2010 haziran ve temmuz aylarında doğum yapacak arkadaşlar,gelin beraber ilerleyelim.

azize doktor sana karından ulturasonda mı baktı.yarın doktora gitcem.kese gözüküyo mu karından??

bende doktora göre 6 haftalık hamileyim az önce doktordan geldim ikili test için 21 aralığa gün verdi normalde kaç haftalıkken yapılıyo bu test ve nasıl oluyo bilen varmı ilk hamileliğimde benim ?

12 ile 14. hafta da oluyor canım ikili test.21 aralık ta demekki o haftalarda olacaksın..

azize doktor sana karından ulturasonda mı baktı.yarın doktora gitcem.kese gözüküyo mu karından??

geçen gün benim karnımdan gözüktü kese..iyi haberlerini bekliyoruz.

canım sağoll.ben 5+3 oldum ve allttan baktırmak istemiyorum.yarın inş gözükür.

arkadaşlar bende sanırım temmuzun ortasın da doğum yapıcam benide ekleyinn..

öyle canım bende cumartesi gidicem dün gitmem gerekti eşim cumartesi gidelim dedi oda görcekmiş bebişini oglumada göstercez artık kalp atışları için çagırdı filiz hanım o gün bende bi ögreniyim diyorum fiyatları ssk fiyatı buysa ssksız ne kadar acaba merak ettim yani

selam kızlar tahminen bende haziranda doğum yapıcam :)
şimdiden herkese kolay gelsin :CüvCüv:

selam bende izmirden elvan bugün itibarıyla tam 6 haftalık hamileyim kasıklarımda çok ağrım var sizce bu normalmidir klomenle hamile kaldım bide folik plus kullanmaya başladıysanız sizdede bağırsak sorunları oluştumu merak ettim

Sevra cevap icin tesekkur ederim, dr, da normal dedi. allaha sukur tekrarlamadi,
ELVAN vitamin bagirsaklarda sorun yapabilir, genelde ishal yapiyor ama dayanmak lazim, bebekler icin. Birde idrarin rengini degistiriyorlar buda normal.
Bu arada bugun benim dr kontrolum vardi 6 haftaligiz ultrasound icin 2 hafta sonrasina gun verdi. Bugun sadece vaginal muayene yapti. Kalp atislarinada bakmadi. Kan aldilar 4 tup ama sonuclarini 2 hafta sonrasina ogrenecegim galiba. Hala emin degilim hamile olup olmadigimdan. neyseki az cok bulantim uyku halim ve goguslerde buyume ve hassasiyet var.
Herkese saglikli hamilelik diliyorum.

Kızlar ya ben kilo almaya başladım sanırım sabah tartıldım 1 kilo almışım böyle olursa 9.ayda fil gibi olurum sanırım aranızda ilk ayda hemen kilo alan varmı?

Kızlar ya ben kilo almaya başladım sanırım sabah tartıldım 1 kilo almışım böyle olursa 9.ayda fil gibi olurum sanırım aranızda ilk ayda hemen kilo alan varmı?

canım 6+2 falandım 6 kilo aldım o zamana kadar 7+6yım bugün gripten dolayı 3 kilosunu geri verdim

azize canım listeyi numaralandır bence daha iyi takip ederiz yeni katılan arkadaşları ve sayımızı

canım 6+2 falandım 6 kilo aldım o zamana kadar 7+6yım bugün gripten dolayı 3 kilosunu geri verdim

o zaman ben iyiyim yani öylemi ilk 3 ayda kilo alınmıyo diye biliyorum da ben eyvah dedm file dönücem herhalde ne gribi sevracım geçmiş olsun dikkat et kendine

bennnn
ben de 1.5 hatta 2 ye yakın kilo aldım..

valla bulantı olmayınca kilo alınıyor sanırım.
benim hiç bulantım olmadı daha

bennnn
ben de 1.5 hatta 2 ye yakın kilo aldım..

valla bulantı olmayınca kilo alınıyor sanırım.
benim hiç bulantım olmadı daha

aynen benimde bulantım çok az var o da kokuya karşı felan iştahım yerinde maşallah dikkat de ediyorm ama alınıyo demekki bol su içmek lazım ya bu mankenler nasıl 7 kiloyla doğum yapıyo şaşırıyorm ya.
Sen kaç haftalıksın canım aman alırsakda alalım bebişleri sağlıkla kucağımıza alalımda kilo verilir

bence de valla bebişim sağlıklı olsun da.. ben kilo alayım önemli değil.. veririm nasıl olsa..
o mankenlerin de 7 kilo alıp o çocukların çok sağlıklı doğdugunu sanmıyorum. ya da tesadüftür sağlıklılarsa da yani. biz yemeyiz Allah korusun bizim basımıza gelir kötü şeyler..
o yüzden canım ne isterse yiyom.
ben 8+2 yim bugün..
ilk 3 ay organları oluşuyor bebişin. o yuzden yediklerime dikkat etmiyorum. ama 3 aydan sonra biraz daha dikkat edecem tatlı fln fazla yemeyecem

tatlişiiimmmm...
nasılsın kız nerelerdesinn..

valla canım pazar akşamından beri hafif kanamam var pazartesi doktora gittik keseyi gördük düşük önleyici iğne ve ilça verdi doktor tam anlamıylada geçmiş değil onunla uğraşıyorum canım pek giremedim nete.. bakalım 20 sinde birdaha çağırdı doktor bende durumlar böle canım yaa... biraz canım sıkkın inş bi sorun olmaz...

canım benim üzülme sakın birşey olmaz korkma..
çok var kanaması olan..
artık tutunmustur o sana kolay kolay bırakmazz..
canını sıkma bebişi de üzme olur mu

o zaman ben iyiyim yani öylemi ilk 3 ayda kilo alınmıyo diye biliyorum da ben eyvah dedm file dönücem herhalde ne gribi sevracım geçmiş olsun dikkat et kendine

tşk ederim canım ağır bi grip geçirdim zaten ben böyleyim vücudum hastalıklara karşı çok dirençsiz.Allahtan ateşim olmadı çok fazla. ilaca yanıt verdi düşürebildik 4 gün sabah akşam serum takıldım iyiyim şimdi geçti allaha şükür.çok korktum pandemik gripmiyim diye kusmamda oldu iki gün gebeliktenmi griptenmi bilemedik sonra grip geçince kusmada geçti.h1n1 diilmiş tabi sevindim.gerçi kızlar pandemik gribin yani domuz gribinin bebek üzerinde olumsuz bir etkisi yokmuş bebeğe bişey yapmıyormuş yani tabi yinede çok dikkat edelim aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…