- 7 Temmuz 2008
- 1.217
- 17
abooo ellerine sağlık..
benım kocam da dun mantı actı bana :))
evet okudum maşallah yaa benim kocam sadece yumurta kırabiliyor bir de yurtdışında okumuş dört sene nasıl yaşamış bilmiyorum :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abooo ellerine sağlık..
benım kocam da dun mantı actı bana :))
ay cnm çok sağol.Evet ya bakıyorum bakıyorum bulamadım bir türlü. 70x135 olandan alsam nasıl olur ki acaba çok mu ortada kalır ki enden dolayı :Sbebefox da 80x140 var ama çok nadir bulunuyor cumartesi gittim ben boynere almaya sadece 70x140 vardı alamadım,yatakların ölçüleri standart diye sanırım 80x140'ler çabuk bitmiş...
ben d eöyle düşündüm işte sonra tereddüt ettim aman alayım o zman napim. ne marka aldın sen.Su geçirmeyen istiyorum ben ama bazıları hava aldırmıyor.hava aldırmayanlar çok sağlıklı olmayabilir diye düşündüm . kendimize olsa sallamıcam ama işin ucunda çocuk olunca demekki böyle pimpirikli olunuyoaklinialirimsmileaso nasolsa gerdiriosun sagdan soldan bısı olmaz 5 cmden
hepiniz sağolun kızlar iyi dilekleriniz içinn
ayy canım çok heyecanli olmalisin..Allah yardimcin olsun..
ben d eöyle düşündüm işte sonra tereddüt ettim aman alayım o zman napim. ne marka aldın sen.Su geçirmeyen istiyorum ben ama bazıları hava aldırmıyor.hava aldırmayanlar çok sağlıklı olmayabilir diye düşündüm . kendimize olsa sallamıcam ama işin ucunda çocuk olunca demekki böyle pimpirikli olunuyoaklinialirimsmile
sağol cnm evet heyecanlıyım malesefohaoldumsmile
Selam kızlar, nabersiniz ne var ne çok...:)))
nalan sezen doguruyo çarşamba günü kızzzz aklinialirimsmile
Ne diyosun, tansiyondan mı noldu ya...