2010 Kasım Anneleri

ay şu hamilelik hesapları kadar okulda matematik çalışsaydım matematik profu olurdum heralde... sata göre ayrı doktora göre ayrı.. kafam çok karıştı... kocamda beni sinir ediyo.... kötükedihüso

istediğin kadar hesap yap bebekler hesapla falan gelmiyorlar ki sempatiksalakcinni

epizyotomi yapacak kadar doktor olmuştur herhal sonra tabi kestiğini dikecek kadar sempatiksalakcinni

ay ay ayy..
tabı senı benı yaptıgı kadar sıcıp sıvamadı.. ben o kevaşeyi şu an gorsem suratına tukururum o derece degıl gıdıp dogumumu emanet etmek.. belkı de cok ıyı doktordur cnm kotu doktor demıoz kı bılmıoz kı doktorlugunu, adam olmadıgını bılıoz işte :))

Kızlar alezi ne marka aldınız? Alcam şimdi neten de karar veremedim bir türlü.80x130 bizimki ama o ölçüde de pek bulamadım zaten uuf

sanırım öyle aldım. hiç aklımıza gelmedi. eve gidince bakarım akşam.

ay şu hamilelik hesapları kadar okulda matematik çalışsaydım matematik profu olurdum heralde... sata göre ayrı doktora göre ayrı.. kafam çok karıştı... kocamda beni sinir ediyo.... kötükedihüso

benimde kafam karışıyor. ben sata göre bakıyorum.
dr. bana önde geride filan demedi hiç.

Naptı kadın sana bu kadar da dellendirdi

kızlar size güzel bir haberim var.
eşim haftasonu annesinin yanına gitmişti.
bir sürü şey almışlar, bugünde tekrar alışverişe çıkmışlar.
neler aldılar bilmiyorum. örgü filanda yapmışlar.
tek belirsiz mobilyalar kaldı. eşimde bir şey söylemedi.
bu akşam geliyor bakalım ne konuştular.

az önce geldim doktordan tansiyonum hala yüksek vücudumdada ödemler oluşmuş doktorum riske atamam bebek ölümleri bile oluyo dedi çarşamba sabahı doğuma alıyo beni
canım ilk bebişimiz geliyor ne güzel,stres yapma sakın,çokta erken değil.hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah:Saruboceq:
aynı durum bendede var,sata göre 25 kasım doktora göre 18 kasım,ultrasona göre 11kasımkafamçokkarıştınormal doğumu bekliyorum bakalım ne zaman süpriz yapıcak bebişim:ecrin_bebek:

hesaba çok takılmayın kızlar sonuçta işimiz bebeklerin keyfine kaldı canları ne zaman isterlerse o zaman gelecekler

Naptı kadın sana bu kadar da dellendirdi

ay bilmiyo musun..
31. haftada erken dogum rıskın var dedı, 34e kadar yatıcaksın dedı, preeklampsı rıskın var tansıyonun yuksek dedı (11/7), bebeğin yumurtalıklarında ödem var dedi, ilerde çok ciddi sıkıntı olabilir dedi, bebeğin başı çoktan kanala girmiş dedi sadece tuvalet için kalkıcaksın dedi, nedne vitamin kullanmıosun kesinlikle vitamin kullancaksın dedi, magnezyum yazı, kalsiyum yazdı, sende kesin kansızlık vardır sen bilmiosundur kan hapını 2ye cıkartcaz dedi(14).. galıba bu kadar :S

troid tahlillerim normal çikti herşey yolunda allaha şükür
doğum sonrasinida ayarladik..bebek 8 haftalik olunca yine tahlil yaptircam.sağ salim atlattim acaip içim rahatladi..

:roflol::roflol:yok o kadar değildi sen tam burada bayılmıştın sempatiksalakcinni

ne güzel canım ya,eli kolu dolu gelecek yani eşin,bakalım neler almışlar

o nasil doktor yaw?göbeğinle döwseydin :)
ben o kadar kilo aldim biri gık demedi..(bi ara 3 ayri kadin doğumcuyla görüşüodum)
kötümser doktordan nefret ederim.

o nasil doktor yaw?göbeğinle döwseydin :)
ben o kadar kilo aldim biri gık demedi..(bi ara 3 ayri kadin doğumcuyla görüşüodum)
kötümser doktordan nefret ederim.

ben hüngür şakır ağlamaya başlamasaydım eğer dışarı cıkıp kocam saglam bı dovcektı ama ben fenalasınca oyle dırek baska hastaneye kosturduk :)) bı de soyledıgı en ufak şey dogru dogru cıksaydı dıcektım desteklı atıyo :)

oha hakkaten de ha.Bencede sen nasıl vurmadın bu kadını.Şükretsin kadın bence yaşadığına.:s Aman bencede uzak dur ondan ıyghh allah muhafaza :S bilmiyordum ben ya yuh diyorum valla!

sezencimm çok heyacanlandım çarşamba geliyor bebişin allah yardımcın olsun arkadaşım :)

helincim daha iyi olmana sevindim dinlenmeğe devam ,düşünmemlazım hiç moralini bozma iyidir bebişin

bende bugün güsel havayıbuldum çıktım dışarı dolaştım biraz ama çabuk yoruluyorum belimde çok ağrıdı

ooo bak gördün mü hadi bakalım çok sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…