2010 Kasım Anneleri

benımkı sankı yapabılıo da noluo havasını atmak ıcın bı kere yaptı bı daha elını surmez yumurta bıle kırmaz be :) ayrıca fast food saolsun yanı yemek dert degıl artık.. benımkı de kac senedır yalnız yasıodu ama peynır ekmek bıle hazırlamazdı dırek sipariş :)

fast food sever ama sık yemez yani ev yemeklerine düşkündür...geldi şimdi tepemde bekliyor gözlerini kuru fasulye bürümüş :)))) görüşürüz canım

bebefox da 80x140 var ama çok nadir bulunuyor cumartesi gittim ben boynere almaya sadece 70x140 vardı alamadım,yatakların ölçüleri standart diye sanırım 80x140'ler çabuk bitmiş...
ay cnm çok sağol.Evet ya bakıyorum bakıyorum bulamadım bir türlü. 70x135 olandan alsam nasıl olur ki acaba çok mu ortada kalır ki enden dolayı :S

aso nasolsa gerdiriosun sagdan soldan bısı olmaz 5 cmden
ben d eöyle düşündüm işte sonra tereddüt ettim aman alayım o zman napim. ne marka aldın sen.Su geçirmeyen istiyorum ben ama bazıları hava aldırmıyor.hava aldırmayanlar çok sağlıklı olmayabilir diye düşündüm . kendimize olsa sallamıcam ama işin ucunda çocuk olunca demekki böyle pimpirikli olunuyoaklinialirimsmile

markafonıden aldım ben hatırlamıorum ne markaydı :S

Ne kadar çok yazmışsınız geçmişi okumaya hiç kalkışmayayım bari..

Umarım herkesler ii dir, ters bi durum yok dimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…