmadan ''bana bak, ben mamaklıyım, şimdi sana bısı yapamıyorum ama bı hafta sonra ıyılesırım gelırım senın agızına yuzune sıcarım'' dıye bı bagırdım :roflol::roflol: kadın cok tırstı kagıt ımzalattılar bana snr hasta kendı kalkmadı dıye :)) offf annem cok utanmıstı ben oyle kufur edınce narkozun etkısınde narkoz yuzunden dıye kekeledı durdu 10 dk:roflol: ay hatırladım eglendım hey gidiiii

okuyolar tatlim okumazlar mi hiç ama ne yazik ki bazi insanlarin poposu kalkik olabilio tabiri caizse..
doğum sirasinda herhangi biri bana kötü davranacak laf sokacak olursa o halimle üstüne atlar sonrada o hastaneyi terk ederim..bin yere de şikayet ederim.
keyfi bulunmuyosun orda canından can kopuyo a dan z ye herkes iyi davranmalı..insan olan tabi.

daha neler artık ya sana ne istediğim kadar doğrurum eskiden çok dinledim o hikayeleri neler yaşatmışlar insanlara hamileliğimden beri kimsenin hikayesini dinlemiyorum Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

X