- 17 Kasım 2008
- 6.681
- 2
ayyy çok güzel bi heyecan ama bu yaaa
delikafadulden kiskandim walla olumunekankayizsmile
hoşgeldin nalan..napiim ezelin yeni bölümünü bekliorum :))
sen napiosun
Sezen noldu ya, burdasın gördüm kız...
:) tansıyonu dusmuomus odktor da rıske atmayalım demıs zaten tosuncuk 3300 gr olmuş, alıolar ıste carsamba gunu.. cumleten cok heyecanlıyız
uçanbalondan almıştın hatırladım ben de sipariş vermiştim ama getirmediler hainler.markafonıden aldım ben hatırlamıorum ne markaydı :S
nerelerdesin kız senNe kadar çok yazmışsınız geçmişi okumaya hiç kalkışmayayım bari..
Umarım herkesler ii dir, ters bi durum yok dimi...
burdayım cnmm evet tansiyonum hiç düşmedi bide ayaklarımda şişmeler vardı ödemmiş onlarda tansiyondan doktor bebeğe yada sana zarar verir bekletemem dedi
Sezenim noldu sana tatlım, demek erkenden doğurcan ha, neyse hayırlısı olsun, ikiniz içinde en sağlıklısı nasıl olcaksa ona karar vermiştir dr.un kesin, saat kaçta alacaklar belli oldumu, çantanı felan hazırlamışmıydın...
hepiniz sağolun kızlar iyi dilekleriniz içinn
sezencim senin tansiyon kac oluyor bugün benimde yüksek 13-8 cıkıyor offf
uçanbalondan almıştın hatırladım ben de sipariş vermiştim ama getirmediler hainler.
nerelerdesin kız sen
evet aso uçanbalondu adı :)
nalan gör bak bız baskası dogururken boyle heyecanlanıyoruz kendımızı dogururken nolcak acaba :))
yarın hazırlıycam çantamı cnmm malesef 1 hafta erken olucak inş. küveze gerek kalmaz ondan biraz korkuyorum telde haber vericek doktorum ama çarş.sabahını ayarlıycam dedi yarın sabah arayıp kesin cvp verir
Yarın ararım ben seni öğlen konuşuruz rahat rahat...
bende daha çok korku var heyecan değilde bebek açısından
ooo ne korkuosun bebişim, 37. haftadasın 28 haftalık bebekler sag salim oluyo bızım mınıgımız olmuş tosun kadar, en fazla bı ıkı gun kuvezde kalır sonra hoooooooooop kollarında, ben senın yerınde olsam hıc korkmam cnm rahat ol :)