slm canım. evet folik kullanıyorum 2 aydır...progestan verdi sabah akşam içicem.
dr.olur bu lekelenmeler dedi ama işte korkuyorum sanki her an kanamam olcak gibi geliyo.
allah hayırlısını nasip etsin:Saruboceq: dr.ilşkiye girmeyin dedi. durumum çok mu tehlikelidir acaba?:sinifsinif:
yaa bende kantesti yaparlar diye bekliyodum ama yapmadılar.
haftaya gittiğimde bi sorayım yaa merak ettim bak şimdi.
azizecim doktorlar kan testini keseyi göremedikleri zaman emin olmak için yaparlar..
senin dr. keseyi gördüğü için ve hamileliğinden emin oldugu için kan testi yapmasına gerek kalmamış..
bu arada çok sevindim bir sorun olmamasına..
ben lekelenmelerini bugün öğleden sonra öğredim merak ettim seni..
hiçbirşey olmaz korkma..
o tip kanamalara normal gözüyle bakıyor dr.lar
canım bende bu dr.neden kan testi yapmadı diye merak ettim şimdi içimi rahatlattın canım sağol. dünden beri ara rar lekeler oluyo dediğim gibi bu beni çok kokutuyo bişey olcak sanki yaa akşam bütün gece ağlamaktan uyuyamadım...
dr. dedi bu lekelenmeler olur dikkat etmen lazım dinlen çok ayakta kalma yerleşme kanamasıymış bunlar. ben ilk hamileliğimde görmedim böyle şeyler...
slm canım. evet folik kullanıyorum 2 aydır...progestan verdi sabah akşam içicem.
dr.olur bu lekelenmeler dedi ama işte korkuyorum sanki her an kanamam olcak gibi geliyo.
allah hayırlısını nasip etsin:Saruboceq: dr.ilşkiye girmeyin dedi. durumum çok mu tehlikelidir acaba?:sinifsinif:
slm arkadaşlar...bugün dr.gittim. 5haftalıkmışım keseyi gördük allha şükürler olsun.
16 kasımda tekrar çağırdı dr.kalpatışını görmek için. ama dünden beri lekelenmeler oluyo çok canım sıkkın yaa...dr.dikkat et dinlen kendini yorma dedi. bide hap verdi. bu lekelenme ler beni çok korkutuyo sonunda düşük yapmaktan korkuyorum. ben ilk hamileliğimde böyle ağrılar kanamalar yoktu bu sefer çok farklı kasıklarım ağrıyo belim ağrıyo...inşallah haftaya kalp atışını görürüz hayırlısıyla.
benim ilk hamileligimde hiç sorun yoktu herseyi iter cekerdim bunda yataktan cıkamıyorum ama kanamam oldu sebebsiz ama progesteran kullanıyorum bu kanamaların dısta hissedileni gecti içte hala biraz var dr onlarında geçecegini söyledi sıkıntı yapma ben seni çok iyi anlıyom
kacıncı bebek canım süprizmi
ilk canım allah nasip ederse zemuszemus
hayırlısı ile kucagına alırsın inşallah