2010 haziran ve temmuz aylarında doğum yapacak arkadaşlar,gelin beraber ilerleyelim.

bende 1 kilo almışım arkadaşlar.ilk doğumumda 25 kilo almıştım..şimdi aynı hataları yapmak istemiyorum ama alıyor işte insan..

kızlar sağlık ocağınada gebe kaydı lazımmışya bunu ne için istiyolar kayıt oluyosunda noluyo yada ne zaman kayıt olmak lazım hangi haftada

bende 2.5 kilo aldım 6 haftada ama doktor daha önce klomen kullandoığım içim normal olduğunu söledi bundan sonra daha dikkatli olacağım

ben 8+5 hamileyim henüz kilo almadım midem cok kötü ilk kızımda 3 ayda 5 kilo almıştım cocugundan cocugunu degişiyor

Kızlar bende ik kızımda 30 kilo almıştım çok yiyerek. Şuan 6 haftalık hamileyim. Bende aynı kiloları tekrar almayı hiç istemiyorum ama kendimide tutamıyorum. Şimdiden 2 kilo aldım. Nasıl engelliycem kendimi bilmiyorum lmaz:

evet canım karnımdan baktı ve kese yi gördük...5haftalıkmışım.
haftayada kalp atışını görmeye çağırdı allhın izniyle görürüz inşallah.
ozamanda 6.haftam bitmiş olcak inşallah.:Saruboceq:
azize doktor sana karından ulturasonda mı baktı.yarın doktora gitcem.kese gözüküyo mu karından??

şu pazartesi gelsede dr.gitsem kızlar yaa...
bende çok sabırsız oldum yaa bu hamilelik beni çok sarstı.

canım benim galiba 6+2 de kalp atışını duyduk.. ama alttan muayene ile görebildi..
karından her zaman görülmüyo 6. haftada..
ama belki görülür seninki..
bana hem gösterdi hem duyurdu.
o zaman dakikada 120 atıyordu kalbi.
dün gittim 8+1 de, dakikada 176 atmaya başlamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…