- 4 Mart 2008
- 888
- 0
canım 2hafta bundan once gıtmışdım 642.11 cıkmıştı.bu gunde keseyı gorduk
benimde 1674 çıkmıştı ama o zaman kese görünmemişti geçen hafta göründü bende anlam veremedm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 2hafta bundan once gıtmışdım 642.11 cıkmıştı.bu gunde keseyı gorduk
benimde 1674 çıkmıştı ama o zaman kese görünmemişti geçen hafta göründü bende anlam veremedm
valla ben iki doktora gittim ikiside farklı bişey söyledi kafam karıştı aslında şöyle en son adet tarihimin ilk günü 18 Eylül fakat ben bunun üstüne 2 ekimde başka birşeyden dolayı kan testi yaptırmıştım ve gebelik çıkmamıştı bunu üstüne 30 ekimde yani 28 gün sonra tekar yaptırınca çıktı ben bence o arada hamile kaldım ama ?
slm arkadaşlar...bugün dr.gittim. 5haftalıkmışım keseyi gördük allha şükürler olsun.
16 kasımda tekrar çağırdı dr.kalpatışını görmek için. ama dünden beri lekelenmeler oluyo çok canım sıkkın yaa...dr.dikkat et dinlen kendini yorma dedi. bide hap verdi. bu lekelenme ler beni çok korkutuyo sonunda düşük yapmaktan korkuyorum. ben ilk hamileliğimde böyle ağrılar kanamalar yoktu bu sefer çok farklı kasıklarım ağrıyo belim ağrıyo...inşallah haftaya kalp atışını görürüz hayırlısıyla.
bende Allah nasip ederse temmuz başında doğum yapacam. arkadaşlar ilk aylarda iki üç kilo yük taşımanın bebeğe zararı olurmu? eşim yoğun çalıştığı için ufak tefek eksikleri benim almam gerekiyor. bana sorun olmaz gibi geliyor ama görenlerde hiçbirşey taşıma diyorlar.
bişey sorcam kızlar dr.bana kan testi yapmadı yapması gerekirmiydi?
yoksa kaseyi gördüğü için gerek duymadımı?
çok sevindim canım inşallah 1 hafta sonrada minik kalbinin atışlarını duyarsın.lekelenme tarzında kanama normal bunu dr unda söylemiştir sana ve muhtemelen progesteron içeren bir ilaç progestan falan vermiştir bence sıkıntı yapma canım boşuna folic kullanıyorsun dimi
canım bahsettiğin kan testi bhcg ise artık ona bakmaz gelişimi zaten usg den takip edecektir bi sorun olursa onu ister sanırım değerde bir düşüş falan varmı die.ama diğer kan testlerin yoksa gebelikten önce ön muayene testlerin o zaman elbette birçok tahlil istemesi lazım
slm arkadaşlar...bugün dr.gittim. 5haftalıkmışım keseyi gördük allha şükürler olsun.
16 kasımda tekrar çağırdı dr.kalpatışını görmek için. ama dünden beri lekelenmeler oluyo çok canım sıkkın yaa...dr.dikkat et dinlen kendini yorma dedi. bide hap verdi. bu lekelenme ler beni çok korkutuyo sonunda düşük yapmaktan korkuyorum. ben ilk hamileliğimde böyle ağrılar kanamalar yoktu bu sefer çok farklı kasıklarım ağrıyo belim ağrıyo...inşallah haftaya kalp atışını görürüz hayırlısıyla.