2010 haziran ve temmuz aylarında doğum yapacak arkadaşlar,gelin beraber ilerleyelim.

canım ilişkiyi her durumda yasaklıyorlar yerleşme aşamasında uterus kasılmasın die sanırım yani senin durumunun bi özelliği var die diill kan tahlillerini aç karnına yapar muhtemelen çünkü kan şekeride bakılcak o açlık gerektiriyo canım belki onun için bakmamıştır şimdi hepsini birden alırlar tahlillerinin

mrhb kızlarr.bende 7+4 günlüğüm bugün kalp atışlarını gördüm bebişimin çok şükür.canım ben adetinm 10 gün geçtiğinde gittim dr a ilk olarak kan ve idrar testi yaptı.tam kan sayımı,tiroid,idrar vs.. yaptı.kan değerlerim iyi oluğu için hap vermedi yoksa kan hapı verecekti.birde tiroid hormonu çok önemli bir arkadaşımınkinde sorun çıkmıştı hemen hormon hapına başlamıştı.imezse düşük tehlikesi vardı.

yaa bende kantesti yaparlar diye bekliyodum ama yapmadılar.
haftaya gittiğimde bi sorayım yaa merak ettim bak şimdi.

azizecim doktorlar kan testini keseyi göremedikleri zaman emin olmak için yaparlar..
senin dr. keseyi gördüğü için ve hamileliğinden emin oldugu için kan testi yapmasına gerek kalmamış..

bu arada çok sevindim bir sorun olmamasına..
ben lekelenmelerini bugün öğleden sonra öğredim merak ettim seni..
hiçbirşey olmaz korkma..
o tip kanamalara normal gözüyle bakıyor dr.lar

canım bende bu dr.neden kan testi yapmadı diye merak ettim şimdi içimi rahatlattın canım sağol. dünden beri ara rar lekeler oluyo dediğim gibi bu beni çok kokutuyo bişey olcak sanki yaa akşam bütün gece ağlamaktan uyuyamadım...
dr. dedi bu lekelenmeler olur dikkat etmen lazım dinlen çok ayakta kalma yerleşme kanamasıymış bunlar. ben ilk hamileliğimde görmedim böyle şeyler...

öyleymiş canım yaa, her hamilelik aynı kişide bile farklı şekilde gelişiyormuş.
bütün dr.lar soruyor. bana da ilk kontrole gittiğimde sormustu kanaman varmı diye, çünkü olabilir çok normal fln dediler..
Sakın üzme kendini hiçbirsey olmayacak Allahın izniyle..
tutundu o sana artık kolay kolay bırakmaz..

16 sında git kalp atışlarını duy hele.. ondan sonra için çook daha rahatlayacak..
o zaman zaten risk oranı %80 azalıyor..
o yuzden, hele ki bu 1-2 hafta her fırsatta uzat bacaklarını yat.. sakın kendini yoracak birşeyler yapma..
yüksek yerlere uzanma. hızlı eğilip kalkma ağır kaldırma..
bir de sakın evi fln süpürmeye kalkma

canım benimde 20 gün önce aynı sorunum vardı telaşlanma bu gün dr bana daha iyisin dedi ilaclarını kullan stres yapma hayırlısıyla düzelirsin

benim ilk hamileligimde hiç sorun yoktu herseyi iter cekerdim bunda yataktan cıkamıyorum ama kanamam oldu sebebsiz ama progesteran kullanıyorum bu kanamaların dısta hissedileni gecti içte hala biraz var dr onlarında geçecegini söyledi sıkıntı yapma ben seni çok iyi anlıyom

sağol canım yaa...inşallah bişey olmaz.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

dr bazen stres böyle durumlara neden olur rahat ol dedi bana. ilaçlar beni cok sarstı ,bide bulantım cok kızım eve mahkum oldu encok ona üzülüyorum

azize canım bende seni merak ettim iyi olmana çok sevindim.dinlen,yat hiçbir iş yapma.bugünlerde geçecek rahata kavuşcaz.bebişinin kesesini görmene çok sevindim.dinlenmene bakopuyorumnanaktan

kızlar hamilelikte baş ağrısıda olur mu??bende çok belirti var.belimde arada ağrıyor?

kızlarr bende geldim çok yeniyim henüz 4 hafta 4 günlük:) bugün öğrendim hamile olduumu
çok heyecanlıyım yaa inanamıyorum

canım hayırlı olsunn.inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın.opuyorumnanaktan

selam kızlar bende bikaçgün önce öğrendim idrar testinde hamile olduğumu..kısmetse temmuz ortasında doğum yapacağım şuan 4+4 günlüğüz.. daha doktora gitmedim biraz zaman gçsin istiyorum.. adetime 5 gün varken pembe akıntım oldu erken adet oluyorum sandım ama gerisi gelmedi şüphelendim 29. gün test yaptığımda çift çizgi çıktı.. bikaçgün öncesine kadar aşırı kasık batmalarım vardı şuan yok.adetolacakmış gibi ağrılarım vardı ani hareketlerde oluyodu genellikle oda kalmadı... sizce normalmi geçiyomu yoksa devam etmesimi gerekiyodu..herşeyden çok korkuyorum kimyasal gebelik yaşadım daha önce oyüzden çok pimpirikli oldum... hamile gibi değilim sanki batmalar geçtiğinden bu yana uyku halim ve gögüs uçlarımda acımasa değilim dyeceğim... bu ağruların geçmesi normalmi arkadaşlar yardım edin lütfen

muzurperi slm canım...üzülme herşey normal ben de 5haftalık hamileyim hala göğüslerim ve adet olcakmışım gibi karnım belim ağrıyo. ve çok üzülüyorum lekelenmeler oluyo dr.düşük tehlikesi var dedi çok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…