oha hakkaten de ha.Bencede sen nasıl vurmadın bu kadını.Şükretsin kadın bence yaşadığına.:s Aman bencede uzak dur ondan ıyghh allah muhafaza :S bilmiyordum ben ya yuh diyorum valla!
pöff bilmiyorum daha karar veremedim :S
dora da doğuranları araştırıyorum o karıyı araştırıyorum
ben o hastanede doğurmak istiyordum yaaa:sinifsinif:
Şaka gibi ya!!! Sağlığımızı böyle beyinsizlere emanet ediyoruz işte farkında bile olmadan!İnsanın ruh sağlığı bozulur kabus yaeyvahedigeldismile tam dayaklıklar valla :S bu şekil hastaları tutcağına zaten çok ilgili olsa da tutardı hastaları elinde yalana dolana ne gerek varmış.Bu kadını doktor yapanlar utansın ne diyim!o an hem sinirle hem endişeyle öyle panikledim ki direk arkamı döndüm çıktım 5 dk ıcınde baska hastaneden hemen randevu almıstım fln.. sonra gerı doncektık hatta bas hekıme sıkayet etcektık ama ugrasmak ıstemedım degcek bırı degıldı sittiri cektım karıya işte.. kadın butuuuuun hastalara aynı seyı yapmıs bı de sonradan doktorumdan ogrendım ıste herkesı korkutmus kı o hastanede kalsınlar doktorun pesınden gıtmesınler guyya bızım doktor goremedı ama bu gormus olcak uyarmıs olcak bızı kendını zekı zanneden mercımek beyınlının tekıydı işte :)
kızlar basım ağrıyor ya tansiyonum 13-8 olmus... cok yüksek değil mi?
kızlar basım ağrıyor ya tansiyonum 13-8 olmus... cok yüksek değil mi?
Şaka gibi ya!!! Sağlığımızı böyle beyinsizlere emanet ediyoruz işte farkında bile olmadan!İnsanın ruh sağlığı bozulur kabus yaeyvahedigeldismile tam dayaklıklar valla :S bu şekil hastaları tutcağına zaten çok ilgili olsa da tutardı hastaları elinde yalana dolana ne gerek varmış.Bu kadını doktor yapanlar utansın ne diyim!lmaz:
Allah iyilerle karşılaştırsın doktoru hemşiresibugün gazete de bi haber okudum bi ebe doğum boyunca zavallı kadına eziyet etmiş kaçıncı çocuk demiş 4.deyince o da yüzüne tükürmüş kadının sonra eline defalarca iğne falan batarmış harbi devlette doğum yapan bazı kadınlar anlatırlar doğumanında bağıran kadına yaparken iyimiydi şimdi niye bağırıyosun falan diye azarlayan tipler varmış kafayı sıyırık ebe hemşirede çok
ha işte bırı bana onu yapsın valla azına ederım orda :S yok artık yanı..
kızlar sağolun ben bir sarımsak yiyiip yatayım. benim tansiyon hep 10-6 cıkar
Allah iyilerle karşılaştırsın doktoru hemşiresibugün gazete de bi haber okudum bi ebe doğum boyunca zavallı kadına eziyet etmiş kaçıncı çocuk demiş 4.deyince o da yüzüne tükürmüş kadının sonra eline defalarca iğne falan batarmış harbi devlette doğum yapan bazı kadınlar anlatırlar doğumanında bağıran kadına yaparken iyimiydi şimdi niye bağırıyosun falan diye azarlayan tipler varmış kafayı sıyırık ebe hemşirede çok
yani kesinlikle gariban bulduklarına yükleniyolar herkese yapamazlar tabi ya tamam zor meslek işleri zor ama kendilerine güvenmiyolarsa olmasalrdı allahım ben hastanede yatarken kanamadan gerizekalı hemşire beni ağlıyorum falan diye ezmeye kalktı işte bişey olmaz ne ağlıyosun falan diye oracıkta azına ettim direk özel hastaneydi bi de zaten canım burnumda bi da bana ahkam kesiyor bilmişbilmiş bunlara hasta psikolojisi falan okutmuyolarmıki
yani kesinlikle gariban bulduklarına yükleniyolar herkese yapamazlar tabi ya tamam zor meslek işleri zor ama kendilerine güvenmiyolarsa olmasalrdı allahım ben hastanede yatarken kanamadan gerizekalı hemşire beni ağlıyorum falan diye ezmeye kalktı işte bişey olmaz ne ağlıyosun falan diye oracıkta azına ettim direk özel hastaneydi bi de zaten canım burnumda bi da bana ahkam kesiyor bilmişbilmiş bunlara hasta psikolojisi falan okutmuyolarmıki