2010 haziran ve temmuz aylarında doğum yapacak arkadaşlar,gelin beraber ilerleyelim.

muzurperi slm canım...üzülme herşey normal ben de 5haftalık hamileyim hala göğüslerim ve adet olcakmışım gibi karnım belim ağrıyo. ve çok üzülüyorum lekelenmeler oluyo dr.düşük tehlikesi var dedi çok korkuyorum.

hoşbulduk canım.. evet göğüslerim sızlıyo şiştiler.. arada bi bel ağrım var ama başka hiçbir belirti yok bu adet ağrılarının bitmesi normalmi off offf naıl geçecek bu 9 ay:emir_bebek:

kızlarr bende geldim çok yeniyim henüz 4 hafta 4 günlük:) bugün öğrendim hamile olduumu
çok heyecanlıyım yaa inanamıyorum

selam kızlar bende bikaçgün önce öğrendim idrar testinde hamile olduğumu..kısmetse temmuz ortasında doğum yapacağım şuan 4+4 günlüğüz.. daha doktora gitmedim biraz zaman gçsin istiyorum.. adetime 5 gün varken pembe akıntım oldu erken adet oluyorum sandım ama gerisi gelmedi şüphelendim 29. gün test yaptığımda çift çizgi çıktı.. bikaçgün öncesine kadar aşırı kasık batmalarım vardı şuan yok.adetolacakmış gibi ağrılarım vardı ani hareketlerde oluyodu genellikle oda kalmadı... sizce normalmi geçiyomu yoksa devam etmesimi gerekiyodu..herşeyden çok korkuyorum kimyasal gebelik yaşadım daha önce oyüzden çok pimpirikli oldum... hamile gibi değilim sanki batmalar geçtiğinden bu yana uyku halim ve gögüs uçlarımda acımasa değilim dyeceğim... bu ağruların geçmesi normalmi arkadaşlar yardım edin lütfen

mrb kizlar bende varim 9+5 günlük bebisim :))haziranin ilk haftasi dogum

hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar....

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Lekelenmesi olan arkadaşlar içinizi ferah tutun yerleşme kanamasıdır muhakkak.Hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alacağız pozitif elektrik gönderelim bebişlere. Ben belirtilerinizi merak ediyorum yazarsanız sevinirim

merhaba kızlar bende 9+4 günlüğüm ,yani 10 haftalığım benide listeye ekliyebilirseniz sevinirim haziran başı normal beklenen doğum tarihi ama mayıs sonundada olabilir.

Bu arada benimle beraber birçok arkadaş var gördüğüm kadarı ile hemen hemen aynı günlerde doğum yapacağız inşallahhhh.

ıkili tarama testi yaptıracakmısınız ? ben 2 hafta sonra yaptıracağım ama düşünüyorum acaba 3 lü tarama testimi yaptırsam bunu yaptırmayıp da. ılk hamileliğimd eyaptırmaıştı doktor üçlü tarama yaptır demişti sadece

bende doktora göre 6 haftalık hamileyim az önce doktordan geldim ikili test için 21 aralığa gün verdi normalde kaç haftalıkken yapılıyo bu test ve nasıl oluyo bilen varmı ilk hamileliğimde benim ?

yok silinmedi benim öbür topiki sildiler hamilelik belirtileri sayfasındaydı.
bunu yine açtım ama silmediler silselerdi birdaha girmezdim bu siteye.

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Lekelenmesi olan arkadaşlar içinizi ferah tutun yerleşme kanamasıdır muhakkak.Hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alacağız pozitif elektrik gönderelim bebişlere. Ben belirtilerinizi merak ediyorum yazarsanız sevinirim

kumralcım 7+5 im hala gebeliğe ait hiçbir belirtim yok geçenlerde bulantı-kusmam oldu çok şiddetli hıh dedim başladık oysa griptenmiş iki gün deam etti gribim hafifledi tedavi sonunda bulantılarımda geçti.hala karnım rahat deyil adet olacağım hissi var.kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum:sm_confused:

kızlar nasılsınız??benim adet belirtileri gibi karnım ağrıyor.bide belim çok zorluyor

avcılara medicana ya gittim canım dr.özgür hanıma.
ama eşim araştırma yapmış şimdi avcılar hospıtl la nil hanıma gidicez kısmetse çok met etmişler bakalım hayırlısı...ben hep doğana gitmek istiyodum biliyosun çok kazık yaa yuh.
2gün önce fiyat altım ssk lı sezeryan 2milyar 750milyon dediler...:bbo:
anladım canım bol bol yat dinlen yorma kendini nereye gittin doktora azize

selam kızlar bende bikaçgün önce öğrendim idrar testinde hamile olduğumu..kısmetse temmuz ortasında doğum yapacağım şuan 4+4 günlüğüz.. daha doktora gitmedim biraz zaman gçsin istiyorum.. adetime 5 gün varken pembe akıntım oldu erken adet oluyorum sandım ama gerisi gelmedi şüphelendim 29. gün test yaptığımda çift çizgi çıktı.. bikaçgün öncesine kadar aşırı kasık batmalarım vardı şuan yok.adetolacakmış gibi ağrılarım vardı ani hareketlerde oluyodu genellikle oda kalmadı... sizce normalmi geçiyomu yoksa devam etmesimi gerekiyodu..herşeyden çok korkuyorum kimyasal gebelik yaşadım daha önce oyüzden çok pimpirikli oldum... hamile gibi değilim sanki batmalar geçtiğinden bu yana uyku halim ve gögüs uçlarımda acımasa değilim dyeceğim... bu ağruların geçmesi normalmi arkadaşlar yardım edin lütfen

canım aynı beni anlatıyosun bende 2 kez kimyasal gebelik yaşadım ve korkuyorumm

kızlar nasılsınız benim midem cok kötü bide bişey soracam progesteran kullananlar günde kaç tane kullanıyor ben 2 tane kullanıyom dengem bozuldu

bende günde 2tane kullanıyorum sabah akşam banada uyku yapıyo çok uyuşuk oldum valla

X